Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 01/05/2012 in all areas

  1. Pocela i ova godina. Nadali smo se po prognozi mnogo lepsem vremenu (mada je za Januar ovo vise nego lepo) i losijem ucinku a ono ispalo kontra. Oblacno vreme, vetar u lice i relativno hladno ali zato ulovi... Dve ribe otpale, jedna riba zakacola za sailu bove i pokidala sistem i DVE ribe izvucene. Za pocetak sezone i to u Januaru - EXTRA
    2 points
  2. pa nisu samo takmicari na toj vodi , posle vas dodje neko da peca sta vise vi pecate dva dana mi pet! i nije lepo da naranis ribu sa ogromnom kolicinom recimo tigrovog oraha i zacementiras joj creva kao sto se desili na Backom Jarku . nismo komentarisali cenu ili satnicu takmicenja jel se ne tamicimo , ali ipak delimo vodu i treba paziti sta bacati u nju !!!!
    1 point
  3. Koliko ja shvatam Nebojsa se ne brine o takmicenjima vec o stanju vode koja ostaje kada se takmicenje zavrsi,i tu se slazem u potpunosti. Kako se povecavao broj takmicenja na Miki tako je slobodno pecanje bilo sve losije ( bar u mom slucaju i slucaju ljudi sa kojima sam pecao). Forum je i osmisljen da svako iznese svoje misljenje tako da.....
    1 point
  4. Lak za transport - malih dimenzija Za sad se pokazao i konstrukciski vrlo cvrst - otporan Prakticno nepotopiv Mislim da nosi do jednog kilograma primame Odlican domet Uz promenu motora- zarad smanjenja potroshnje baterije brodic je VHR (klod, klod, klod van dam - zon)
    1 point
  5. Uprava jzera Kasapska ada intezivno radi na poboljšanju uslova pecanja na jezeru kao i poribljavanju samog jezera.U poslednjih mesec dana zasađeno je preko 250 sadnica na jezeru (četinara, bagrema, lipe, jasena, vrbe, bresta...) Treba napomenuti da je većina sadnica već u sadnji veličine oko 4 metra (formirana drveća), tako da sada nema mesta na jezeru koje nije okruženo sa 4,5 sadnica koje će praviti sigurno dobar lad na leto. Još štošta je urađeno i biće urađeno. Po pitanju ribe juče je ubačeno 66 amura prosečne težine 5,8 kg. Biće i fotki za koji dan.
    1 point
  6. http://www.youtube.com/watch?v=-VFiTruldKg
    1 point
  7. Ovo sam jutros video na FB. Fenomenalno!
    1 point
  8. OVO JE ZEMLJA ZA NAS http://www.youtube.com/watch?v=GXhd_WAlKN4&feature=player_embedded
    1 point
×
×
  • Create New...