Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 03/18/2012 in all areas

  1. Razlika naravno postoji ali je toliko minimalna da nije za spomen. Naime izolat proteina bjelanjka albumin i bjelanjce u prahu su toliko isti zbog samog sastava bjelanjca, a sastav je protein u vodi sa nezamjetivim prisustvom uh i nešto minerala. Jedino što zbog te zaista nebitne razlike cijena zna biti bitno i to dvostruko pa i više veća. što kod drugih namirnica kao što je recimo izolat proteina soje i soja u nekom drugom obliku velika razlika, da ne spominjem mlijeko i slične produkte.
    6 points
  2. Ja konkretno koristim pirinac,ali ne integralni,jer mu treba 3x vise vremena da se skuva.Koristim parboiled pirinac,koji je kao sto mu ime kaze vec delimicno termicki obradjen.Ipak,pirinac ne moze da ucvrsti boilu,kao sto moze eggalbumin.Ko ima tu nesrecu da peca na vodi gde ima problema sa cverglanom i rakovima,onda moze da pomogne eggalbumin.Vreme kuvanja je uobicajeno a dobije se tvrda boila.
    1 point
  3. http://a3.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/423560_10150671041834171_245080404170_9029209_641573429_n.jpg
    1 point
  4. KAo shto si vec napiso sve je u hranenju
    1 point
  5. Jane imam problem sa cverglanima
    1 point
  6. pozdrav sa potkovice prvi ove sezone http://i42.tinypic.com/350vv46.jpg http://i41.tinypic.com/2586q37.jpg naradio sam se ovih dana ali je vredelo
    1 point
  7. upravo se vratio sa jezera...predivan dan i sto je najbitnije odlično društvo... (pola foruma :-) ) pecao sam na 9ci...imao sam jednog zakcenog...i 2 spala....to je za ceo dan da kazem! na 10 su lepo prosli Zaprska i Gt Servis...pozdrav za sve!
    1 point
  8. http://www.vodenalisica.eu/document.php?RubriekID=16&SubrubriekID=0&DocumentID=254 Evo jedan dobar članak pa možda promjeniš razmišljanje o tome imaju li veze bjelanjak i još jedan bjelanjak.
    1 point
  9. Na Miki uvek bolje radi "juce"...
    1 point
  10. Evo još nešto slično, možda i bolje jer je manje pa se može i dalje zabacit.
    1 point
  11. priprema muljevitog terena malo traje ljuta konoplja zito i partikle svih oblika i za par dana bude dno cisto jel sitnija riba sve rastera i ostane tvrdo onda kreces sa pecanjem bar smo mi to tako radili i pokazalo se kao ispravno, sistem sto laksi 50/60 g olovo pva sundjer i dugacak predvez naravno dok pecas u mulju tih par dana posle normalan predvez .bar je tako na jezerima . mada plitak mulj nesmeta saranu nadje on mamac i u mulju.
    1 point
  12. Kao sto pise u pravilniku zabranjeno je reklamiranje firmi bez prethodnog dogovora sa moderatorima. Isto vazi i za fizicka lica koja se bave proizvodnjom,prodajom i preprodajom opreme. Samim tim sto ne placaju nikakav porez i samim tim su u prednosti u odnosu na redovne prodavce mislim da je besmisleno da se jos i reklamiraju besplatno. Verujem da je jako lepo kad neko nesto oglasi besplatno i to sve rasproda. Toga nema nigde, pa nece ni ovde. Svaki pokusaj izvrdavanja i zaobilazenja procedure bice sanskcionisan.
    1 point
×
×
  • Create New...