Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 12/26/2011 in all areas

  1. od mene i od voje nisi morao da bezis... ja sam iskreno zeleo da pomognem, ali stvarno ne znam kako kako god da su nabavljane kompone po meni su nabavljane bez ikakvog smisla... to je samo moje misljenje, ja sigurno nisam expert za boile... ne znam sto sam se uopste i petljao... ustvari, ja mislim smrki da si ti sam pisao ovo pismo
    2 points
  2. http://www.srbtal.com/upload/posteri/260.jpg
    1 point
  3. Po mom iskustvu,odabir mesta je jedan od najvaznijih uslova za dobar ulov.Kako odabrati pravo mesto?. Mnogi ce reci treba mi sonar,ko ga ima, ima i camac,ali o tome u nekoj drugoj temi.Znaci pecamo sa obale i nemamo sonar. Sam pocetak odabira je provedeno dosta vremena u vecernjim i jutarnjim satima na mestu gde zelimo da pecamo.Prvi znaci da smo na dobrom putu je kupanje sarana u nekoj razumnoj daljini od obale,Kada to pronadjemo i u vise puta potvrdimo gledajuci u vise dana,treba ispitati dno,tj videti kakva je konfigurcija dna.E sad je tu drugacije u odnosu na revir,gde je voda mirna i pomocu plovka pregledamo ali tekuca voda to ne dozvoljava.Uzecemo jedan stap i olovo od 100 gr,kao i svesku i olovku.Da napomenem,ne mora se traziti samo granje,jako dobre lokacije za sarana su brzaci,krupno kamenje,stubovi,brodovi,ulazi u kanale itd.Zatim na mesto koje smo odabrali pocinjemo da istrazujemo ,zabacivanjem olova(kazete jedan/1m tone olovica), brojite dok ne padne na dno.U svesku nacrtajte vas vidokrug gde zelite da pecate i pocnite prvo od vas blize pa istrazujete.Svaka promena u dubini i u udarcu olova o dno,pokazuje konfiguraciju dna.Potrebno je malo iskustva ali se jako brzo nauci.verujte! Jako bitna stvar je da verujete u to sto radite jer ako imate neku dilemu,odnece sav vas trud.
    1 point
  4. Кацмо гледали Жигара и ја великог брата начи гледам љомбера Немеша како плоди Мариану методом згуза кажем ја Жигари "Гледаи Жигатаре како се то не ради ние зонфић да бичарка спава док је плодиш" а Жигара клима главом потврдно и записуе мудре мисли плодитења расног у облику мене.
    1 point
×
×
  • Create New...