Dax Posted January 9, 2011 Share Posted January 9, 2011 Znam da je Fox fox daje Delkim delkim ali sta mislite o ovom setu Carp Academy SENSOR WDX 3+1 SET WIRELESS? Link to comment Share on other sites More sharing options...
milancheshow Posted January 9, 2011 Share Posted January 9, 2011 piste kao i svi ostali, samo za manje para 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
darkovip Posted January 10, 2011 Share Posted January 10, 2011 piste kao i svi ostali, samo za manje para :clapping: :friends: Link to comment Share on other sites More sharing options...
BataKV Posted January 10, 2011 Share Posted January 10, 2011 Imam ih i rade odlično !Veoma malo troše baterije,pošto su digitalni.Jedina mana,po meni,što baza ne može da se zaključa,tako da ako se nose u džepu može neko dugme da se pritisne.Sve drugo,za te pare mnooogo muzike! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ciro Posted September 28, 2011 Share Posted September 28, 2011 Imam ih i nisu loshi .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gedza Posted October 4, 2011 Share Posted October 4, 2011 A sto tek piste po kisi piste kako oces Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thug Posted October 5, 2011 Share Posted October 5, 2011 Ortak ih ima,centrala uveliko kasni za indikatorima,u tom cenovnom rangu pre bih preporucio ron thompson-e. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gedza Posted January 20, 2012 Share Posted January 20, 2012 ron thompson i Carp Academy mislim da nema razlike i jedni i drugi su mi se vrlo brzo pokvarili stdim pare da nekupujem svake sezone idikatore. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CARPologija Posted January 20, 2012 Share Posted January 20, 2012 ron thompson i Carp Academy mislim da nema razlike i jedni i drugi su mi se vrlo brzo pokvarili stdim pare da nekupujem svake sezone idikatore. Na Ron Thompson imas godinu dana garancije, javi se da sredimo stvar. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gtservis Posted January 22, 2012 Share Posted January 22, 2012 drugari sa kojima pecam imaju i jedne i druge pistalice,mislim da je ron tomson malo bolji ,ali to je samo moje mislenje. ps peca covek 5god na tomsone i jos mi se nije pozalio. mada nemogu da gresim dusu nije se zalio nii ovaj drugi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
leskovcanin Posted January 9, 2013 Share Posted January 9, 2013 NEZNAM DAL JE NEKO IMAO PROBLEM SA ACADEMY DA MU SE GUMA SASTRANE RASPADA, VOLEO BIH DA CUJEM DAL JE NEKO JOS IMAO OVAKAV PROBLEM 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
milancheshow Posted January 9, 2013 Share Posted January 9, 2013 ja sam imao slicnih problema sa svakom gumiranom pistalicom... posle odredjenog vremena krene kao da se topi, i lepi... prvo sam pomislio da je krenula da se topi na jakom suncu ili da sam slucajno prosuo deki dip po njoj ali sam brzo skontao da to nije uzrok... to mi se desilo sa tri razlicita modela indikatora i jos uvek ne znam uzrok, obzirom da nisam cuo da se jos neko zali na slicne probleme... Link to comment Share on other sites More sharing options...
leskovcanin Posted January 9, 2013 Share Posted January 9, 2013 ja sam mislio da mi je to od spoda koji prska preko stapova i indikatora dok radim raketom Link to comment Share on other sites More sharing options...
ganic Posted January 9, 2013 Share Posted January 9, 2013 i ja sam imao na dva modela slicna i bas lep osecaj nemoze da ti ispadne iz ruku u vodu. i na kraju uzmes i osmirglas lepo i imas lepe matirane pistalice xaxaxaxaxax Link to comment Share on other sites More sharing options...
jare Posted January 30, 2013 Share Posted January 30, 2013 Ja imam set 4+1,veoma sam zadovoljan i nemaju po meni nikakvih mana,piste kao i ostali. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ganic Posted January 30, 2013 Share Posted January 30, 2013 Pa svi piste i oni kineski i od 500 din i oni od 100 e. A dokle ce i koliko ??? U sustini oni nisu losi ali svi sa gumom presvuceni pocnu da se lepe i raspada guma Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzordz Posted February 24, 2013 Share Posted February 24, 2013 ja sam imao slicnih problema sa svakom gumiranom pistalicom... posle odredjenog vremena krene kao da se topi, i lepi... prvo sam pomislio da je krenula da se topi na jakom suncu ili da sam slucajno prosuo deki dip po njoj ali sam brzo skontao da to nije uzrok... to mi se desilo sa tri razlicita modela indikatora i jos uvek ne znam uzrok, obzirom da nisam cuo da se jos neko zali na slicne probleme...Proveri da ti signalizatori ne dolaze u kontakt sa nekim silikonom ili necim slicnim,meni je drugar ubacio par tvistera u kutiju sa ptiborom (da mi se nadje) kada sam otvorio kutiju posle par dana nagrizao mi silikon pola pregrada u kutiji i rezervni kotur najlona. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nesa Posted February 24, 2013 Share Posted February 24, 2013 ja sam imao slicnih problema sa svakom gumiranom pistalicom... posle odredjenog vremena krene kao da se topi, i lepi... prvo sam pomislio da je krenula da se topi na jakom suncu ili da sam slucajno prosuo deki dip po njoj ali sam brzo skontao da to nije uzrok... to mi se desilo sa tri razlicita modela indikatora i jos uvek ne znam uzrok, obzirom da nisam cuo da se jos neko zali na slicne probleme...Imas jak znoj na rukama,to je razlog. :rofl: Link to comment Share on other sites More sharing options...
mijatovic84 Posted August 21, 2013 Share Posted August 21, 2013 Pazite i njih postoje kopije,nisu nizasta,za dan pojedu po dve baterije,a na rosi,a kamoli kisi crknu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sale-Kg Posted September 9, 2013 Share Posted September 9, 2013 Da li senzor wdx svetle neprestano u mraku ili zasvetle samo kada udari riba????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
stankela Posted November 26, 2013 Share Posted November 26, 2013 NEZNAM DAL JE NEKO IMAO PROBLEM SA ACADEMY DA MU SE GUMA SASTRANE RASPADA, VOLEO BIH DA CUJEM DAL JE NEKO JOS IMAO OVAKAV PROBLEMimam iste godinu dana i za sad rade odlično.nisam imao nikakvih problema... Link to comment Share on other sites More sharing options...
leskovcanin Posted November 26, 2013 Share Posted November 26, 2013 rade bez problema, jedina mana im je sto se guma sa strane raspada od sunca i kise pa pocne ko zvaka da se razvlaci. Neznam kolko si imao dana na vodi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ganic Posted November 26, 2013 Share Posted November 26, 2013 Ja bi reko da se raspada od aminokiselina koje ima u spodu i prska pri hranjenju 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
leskovcanin Posted November 26, 2013 Share Posted November 26, 2013 pa treba da ih uvaljas u spod da bi se gulile, nemoze svaki da se raspada i da se guli od toga, verovatno i to ima uticaj, al sva tri da se gule to nebi reko da je od kiselina Link to comment Share on other sites More sharing options...
ganic Posted November 26, 2013 Share Posted November 26, 2013 Sto posto od kiseline jer to ko ne stavlja u spod nije ogulio signalizatore pa onda kad ti se desi stavi ih i sve im skines i bude skroz plastika bez gume Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts