Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 03/23/2012 in all areas

  1. Znaci lepo radi treba zabaciti sto pre !!!!
    2 points
  2. Dobar dan zovem se Bozo Djuric.Ja sam iz Indjije imam 13god za mene vazi samo CYR :)
    1 point
  3. http://img407.imageshack.us/img407/7904/saranada1.jpg http://img688.imageshack.us/img688/2130/saranada2.jpg http://img4.imageshack.us/img4/854/milanceada.jpg
    1 point
  4. Dobro dosao Bozo i nadam se dace tise svidjati druzenje sa nama
    1 point
  5. Nek ti je sa srecom, dobre stapove si uzeo. Cisto cinjenica radi, FS stapovi se svi do jednog sklapaju iskljucivo u Engleskoj, sklapaju ih ukupno 7 razlicitih rod buildera, a uglavnom trojica. Standardna oprema na njima su 'slim SIC' provodnici, osim ako neko ne trazi specificno za sebe bilo koje druge i to spada pod 'custom built'. Free Spirit izbegava prodaju blankova van UK (jako retko se izadje u susret nekom rod builderu), bas zbog kvaliteta zavrsne izrade/sklapanja. Mrlje od laka ne mogu da se vide, jer laka-nema, to sto se vidi kad se gleda u blank je goli polirani karbon. Pozdrav
    1 point
  6. Ko nema mogućnosti da plaća firmirane amino dodatke,kao alternativu dok ne dođe u bolju finansijsku situaciju može da koristi "Pankreatin" koji se koristi kao supliment kod ljudi i poboljšava varenje,a proizvodi se od dehidrirane jetre goveda.Tablete se samelju ili izdrobe u prah i dodaju u miks.Ja sam lično koristio 5-6 tableta na kilogram miksa godinama i nisam imao ništa gore rezultate od firmiranih šaranskih dodataka.Inače može da se nađe u skoro svakoj apoteci i proizvodila ga je bar kada sam ja kupovao Galenika.Inače mu je cena bila oko 200din za 30kom.Sada koja je neznam ili bih vas slagao jer ga dugo nisam kupovao.
    1 point
  7. Dnevna 10000 Nocna - isto kafa 1200 sendvic 14000 cijene su u dinarima jadan!
    1 point
  8. boban redovno pravi sprudove toliko hrani da saran ima sprudove po celom jezeru
    1 point
  9. Dobro dosao mladi kolega
    1 point
  10. Bravo,najbolji stap je moj stap kad budem nasao bolji javljam ali opet ce to biti moj stap,najbolji od svih.
    1 point
  11. Sta je sad ovo? Sad si u fazi: "Sad necu ni kako ja hocu?" Ili: "Nesto sam hteo da kazem, al` se ne secam sta?" Ili: "Nesto bih rekao, al` mi fale reci..." Majstore-Sarandzijo-Vrhunski Takmicaru, NIKO te spomenuo nije, niti se bavio tvojom problematikom pravljenja/nepravljenja, kupovinom/nekupovinom boila Imanja/nemanja sredstava i ostalih krucijalnih tvojih problema, vec je pohvalio i podrzao Kuletov stav o kolicini prihrane po takmicenju! I onda si, nicim izazvan, poceo da vredjas i etiketiras ljude koje, kao prvo ne poznajes, a kao drugo, imaju pravo na svoje misljenje! Znaci, niko ne vodi tudju brigu, nego iznosi svoje misljenje, koje ponavljam, apsolutno nema veze sa tobom! I niko se nikome ne uvlaci, jer, ako jos uvek nisi shvatio, samo iznosi svoje misljenje! Cak i da se uvlaci, mislis li stvarno da si ti toliko bitan u toj situaciji, da bi to islo preko "tvojih ledja"? A da bi i ti sam dobro shvatio ko prica gluposti, trebao bi da procitas ovu temu jos jednom... Plasim se da ce ti se misljenje promeniti... I biti porazavajuce za tebe! Sramota je ukrasti, slagati, prevariti... Nije sramota nemati... i na nasu zalost, to nam je surova realnost, ali to nije tema, i ne treba mesati babe i zabe!
    1 point
  12. Ne znam cemu tolika drama,covek je postavio pravila koja vaze za sve ucesnike takmicenja i iz razloga koji je svima manje vise jasan( Ocuvanje ribljeg fonda). Ko hoce peca, ko nece ne mora. Glupo je vredjati ljude samo zato sto se njihovo misljenje razlikuje od tvog ( Vlada7 ). MOJE misljenje je da ko nema ili ne moze da srola 10kg boila za takmicenje ne treba ni da se takmici! Ako je svima ogranicena hrana na tri jupolke i 10kg boila ne vidim sta je tu problem sem mozda u taktici kako pokriti celo takmicenje sa odredjenom kolicinom hrane. A to je vec druga prica!
    1 point
  13. ma kakvi 50 kg boila. DO 10 KG MAKSIMUM ;;;
    1 point
  14. moja podrska novim pravilima... samo mislim da bi na neki nacin trebalo ograniciti i kolicinu boila...
    1 point
  15. svi kupovi koji su najavljeni ce se odrzati nezavisno od broja prijavljenih ekipa
    1 point
  16. korisitio oba FS josh imam,novi century je daleko glindjaviji od hisa,manje zabaci od njega i je puno mekshi od FS.FS tanji,lakshi,precizniji al zato i skuplji.
    1 point
  17. Bio danas na Adi od 7 do 5.pecao na poziciji 13.imao sam 8 riba.jednog oko 12 kg i jednog oko 14 kg ostalo ispod 5.svi su dosli na boilu omega fish mrak karp sem ovog od 12 on je dosao na scopex meleg bait.upoznao sam Milanceta i Baneta.Milanche je imao najvise riba.Sta ces majstor je majstor sve u svemu lepo vreme i druzenje
    1 point
  18. ma pitanje je dal ste se i vi razumeli
    1 point
  19. to je bilo kad si bio mlad a covek te nije pitao za godine nego kako da napravi dip. Sad lepo kazi posto si mator kako pravis dipove(ako ih pravis)
    1 point
×
×
  • Create New...