Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 08/30/2012 in all areas

  1. ima al nije ni za kuuuuuuuuuuu.............. :unknw: :unknw:
    1 point
  2. 1 point
  3. http://hristocarp.com/shop/images/sure-cast.jpg
    1 point
  4. Kada zabacujem noću isključivo koristim izolir traku kao kolega Billy. za sada nisam našao bolji sistem od toga, a zaklipovan najlon ne bih ostavio ni mrtav jer sam dosta puta gledao tuđe štapove kako lete sa rod poda kao sa lansirne rampe!!! Kod pecanja noću je najbitnije da ti je sve na mestu organizovano i da uvek znaš gde se šta nalazi, pogovtovo meredov i lampa za glavu. Ako si od onih koji ne podnose da je nose na glavi stalno(kao ja npr) onda je drži okačenu na rod podu, tako se nikad nećeš naći u situaciji da ti lampa ostane u šatoru a ti zamaraš ribu u potpunom mraku i nemaš pojma šta se dešava. Ako si od onih koje pukne adrenalin kad udari riba i kao muva bez glave iskaču iz kreveta takođe ti je dobro da i papuče držiš ispred rod poda, da ne bi zamarao bos Svetli najloni su mnogo bitni za noćni ribolov, pogotovo ako ribu vadiš iz čamca.
    1 point
  5. Zao mi je sto ovog puta nismo mogli da budemo deo ove lepe price,sve cestitke za Ziku,Beli potok i moje brigadire. A najvece cestitke za brata Simketa na organizaciji i jos jednom kapa dole
    1 point
  6. Nadam se da ce biti organizovano barem jos jedno takmicenje-druzenje do kraja sezone!! Koliko cujem Despoti organizuju takmicenje, samo se jos premisljaju da li ce da organizuju takmicenje u lovu na BABUSKE ili ce jos jednom da probaju da uhvate sarana!!! Pozdrav za DESPOTE!! Ako niko ne organizuje mogli bi da se okupimo kod Kuleta na 24h bez icije organizacije i zavrsimo sezonu!!
    1 point
  7. Mogu vam reci da su ideje koje ste izneli dobre i svaka ima svoje prednosti i mane za odredjene vode, situacije i ribolovce. Svako ima neki svoj sistem koji mu radi i on ga na svojstven nacin efikasno koristi. Meni je bitno sto vise raznih ideja pa da ja na licu mesta oprobam koja je meni najvise odgovarajuca u datom trenutku. Hvala svima na pomoci! Ukoliko jos neko ima neki predlog neka slobodno iznese svoje iskustvo ili misljenje. Dobro bi mi dosao i savet o nekim sitnicama koje olaksavaju nocni ribolov, a koje koristite. Npr... ta lampa je extra samo je za mene skupa pa cu je za sada preskociti.
    1 point
  8. Klipovanje najlona, e to je mene skupo kostalo! Za tu opciju treba da si uhodan da mozes vrlo brzo da rasklipujes najlon a i vrlo je rizicno pecati (spavati) nocu kad naravno nisi pored stapova(ode stap). Varijanta sa izolir trakom ima i nastavak price znaci kad obelezis daljinu izolirom i npr izvadis ribu uzmes stap i zabacis sto dalje tj da ti izolir koji oznacava daljinu sidje sa masine,namotas do izolir trake i zaklipujes i tada si siguran da ce sledeci zabacaj ici na tacnu daljinu. Kad zabacis otkacis sa klipse i pecas bezbrizno! Ja sam imao kidanje na 90m zbog klipsovanja,jer se nisam snasao da rasklipujem
    1 point
  9. ja sam kupio 0,30 i par puta kada me zena iznervira ja joj vezem ruke i noge i nepuca
    1 point
  10. Posaljite nam slomnjeni zupcanik, dobicete novi u roku od 60dana. Totalno besplatno, sve i da masina nije kupljena kod nas.
    1 point
  11. Odem ja na pecanje zabacim isve po redu zaspim na stolici sa prekrstenim nogama oglasi se indikator ja skocim pa za stap kontra istog trenutka padnem ko pokosen imam ribu ljudi me gledaju a ja se valjam po zemlji kao lud i pokusavam da zamaram ribu .Svi me gledaju misle neki novi stil pecanja a meni noge UTRNULE neosecam ih .Tog trenutka nisam znao dali da se smejem ili da placem to pecanje nikad necu zaboraviti kolena su me bolela tri nedelje ...POZDRAV!!!
    1 point
  12. Ljudi, ja ne znam za Vas... Za mene je vezivanje udica ritual koji me smiruje i volim da lično spremim predveze uoči pecanja. Ne kažem da je ovo loše napravljeno jer nisam ni video, al' nikad ne bih kupio gotovu-vezanu udicu.
    1 point
×
×
  • Create New...