Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 09/03/2012 in all areas

  1. http://s7.postimage.org/tzi4vz22j/DSC_5245_Small.jpg http://s8.postimage.org/bgq1seplx/DSC_5255_Small.jpg
    3 points
  2. shalu na stranu trebalo je to izdrzati takav tempo i pozrtvovanje,i mladji bi klonuli.. svaka cast svima
    1 point
  3. Mislim da samo treba da budes jako "nezan" sa kolicinom dodatog N Butyric Acid! Jesi li to ikada pomirisao? Mislim da je 30 kapi MNOOOGO. Sa druge strane ne mislim da treba da stedis na GLM-u. Ako ima dobrog i efikasnog dodatka a pri tom za ribu daleko najmanje skodljivog onda je to GLM.
    1 point
  4. jel ima neka slicica ili video zapis da vidim kako stoji pehar mom nastavniku?
    1 point
  5. Zapni Mišo sva murija je uz tebe
    1 point
  6. Tri Crnogorca na lokalnoj sahrani pitaju jedan drugoga: - A što bi ti voleo da tvoji prijatelji kažu nad tvojim odrom kad umreš? - Ja bih voleo da kažu „Bio je dobar prijatelj, suprug i otac“ – reče prvi. - Ja bih da kažu „Bio je veran Božji sluga i učinio je nešto po čemu će ga ljudi pamtiti“ – reče drugi. - Ja bih voleo da kažu „Viđu ga, mrda se!“ – reče treći.
    1 point
  7. za strance kod nas na velesko je za sad besplatno ako se lovi sa nekim koji ima makedonsku legitimaciju, a stranac se prijavuje kao gost u drustvu i tako da nema problema...jezero se nalazi 50 km juznije od skoplja autuputem e 75 i imate samo 1km isklucenja od avtoputu.. ako lovi stranac sam, tada se naplaca dnevne dozvole koje kostaju 2.5evra na dan pa i tako da nije to skupo, dozvoljeno je camcem ..ima lepih riba ali radi se za jedno iskluciteljna diva voda za pecanje na koju moze i da nemate 1 udar za par dana..
    1 point
×
×
  • Create New...