Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 07/05/2012 in all areas

  1. meni puca i 0.35 bez soka kada sa fmj hocu da zabacim preko 100m + pva.naravno da moze da se zabaci i sa 0.25 bez skoa ali do koje daljine,sa kojim olovom,koliki pva .....ali svaki pokusaj da se zabaci na neku daljinu sa malo vecim pva ce zavrsiti pucanjem najlona
    2 points
  2. Uz svo postovanje vas kao licnosti vi ste lepa proslost saranskog pecanja.Sa danasnjom modom - 13'' 3,5 lbs,100gr minimum i veliki pva ne postoji 0,28 koji nece puci pri zabacaju.Salu na stranu,reci Trujo koliko znas ljudi koji pecaju kao ti(sem Mladena)? Svojevremeno su se tovarili po Daiwa infinity duo najlonu zbog iste stvari,puca tanak najlon pri velikom opterecenju.Na Satrincima je Paja Bocilj izvukao sominu od 43 kg sa stapom 3 lbs i najlonom 0,31 infinity duo koji je stajao kod mene u torbi dve godine.U vecini slucajeva kod pucanja najlona je u pitanju ljudski faktor..
    1 point
  3. grande prda, zaboravio, password, il banovan na 66 meseci. http://www.youtube.com/watch?v=boCJoMq2z1I
    1 point
  4. Sada smo se culi sa vasim prijateljem, evo kako stvari stoje xlnt 0.28 olovo plus pva bez shoka u zabacaju puca....Mislite kao kompetentna licnost iz ribolovacke radnje da je problem u najlonu?
    1 point
  5. Vidish sad sledeci mesec,nova zvazda granda KULE...
    1 point
  6. Smrki, 0 je rezultat naseg licnog problema nikako revolt ka drzavnom prvenstvu. Nikakve kradje nije bilo...Cak naprotiv sve je proslo u najboljem redu. Kraj takmicenja i proglasenje smo sacekali i boljima licno cestitali. Mi smo i dalje svim srcem uz Saransku Asocijaciju samim tim i uz Reprezentaciju !!!
    1 point
  7. evo i 'komsije' sa 10.5kg , lepo druzenje , pozdrav Branku i Dragani koji su mi ostavili mesto kao i komsiji Krletu i njegovoj lepsoj polovini
    1 point
×
×
  • Create New...