JaneMk Posted March 20, 2011 Share Posted March 20, 2011 Hrvatski proizvod nalik spombu sa razlikom shto ovaj proizvod ima i vratanca za sipanje sitne hrane http://img200.imageshack.us/img200/8996/213119a.jpg Link to comment Share on other sites More sharing options...
AleksaVip Posted March 20, 2011 Share Posted March 20, 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bacid Posted March 21, 2011 Share Posted March 21, 2011 Verujem da je odlicna stvar. Jel probao neko kako se ponasa sa sitnijom hranom? Link to comment Share on other sites More sharing options...
coka Posted March 21, 2011 Share Posted March 21, 2011 Red Mamma malo vijuga u letu, dok Spomb ima mirniji let..sto znaci da je precizniji..Sto se tice zapremine Red Mamma -167g kukuruza a Spomb-153g kukuruza... Link to comment Share on other sites More sharing options...
medak 3 Posted March 21, 2011 Share Posted March 21, 2011 lepo :clapping: Link to comment Share on other sites More sharing options...
zoran_brka Posted March 30, 2011 Share Posted March 30, 2011 Spomb je kvalitetno rešenje za prihranu,i pored toga što pojedini smatraju da je na neki način komplikovano ili zahtevno.Idealno je rešenje za prihranu bojlama na daljinama (100-110 m), jer tokom izbačaja ne prosipate-sejete usputno pola rakete.Po mom mišljenju i iskustvu je kvalitetno rešenje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazaborcanac Posted March 30, 2011 Share Posted March 30, 2011 Imam spomb i stvarno je ekstra stvarchica za nas manijake.S njim ciljano mozhemo hraniti tachku,mada ne bih podcenio ni skajlajnera ni skaj rajdera.To su o meni rakete koje vrede svaku paru. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Otto Posted October 17, 2012 Share Posted October 17, 2012 Dobio sam na poklon u ribarskoj prodavnici red mamma spomb pa me interesuje kakva su vasa iskustva sa red mammom Ja sam jos uvek ljubitelj klasicnih raketa,i vidim da ima razlike izmedju Engleskog i Hrvatskog spomba tako da bi voleo cuti vase pro i kontra misljenja i iskustva o ovoj spomb raketi!Kao i uvek ocekujem samo ozbiljne odgovore sa iskustvom a ne citane sa nekih foruma ili moj drugar ga ima itd Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlada...... Posted October 17, 2012 Share Posted October 17, 2012 Ja i moj drug imamo dve red mamma rakete kupljene u hrvackoj ,sa njom imamo lose iskustvo .Po mom misljenju veoma losa kopija spomb rakete videces i sam kad je budes koristio. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ivan06 Posted October 17, 2012 Share Posted October 17, 2012 Radjena je iz jednog komada plastike,nema nikakve opruge-federe.U odnosu na klasican spomb deluje losije-vizuelno,neleze sve kako treba(ima lufta izmedju dva dela),ali radi posao i to sasvim ok.Zbog vratanca na telu moze da se napuni do cepa sto joj je prednost.Izbacio sam jedno tridesetak puta spod sa njom i samo jedanput se nije otvorila.Desavalo mi se da se isprazni i zatvori prilikom vracanja tj u onom momentu kad pljusne-potone pa je brzo povuces nazad.Ne tone.Znaci jedanput sam je koristio za sada i zadovoljan sam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
.nidza. Posted October 17, 2012 Share Posted October 17, 2012 Radjena je iz jednog komada plastike,nema nikakve opruge-federe.U odnosu na klasican spomb deluje losije-vizuelno,neleze sve kako treba(ima lufta izmedju dva dela),ali radi posao i to sasvim ok.Zbog vratanca na telu moze da se napuni do cepa sto joj je prednost.Izbacio sam jedno tridesetak puta spod sa njom i samo jedanput se nije otvorila.Desavalo mi se da se isprazni i zatvori prilikom vracanja tj u onom momentu kad pljusne-potone pa je brzo povuces nazad.Ne tone.Znaci jedanput sam je koristio za sada i zadovoljan sam. I jos jedna stvar,kada je dobijes zapakovanu moras sam da iseces onaj prekidac sto otvara.I otvara se samo na velikim daljinama,kada je bacih na 40-50 m nema sanse da se otvori,bar meni.Dosta,dosta je losije uradjena od spomba. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ivan06 Posted October 17, 2012 Share Posted October 17, 2012 Jeste mora da se isece taj deo posto kalup to ne odradjuje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomoZG Posted October 17, 2012 Share Posted October 17, 2012 Nažalost nedorađen proizvod sa jako lošom kvalitetom plastike ne može se ni uspoređivat po kvaliteti sa spombom,u ovo sam se uvjerio na vlastitoj koži rađe dajte malo više para za spomb Link to comment Share on other sites More sharing options...
Otto Posted October 17, 2012 Share Posted October 17, 2012 Hvala svima na brzim i kvalitetnim odgovorima Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts