Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 07/11/2012 in all areas

  1. Danas je pristigla prva kolicina Masterbih mixa, Premium fishmix i Birdfood mix.. Ala ce da se rolaaaaaaa......ihaaaajjjj... http://s17.postimage.org/b2nyua0xr/DSC_5196_Medium.jpg
    2 points
  2. Sto ljudi-sto cudi, sto zena-dvesta sisa... Ima nas raznih, pa je i normalno da ima oprecnih misljenja?! Ja sam uvek saglasan sa odlukama koje doprinose ocuvanju ribljeg fonda, bez obzira dal` se radilo o divljoj vodi ili o komercijalama. I saglasan sam i sa ovom Kuletovom odlukom, jer generalno, od saranskog pecanja smo napravili sve drugo, osim onog sto je osnova: uzivanje u pecanju... Znam da ce opet biti kolega koji se nece sloziti sa mojim komentarom, kao ni sa mojim prethodnim komentarima o kolicini hemije, kolicini prihrane, vrstama prihrane... Ali, to je moje misljenje, i tesko da cu ga promeniti! Neko rece, bolja kontrola?! Sta to znaci? Da na svakoj platformi treba da stoji po jedan uniformisan kontrolor, i da po potrebi izbacuje sa vode, ili da zigose nesavesne, nestrucne i nada-sve nekulturne ribolovce? Ili da npr. Kule instalira video nadzor na svakoj poziciji, i da zaduzi dvoje-troje ljudi da po ceo dan sede ispred monitora? Ili da nabavi dva-tri skutera, pa kome zapiste signalizatori, pun gas pa da vidimo kako se to ti ponasas sa ribom? Mislim da je to nemoguce... Nasa svest Gospodo je presudna! Mi smo ti koji treba sami sebe da kontrolisemo, a pomalo i one sa strane... Jedino je to resenje... Dalje, cemu 20-30-40... riba dnevno? Ako je takmicenje, ok, razumem (iako nisam takmicar). Ali slobodno pecanje? Pa ko je na otvorenoj vodi imao i priblizno tome? Ako nije babuska naravno... Ako je riba zdrava, borbena, krupna... pa i 3-5-7 komada dnevno je vise nego dovoljno da se covek napuni adrenalinom, zadovoljstvom i uzivanjem. Dakle, puna podrska Kuletu na novoj (nadam se i definitivnoj) odluci, i samo napred!
    2 points
  3. auuuuuu smajli al si se naostrio . mala sala. drago mi je da je neko od nasih dobio da proba pa kad izrolas javi utiske ;) ;)
    1 point
  4. Probaj soma na durdubak obavezno! Ako imas sonar probaj da nadjes stari tok koji je na 2/3 gledano sa strane gde je hotel ili na oko 80ak metara sa divlje strane.Ide nekako po dijagonali jezera nije paralelan sa obalom. Mislim da ti je vikend malo ali probaj,ima i opasnih amura(bar je bilo). Mozes i u zimovniku,hranilica obavezno i sto dalje i to vise ka svetioniku. U svakom slucaju BISTRO!
    1 point
  5. Ovaj levi spider dome 2 man, stara skola sa overwrapom je moj
    1 point
  6. 10 jaja je malo za taj mix izneris 800 gr. jaja i udri
    1 point
  7. trebalo bi na takmicenjima i na svim jezerima dozvoliti razvlacenje sistema jer ovi daleki zabacaji počinju da smaraju!
    1 point
  8. sreta limar ugradio mi gromobran i sada nema frke , ne namesta mi frizuru vise nevreme
    1 point
×
×
  • Create New...