Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 11/24/2011 in all areas

  1. kamasan u akciji http://img684.imageshack.us/img684/5545/170920111969.jpg
    2 points
  2. Prilicno dugo varalicarim, koristio sam u pocetku najlone i nervirao se zbog tegljivosti (dosta promasaja prilikom dzigovanja smudja , takodje slabije se oseca kontakt s' dnom sa laksim glavama )... Kada su se prvi put pojavile upredene strune ispod pancevca, odmah sam ih i kupio ( davno bilo, jos nije bilo lokala, sve se prodavalo sa haube kola ) i iznenadio koliko sam imao vise realizovanih udaraca i koliko sam bolje mogao da procenim konfiguraciju dna... Elem, ono sto sam hteo da kazem, video sam da dosta ljudi markerise najlonom ( pogotovo onim multicolor koji ima na svakih 10, 20m drugu boju koji pomaze prilikom iscrtavanja mapa ), pa reko da vidim da li neko koristi multi color upredene strune? Takodje mislim da su odlicne i za spod, debljina je nerealno tanka za nosivost, recimo da su oko 30% tanje od Power Pro-a u istoj nosivosti... http://img407.imageshack.us/img407/6232/dsc04385resize.jpg Ovu sliku sam skinuo sa varalicarskog foruma, nadam se da niko nece zameriti... Donja struna je Sunline PE jigger HG light special od 12lb, a gornja je Power Pro 10lb ( s' time sto mislim da Power Pro nosi manje nego sto pise ) Neke renomirane Japanske firme proizvode ovakve strune, mada nisu generalno namenjene markerisanju vec deep jigging-u ali verujem da mogu da se iskoriste... Evo par kojih sam pronasao i koje imaju vrhunske ocene na raznim furumima itd. Varivas: http://www.plat.co.j...09/varivas.html http://www.plat.co.j...06/varivas.html Sunline ( model PE JIGGER HG LIGHT SPECIAL ): http://www.plat.co.j.../1/sunline.html Unitika: http://www.plat.co.j...28/unitika.html Sve ove strune je takodje moguce naci i na eBay-u i po radnjama u evropi... Mislim da su i cene korektne za ono sto se dobija... Pozdrav...
    1 point
  3. Setam pored reke kojoj ne bi otkrivao ime trenutno radi cuvanja ribljeg fonda. recica nije duboka u tom delu negde do metra , voda skoro da stoji. nad recicom da je tako nazovem suma se nadvila, obala pokrivena travom ali blizu voda ! setajuci spazim klince sa meredovima kako nesto vataju . reko isti kao i ma kada smo bili klinci vatali babuske da pecemo iza supe !kad ja malo blize klinac drzi sarana u meredovu cirka 16 kila . stavlja ga u sak i vija veceg . i naravno ja poludim pocnem da ih vijam i onda sam svatio da ih ima vise! naravno ko ce da se kaci sa debelim koji mase kamom , pobegose oni a ja oko bacim u vodu i vidim peraje ogrono . u medju vremenu dozovem Baneta i bez razmisljanja uletim u vodu . jeste ladna ko k... ali slika je slika ! uspem da obuhvatim sarana gde me je DOBRO UDARIO PO GRUDIMA I POPRSKAO PO FACI ! Dizem ga i vidim da je preko 40 kila onako pausalno , kukam da me Bane slika ! slika je ostala u telefonu A JA SAM SE PROBUDIO MOKAR ! NAIME U MOJOJ SOBI JE MOST REGAL , A DOK SAM SE JA TUKAO SA KLINCIMA UDARIO SAM GA RUKOM I PROSUO CASU VODE NA SEBE KOJA JE BILA IZNAD MOJE GLAVE , TAKO DA BOL PO GRUDIMA JE BIO REALNA I ONO PRSKANJE PO FACI ! zima jos nije ni pocela a snovi sve ludji !
    1 point
  4. Sinisha je malo bolje. Svestan je i stabilizovale su se temperatura i pritisak. Za sada zaista dobre vesti. Drz se Cica.
    1 point
  5. Prijavljene ekipe: http://i41.tinypic.com/1zxva52.png
    1 point
×
×
  • Create New...