Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 05/25/2012 in all areas

  1. Ajde Pazova, nemoj da se zajebavate !
    1 point
  2. Ria,dobronameran savet,bavis se ovim poslom pa je normalno da koristis ispravan naziv za materijal koji koristis.Prohrom je legura celika i hroma tako da prohron ne postoji.
    1 point
  3. 1 point
  4. Prvo pored same trske je sigurno i istrula stara trska koja je uradila sloj na tlu.Taj sloj itekako znaci puno.Lakshe olovo neulazi u taj sloj.Dali je tanji mulj to treba da se ispita.Ja kad bi pecao pecao bi ispred trske il ispred trave.Kako je veoma mala voda i plitka sa velikim olovom se stvara i velika buka.Teze je za manevrisanje ako ocesh da pogodish izmedju lopoca trave il ispred njih.Hrana shto manje i na jedno mesto ne rasprskana tako je sharan manje obazriv.\Hrani vishe dana mesto bez pecanja i da te niko nevidi.Kad dodjes da pecas shto manje buke i shto dalje od shtapa.Kocnica odkocena al samo malo da ti ne bi odma usho u travu il trsku.Shtap prema vodi ukoliko pecash pri obali a mozesh vrh zaroniti skroz.Pecanje bele ribe i babushke zaboravi ako hocesh pecati sharana.Shto manje buckanja u vodi.Ovo su ti neka od pravila kad idesh na pravu divlju vodu gde je sharan veoma plashljiv i gde se pazi na sve.
    1 point
  5. ma da i dve Milf uz to.... :-)
    1 point
  6. Sinisino stanje je stabilno ali nazalost bez bitnijih poboljsanja.Evo jedan video snimljen na jezeru Medjes u Satrincima ispod orasa gde je mnogo voleo da peca da se malo podsetimo na njega.
    1 point
×
×
  • Create New...