Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 02/06/2012 in all areas

  1. Jeftinija varijanta Penn Affinity 8000 http://i39.tinypic.com/2wrm8v5.jpg Long Spool + Slow Oscillation = Maximum Distance. Outstanding new saltwater resistant, full size, sea fixed spool from Penn. •Long stroke forged aluminium spools •Slow oscillation •Fully salt water resistant •7+1 Stainless steel ball bearings •4.3:1 ratio with nearly 1 metre/turn retrieve •Machined aluminium handle •Rotor brake system •Automatic bail arm •Aluminium spool - 1x Standard (400m/0.40mm) and 1x Braid (300m/0.18mm)
    1 point
  2. kad bi bile moje, oprostio bih im tu zlatnu boju! u engleskoj koštaju90 funti.
    1 point
  3. - Štovani gospodine ministre, dozvolite mi da Vam objasnim svoju situaciju u nadi da ćete moći razrijeŠiti moj slučaj. Trenutno Čekam poziv u redove HV-a. Imam 23 godine, oženjen sam 47-godiŠnjom udovicom koja ima 26-godiŠnju kći. S tom kćeri oženjen je moj otac. OženivŠi kći moje žene, moj je otac postao i moj zet. U isto vrijeme, moja je žena taŠta mome ocu, a kći moje žene moja je maćeha. U siječnju žena i ja dobismo sina. To je dijete brat očeve žene, a zet moga oca. U isto vrijeme, to je dijete i moj stric, jer je brat moje maćehe. U svibnju žena mog oca rodila je sina. To je dijete moj brat, jer je sin moga oca. U isto vrijeme, to je dijete i moj unuk, jer je sin ženine kćeri. Dakle, ja sam brat svoga unuka, a s obzirom da je muž nečije majke i otac tog djeteta, ja sam i otac ženine kćeri, te brat njenog sina. Jasno je, dakle, da sam ja svoj vlastiti djed. Nadam se da sam sve jasno objasnio. Nadam se, gospodine ministre, da ćete me razrijeŠiti vojničke dužnosti, jer zakon nalaže da sinovi viŠe od dviju generacija (dakle, djed, otac i unuk) ne smiju istovremeno služiti vojsku. Hvala na razumijevanju. Odgovor Ministarstva obrane RH uslijedio je nakon dva tjedna. U izvjeŠtaju je pisalo: - Osoba je permanentno razrijeŠena vojničke dužnosti zbog sumnje psihičkih nedostataka i mentalne nestabilnosti koje su posljedica kaotičkih odnosa unutar obitelji.
    1 point
  4. Milkom jagoda nije losa ali milkom sumska jagoda je jos bolja .Od poznatih brendova M,B.strowbery lotos br.1i D.T. je odlicna .
    1 point
  5. Mislim da je takvih najviše. Nemam nikakvu nameru da ih branim ali oni niti jedu ribu, niti znaju sta ce sa njom ali je ipak nose kući. Problem je neadekvatno predznanje o načinima ribolova, a svemu tome svesrdno potpomažu razni časopisi koji koliko mi se čini i ne trude se baš nešto da utiču na svest ribolovaca. Kada bi imao prilike da otpeca sa nama jednom Pelagićevo na primer ili neku drugu sličnu vodu verujem da bi promenio način razmišljanja. Ja sam mom ocu sa njegovih 60 godina i 55 godina ribolovačkog staža promenio način razmišljanja upravo na Pelagićevu jer to što je doživeo tamo nije doživeo nikad u životu i nisam ga pritiskao i niti sam se truio da ga presiram. Posle četiri dana vrhunskog pecanja sam je shvatio. Poenta je da se svi uključe u podizanje svesti ribolovaca. Dok sedimo i konstatujemo, vremenom nećemo ni imati pta da konstatujemo.
    1 point
  6. Sinisino stanje je stabilno ali nazalost bez bitnijih poboljsanja.Evo jedan video snimljen na jezeru Medjes u Satrincima ispod orasa gde je mnogo voleo da peca da se malo podsetimo na njega.
    1 point
  7. Ebote, zamisli balon salu ali umesto fudb. terena -JEZERO Al bi to biloooooo :good: :good: :good:
    1 point
  8. Ne postoji shtap koji nije polomljen shto zbog greshke bacaca-nacin na koji je zabacivo(jednostavno polomio mu kicmu) shto zbog prevelikog otezanja za koje taj shtap nije namenjen,shto zbog fabricke greshke(i najbolji i najkvalitetniji shtapovi mogu ovo da imaju).Kad kazem ne postoji onda mislim da stvarno ne postoji.Ne kod nas nego u evropi
    1 point
  9. Za partikle :handgestures-thumbup: http://s1.postimage.org/rXEWJ.jpg
    1 point
×
×
  • Create New...