Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 09/06/2012 in all areas

  1. A najbitnija stvar shto mirishe kao i riblje brashno i atrakuje kao i riblje brashno.????? dajte molim vas zamjena u smislu proteina moze biti a zamjena za ribinog brashna ni u kom slucaju.Ima puno stavri u ribinom brashnu koje sluze za atrakt prirodni. Shto se tice sirotinje u mlinovima stocne hrane prodaje se riblje brashno do 65% proteina i je veoma jeftino al je opet ribino brashno. Aj ti blago meni umesto leskovacke pljeske od cistog mesa jedi sojinu cistu zamjenu za meso i ubedi me da je isto.Isto je samo proteinski i kaloricno.NIshta ama bash nishta nema dopirnih stvari jedno sa drugim.
    2 points
  2. Одлично је што ће бити такмичара из других управа. Већи број екипа у такмичењу може га учинити само занимљивијим и неизвеснијим. Треба искористити капацитет језера. Исто тако мислим да не треба претеривати са бројем екипа, да судијама остане времена и за пецање. Не сумњам да ће те доћи до оптималног броја екипа, и да ће и ово такмичење остати упамћено по доброј организацији као последње одржано на Убу.
    1 point
  3. Jel pocelo... ima li bilo kakve liste!?
    1 point
  4. Кажу да је први пут најлепше, па нека и вама буде тако. Ако треба нека помоћ, ту смо. Поздрав.
    1 point
  5. i jedno pitanje: Libe koliko ekipa ste planirali da obavestite, posto ne znam kapacitet jezera tj. mesta
    1 point
  6. brawooooo...svaka vam cast! izuzeno jezero i veoma tesko za pecnje... najvise mi se svidja ideja vezana za sudije, tako bi trebalo na svakom takmicenju i da se jednom za sva vremana pojedinci opamete a i ucutkaju... Ako na bilo koji nacin mozemo da pomognemo posto ste prvi put organizatori (a najmladji ste... to pojedine ekipe da uzmu u obzir) tu smo. POZZ i jos jednom svaka vam cast...
    1 point
  7. sta reci, Sajmon je jos jednom pokazao svoje kvalitete, toliko je dosao do izrazaja da je Boban ostao u senci a kamoli Caci!!!! Svaka cast ekipama u plasmanu pre svega ekipi Donji Srem.... pored iznenadjenja u fudbalskom prvenstvu usledio je jos jedan tus od SREMACA.. svaka cas momci. (samo kao i na Ubu, kasno pale)
    1 point
  8. jel ima neka slicica ili video zapis da vidim kako stoji pehar mom nastavniku?
    1 point
  9. jel ce biti ovo rekord po kilazi do sad? znao sam ja da ce moj nastqavnik opet sa plekom da se vrati....
    1 point
  10. PRIJAVLJENE EKIPE 1. AUTOSPORT NS 2. CT PELAGONIJA 3. CT KULE 4. SUMAR PANCEVO 5. VIP BEOGRAD 6. CT TANCUR 7. CT SVARC 8. CT MAKI 9. TRESETISTE LAKE 10. SCARABEE 11. BOBAN CT 12. CT TEMERIN 13. GLAUKUS 14. O22 SREMSKA MITROVICA 15. CT LEPI 16. CT FREE SPIRIT 17. HERING 18. RED DEVIL 19. VLATKO I TATKO 20. SKY TEAM 21. VAVILON KIKINDA 22. LOSE ZABACIVANJE 23. DUNAV ZEMUN 24. CT USCE 25. CT MRAK CARP 26. CT DOBRICA Popunjen broj takmicarskih timova, primamo prijave za rezervne ekipe Kontakt telefon 065 66 11 611 Boban Sapanjac
    1 point
  11. Nadležni iz Šaranske Asocijacije treba da kvalitetno analiziraju ova tri kola lige i, za dobrobit ovog sporta, probaju da propisima suzbiju nesportska i kalkulantska ponaŠanja ma od koga ona dolazila. Na prvom mestu treba shvatiti da je ovo sport, i to vrlo skup sport, pa baŠ zato ne treba da oni koji imaju viŠe novca ili interesa diktirajući "svoja" pravila omalovaže fer borbu i da ponaŠanjem na stazi tu sportsku borbu stave u drugi plan.
    1 point
  12. Odličan sastav reprezentacije, iskrene čestitke najboljim ekipama i veliko Bravo za ekipu Mladost iz Nove Pazove koja je pokazala da ne treba biti "umišljen" nego vredan i posvećen na vodi. Naravno ima u ligi barem još 3 ekipe koje su u istom rangu ali malo "sreća" pri izvlačenju malo nečeg drugog čini ligu zanimmjivom. Naravno sve čestitke i ostalim ekipama!
    1 point
  13. Ljudi, ja ne znam za Vas... Za mene je vezivanje udica ritual koji me smiruje i volim da lično spremim predveze uoči pecanja. Ne kažem da je ovo loše napravljeno jer nisam ni video, al' nikad ne bih kupio gotovu-vezanu udicu.
    1 point
×
×
  • Create New...