Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 06/26/2012 in all areas

  1. Kolege ribolovci evo vam sanse da saznate sto do sada niste znali. Nas drugar Boban Sapanjac se prijavio za trenutak istine koji se emituje na tv. pink 05.07 2012 god. u 21,30h.molim kolege da sastave pitanja na koje ce odgovarati.ISKORISTITE OVU JEDINSTVENU SANSU KOJA VAM SE UKAZALA. U publici od njegovih prijatelja bice Boza raketa i Mantovani a blizi tasteru Srdjan Canadanovic. zbog delikantnosti slucaja emisiju nece voditi bojana lekic vec min. policije ivica dacic
    10 points
  2. Smrki, 0 je rezultat naseg licnog problema nikako revolt ka drzavnom prvenstvu. Nikakve kradje nije bilo...Cak naprotiv sve je proslo u najboljem redu. Kraj takmicenja i proglasenje smo sacekali i boljima licno cestitali. Mi smo i dalje svim srcem uz Saransku Asocijaciju samim tim i uz Reprezentaciju !!!
    10 points
  3. Pozdrav svima.Tako je druze jezero je od aprila meseca ove godine 1/1 u vlasnistvu Cetnik Marjana tj. moje malenkosti,izuzetno mi je drago da cujem da postoje interesovanja za ovaj revir.Jezero ove godine nece pocinjati sa radom,planirani pocetak rada je sledeca godina ukoliko se zavrse svi radovi koji su potrebni.Za sve informacije i desavanja bicete blagovremeno obavesteni direktno od mene.BISTRO!!!
    3 points
  4. http://www.youtube.com/watch?v=SFwqXANzltY
    1 point
  5. 1 point
  6. u beski kod mosta ribari piranu ufatili sa mrezom , neko pustio . al sreca ne opstaje u vodi preko zime
    1 point
  7. au kolega kako bi ga ja spakovao sekirom :)
    1 point
  8. Svaka čast za tvog šarana i ulove tvog sina svima si nam ulepšao dogadjaj.
    1 point
  9. hvala ti brate a da nije bilo cacija ja bi umro ovom prilikom ga pozdravljam
    1 point
  10. Pecam u Sakulama vec par godina ista je situacija i tamo kada riba radi,ambijent i okolis/suma,put,hladovina,voda,satori/,sve je potpuno isto. Sve u svemu lep ambijent za pecanje,kada je radni dan nema toliko velike guzve,preporuka svima koji bi zeleli da se isprobaju na vodi koja nije komercijala.
    1 point
  11. 1 point
  12. Ljudi manite se tudjih prica koje nastaju iz interesa....Upecaj ribu zigom pa ces pricu promeniti.
    1 point
  13. Kada se setim koliko smo je poribljavali dodje mi da placem.
    1 point
  14. http://img716.imageshack.us/img716/6405/picture005yx.jpg http://img696.imageshack.us/img696/3415/picture006bp.jpg http://img810.imageshack.us/img810/4681/picture009oj.jpg Nebojsa cukovic, sa svojim ulovima.ista voda.
    1 point
×
×
  • Create New...