Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 01/09/2012 in all areas

  1. Penn Affinity 8000 LC http://img31.imageshack.us/img31/7297/pennaffinitylc8000.jpg Long stroke forged aluminium spool-Hladno kovana alu špulna za daleke izbačaje Fully salt water resistant -Otporna na slanu vodu Smooth quick turn drag system-Fina kratkopotezna borbena kočnica Machined alumium handle-Aluminijumska ručica Stainless steel shielded bal bearings-Nerđajući zatvoreni ležajevi Slow oscilliation-Spora oscilacija (verovatno slaganje strune odnosno najlona na špulnu) Manual bair arm-Ručni preklopnik Titanium main shalft and bail wire-Osovina i žica preklopnika su od titanijuma Rotar brake system-Obrtni kočioni sistem Supplied with X2 spare spools-U kompletu sa dve dodatne X2 špulne Max Drag: 37lb/17kg-Maksimalno opterećenje sile kočenja je 17 kg Recovery: 37''/980mm-Prilkom jednog okretanja ručice namotava 980mm najlona Ball Bearings: 9+1-Kuglični ležajevi 9+1 Spool: Aluminium-Aluminijumska špulna 159 evra na jednoj online prodavnici http://www.rsfishing.lu/penn-fierce-8000-545.html?___store=english&___from_store=german
    2 points
  2. 119 Pfund Sterling = 144,484608 Euro
    1 point
  3. Dobrodosao i sto bolje nam servisirao i pravio brodice
    1 point
  4. @diablo Nisam napisao taj podatak za težinu. Ovo je stacionarna makina, za dubinski ribolov njena masa je najmanji problem pošto stoji u držaču odnosno na rod podu. Da je za varaličarenje morao bi da poradiš na tricepsu, bicepsu, a bogami i podlaktici.
    1 point
  5. Davno nisam video novi proizvod koji mi se toliko dopao na prvi pogled kao ova mašina!
    1 point
  6. LIDERU UPISI CT.FENIX -VALJEVO ZA OTVARANJE 6-8.O4 POZDRAV
    1 point
  7. Sve čestitke, dogodine da dobije batu ili seku!
    1 point
  8. Ziv bio,veliki mu porasto!Nek je sa srecom Majicu.
    1 point
  9. Pozdrav i dobrodosao. Sve naj. u Novoj.
    1 point
  10. http://img29.imageshack.us/img29/8098/imag0331c.jpg ova slika sve govori... vrh!
    1 point
  11. Dobro dosao druze!
    1 point
  12. Na pravi se dan rodio nek je ziv i zdrav i na radost svojim roditeljima
    1 point
  13. Dobro dosao...
    1 point
  14. E ja sam SAMO o ovme pricao/pisao! I ko god da se ljutio na mene zbog moje pisanije, mislim da posle ovog Kuletovog teksta vise nema razloga! Ljudi, trebaju nam nase vode i za sutra, prekosutra, za dogodine... Sacuvajmo ih!!!
    1 point
  15. Daiwa s5000t,nije teshka,japanac je radi,izvanredna shpulna-konusna,kochnica kako treba,ne osecha otpor pri vadjenju ribe ili panja,i jel treba dalje?
    1 point
  16. I izvinjavam se pre svega Kuletu sto sam mu "OFF-irao" temu, ali, bilo je iz najbolje namere. Izvinjavam se i Administratorima, sto sam mozda izasao iz uobicajenog klisea pisanja po temama, i najljubaznije ih molim da sve sto nije primereno, a vezano je za moje postove obrisu!
    1 point
  17. Vidi ovako Srdjane, Sve sto sam napisao, odnosilo se samo i iskljucivo na ocuvanje vode i ribe u toj vodi! U konkretnom slucaju Miki Alasu. Na moju srecu, ja sam na toj vodi pecao od kad se otvorila, Imao sam tu privilegiju da budem jedan od prvih, na zalost i poslednjih koji je pecao tamo dok je pok. Sale vodio jezero. Pecam i dan-danas, i pecacu i u buduce, i upravo je to razlog zasto sam napisao sta sam napisao! Ako si imao priliku da pecas na jezeru kad je otvoreno, verovatno znas o cemu pricam... Dalje, ne takmicim se u saranskom pecanju, jer od kad sam poceo da pecam, a ima tome 35 godina, pecanje posmatram kao uzivanje, i odmor za dusu, a ne kao fizicki posao. Ako je poenta da za 48 sati bacim "ko zna koliko kilograma cega", i da se vratim mrtav kuci posle toga... Izvini, to me ne ispunjava ni najmanje, i apsolutno imam pravo na taj stav! Inace, aktivno se takmicim vec 15 godina, ali u nekom potpuno drugom sportu, koji je, da mi niko ne zameri, na daleko visem i pofesionalnijem nivou, nego sto je, na zalost, nas saranski ribolov! Tako da vrlo, vrlo dobro znam sta je takmicenje, i kako to funkcionise! Mnogo bolje od mnogih... I na kraju: Nikada nisam nista pisao ili izgovarao samo "aj da nesto napisem" jer to nije moj stil, i time se ne bavim, jer nemam potrebu da se dokazujem bilo kome u bilo kojoj oblasti! Saranskog pecanja je bilo i pre takmicenja, bice ga i uporedo sa takmicenjima, bice ga i bez takmicenja. Samo je pitanje sta cemo to pecati, i na sta ce ta riba liciti za nekoliko godina? Dao Bog, postoje forumi, i mogucnost da se kojekuda vide osakacene ribe, kojih je na (bar moju) zalost, sve vise i vise! Ja sam samo pokusao da pohvalim Kuletov gest, jer je i on shvatio da ce na taj nacin bar malo zastiti ribu, a pojedinci se nasli prozvani ili uvredjeni? Raspitajte se malo kako takmicenja funkcionisu preko, pa cete mozda shvatiti sta sam hteo da kazem!
    1 point
×
×
  • Create New...