Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 09/14/2012 in all areas

  1. Znaci Mr. Honey je sve ovo oranizovao zato sto je ribolovac i dobar covek, a ne da bi zaradio pare. Prosto ne mogu da verujem da postoji iko ko bi vise pao na tu pricu. Ako ima onih koji nisu bili negde preko - U EVROPI I SVETU SE SVE RADI ZA PARE I PROFIT. Pa ovaj covek bi bio i odgajivac gusaka samo kada bi tu nasao dobru zaradu i to nije nimalo cudno, ali jeste nasa spremnost da poverujemo u svaku sarenu lazu koja nam se servira.
    1 point
  2. Boban ga izgrdio, jer vise voli Srdjana Canadanovica od njega, pa je malo uvredjen i povredjen hahahahahah ili ti nije platio gorivo sto si ga udostojio da dodjes na pecanje.Rekao sam ti ja Srele, use i u svoje kljuse, nisu oni bolji pecarosi od tebe nego imaju vise para pa mogu bolju boilu da naprave,a uz to i bolju zvaku za pecarose vernike,kad to shvatis,pobedjivaces i njih.Samo ti dajem primer..... Nesumnjivo je da Srdjan i Boban dobro pecaju,ali sta znaci dobro pecati? Znaci kad izvuces dobro mesto i otpecas ga dobro.Nista vise.Kad izvuces lose mesto ne vredi ti ni znanje ni boila.Eto ti primer za Adu,Kasapsku Adu,Morovic,zasto tu nije doslo do izrazaja Srdjanova Boila, najbolji plasman mu je 4 mesto,ove godine.Tako i Bobanu,pobedio Maraton na Adi i jednom ili dva puta na MIki i to je sve.Malo za "najboljeg" pecarosa.Srele, ne postoji najbolji pecaros,postoji srecan pecaros da izvlacis dobra mesta i sa malo znanja da ih otpecas dobro.Znam da si dobar covek, ali ne treba svakom dozvoliti da se izivljava nad nekim, odrastao si covek i pocni da razmisljas svojom glavom i pecas za svoju dusu.Pecanje je da uzivas, da dozivis lepe trenutke na pecanju a ne neprijatnosti.Batali tvoje idole,nisu vredni toga i pocni sam da pecas u skladu sa tvojim mogucnostima.Tako cete i ljudi vise ceniti a ne da trcis za posrnulim i umisljenim "profesionalnim" pecarosima.
    1 point
  3. Evo zasto imam pravo da komentarisem za Anakondu,dok nisam bacio mnogo para na gluposti,nisam mogao ni da znam dal je nesto djubre ilki ne,jer sam im ostavio mnogo para,kupio sam odjednom opreme za vise od 4000eura od Anakonde i sve pobacao,Samo sam ime obrisao sa racuna,a evo original racun od Anakonde,pa zato i pisem o njoj tako lose.Gen.direktor prodaje kod Anakonde je Andreas Rudolf, bio mi je prijatelj, dok mi nije uvalio Anakondin pribor.Tako i dobijam kataloge sa dobrim cenama jer sam im ostavio mnogo para.Zato i pisem da je pecanje za uzivanje a ne za naprezanje. http://s8.postimage.org/hv6q5z0k1/image.jpg http://s17.postimage.org/seshxw2kr/ZL_10_Anaconda_Taschen.jpg Jos uvek salju ponude za robu..... Sehr Herr Petrovic, wir freuen uns, dass wir Ihnen heute unser neues Monatsangebot für September zusenden dürfen. Wir hoffen, dass auch in diesem Monat wieder interessante Artikel für Sie dabei sind. Unser neuer Katalog wird Anfang Oktober erscheinen. Auf der neu gestalteten ANSPO 2012 werden wir ebenfalls mit unseren Spezialisten zu finden sein. Für Gespräche stehe ich Ihnen gerne zur Verfügung. Parallel werden wir ab Oktober Hausmessen für Sie durchführen, wo Ihr zuständiger Außendienstmitarbeiter Ihnen das neue Programm vorführen wird. Wir wünschen Ihnen einen erfolgreichen September! Dear Mr.Petrovic, we are glad, that we can send you our new monthly offer for September and we hope that you can find something for you! Our new catalogue will be published in beginning of October. We wish you good luck in September 2012! http://s13.postimage.org/ei39pgwtf/Monatsangebot_0912_mail_1_Mr.jpg
    1 point
  4. Boze, boze, koliko je nekim ljudima dosadno....
    1 point
  5. Ono shto si ti napravio jeste uspeshan miks al je najmanje bakin kolac,Verzija znaci iste komponente samo plus male dodatke tipa amino il arome.To shto si ti uradio je novi kompletan miks koji mozesh da nazovesh kako ocesh al sigurno nije baka.
    1 point
  6. Evo i od mene jedan miks koji se pokazao dosta dobro kako u prolece tako i u jesen 15 % HARINGA BRASHNO 15 % GRIZ-KRUPICA 15 % SOJINO BRASHNO 20 % PTICJE HRANE 5 % GLM 5 % ROBIN REDA 10 % RENET CASEIN - pivski kvasac - betain - arome po zelji vidi se da fali 15% u miksu,a to je po meni glavni sastojak 150 gr smrznutih shkoljki(samo meso),malo ih odmrznem i meljem u blender u kompletu sa jajima.Tako da nema potrebe od aminokiseline i propratnih stvari.
    1 point
×
×
  • Create New...