Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 05/16/2012 in all areas

  1. Znas ti dobro na koga je mislim, ne zelim da spominjem imena uopste! Ja sam, veruj mi, velik u porazu ali neke stvari nisu u redu. Pa cuo si na kraju kakvo je prozivanje bilo. A sto se tice tebe izvini ako ti nisam pruzio ruku, to se vise nece ponoviti, bilo mi je krivo da u poslednjih sat vremene ispadnem iz plasmana. I da znas ubuduce da ja tebe i tvoju ekipu ekstra gotivim, nemoj samo pogresno da me svatis, da sam ispao iz plasmana kako trebe ne bih se ljutio uopste. Otislo mi trece mesto za dvadeset i nesto kilograma, a 23 sata sam bio u plasmanu, no to su cari ovoga sto mi radimo i volimo. POZDRAVLJAM TE PUNO!
    1 point
  2. Ja imam T-carp 12f, 3,25lb i imam CC30 13F, 3,5lb !! T-carpom sam bukvalno ODUŠEVLJEN!!! Tanak, lagan, lep, daljine mu uopŠte nisu strane, sa PVA i 90 grama long cast leti i pogađa gde god hoćeŠ!! Na ribi je extra! Štap je vrh za te pare!!! Sa njim imaŠ bukvalno sve osim extremne daljine sa PVA ( pod extremom mislim na preko 100 metara)!! CC30 13F 3,5 lb mi je za preko te daljine!!! Imao sam nekad CHUB snooper 12F 3,5 lb i ne bih T-carp dao nikad za te Štapove!! Ne mogu da poredim sa CC 30 od 12F jer ga nisam probao, ali sa T-carpom u dužini 12F nemaŠ greŠku!! Vrh Štap i zaista mislim da je prilično zapostavljen u komentarima u odnosu na CC30!! Ne znam Šta imaŠ od maŠinica, Štap je izuzetno tanak i glomazne maŠinice na emu izgledaju smeŠno, ja na njima imam Okume MAX 4 i sve funkcioniŠe savrŠeno!!!
    1 point
  3. izvini a u kom pravilniku piše da bacački štap mora da ima velike karike? Možeš ti da imaš i 90mm prvi sprovodnik ako neznaš da bacaš i ako ti oprema nije sinhronizovana za daleke izbačaje.
    1 point
  4. neznam nista o tom T-carpu, ali na ove sam pecao i stap je cvrst i baca mnogo daleko i imas sigurnost da potegnes i olovo od 120gr a ne 100 kao sto si ti napisao. I kolke god provodnike da ima neces da dobijes nista preterano u odnosu na ovo sto dobijas. Stap uopste nije mekan, cak sta vise i ostar na ribi vise nego sto bi trebao da bude. Nek iznesu svoja misljenja i ostale kolege sa foruma koji koriste ove stapove, ima ih dosta , bar ja znam petoricu koji pecaju sa tim stapovima.
    1 point
  5. Momci polako pakovanje i krećemo
    1 point
×
×
  • Create New...