Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 09/15/2012 in all areas

  1. Ja ima pertex jaknu i thundra odelo.....najbolja investicija koju sam imao, cuvaju zdravlje!!!!
    2 points
  2. za ubosti imas kod kacke petlje .
    2 points
  3. Ti si bas cudan druze, znam da svi imaju svoja misljenja u vezi onog sto kupuju, al ti bash na sve sto je ispod 300 evra govoris da je sranje, nevalja itd..., veruj mi nekom taj stap vise vredi nego ceo tvoj pribor. Nemaju svi para za skupu opremu, zato je i izmisljeno da i ljudi sa plicim dzepovima dodju do nekih solidnih stvari i pecaju uzivaju, zamisli da samo korda i century postoji na svetu od cega bi kinezi prehranili svoju decu ?? Nemoj me pogresno svatiti, nemam nameru da vredjam, daleko bilo, al iz tvojih postova sam zakljucio da nista nevalja ako nevredi barem 200-300evra. Pozz
    2 points
  4. ja postavio slike satora?!hahaha medo daj molim te mi sibni link tog mog posta...
    1 point
  5. Ne samo pribor i opremu za pecanje, nego i tekstil, garderobu, namestaj, mermer, sportsku opremu, elektro opremu, sanitarije... A ovde kod nas se predstavljaju kao Bog-zna-kakvi uspesni privrednici koji imaju svoje linije proizvodnje! Na zalost, "u Srbiji brale" sve moze da se proguta!
    1 point
  6. Pošto se bavim i špedicijom, neću samo nabrajati imena firmi, ali bar jedan veliki kontejner mesečno stiže preko moje firme iz Kine u Beograd,u kojem su najrazličitije vrste pecaroškog pribora.Mnoge firme koje se reklamiraju da proizvode plovkove, varalice,sitan pribor,posebno varaličarski, i drugi materijal za ribolov,,navodno imaju svoju proizvodnju a ustvari samo uvoze iz Kine jer oni za te pare ne mogu da naprave takav proizvod a po novinama se reklamiraju da smai prave.<Kina je neiscrpna i dok je ovaca biće i čobana.
    1 point
  7. aj opet procitaj moj post,pa mi podvuci gde sam napisao to da je carp pro bolji od trakkera...
    1 point
  8. Sto ne pomeris za 10.10. bilo bi lepo da se peca bar jos jednom do kraja sezone. Ja se prijavljujem za to!! Sto se mene tice mozemo da skupimo pare za jezero, mericemo sami, ne moraju cak ni pehari, a najveca riba po dogovoru!! Nece valjda ZIVACA biti kraj sezone!!
    1 point
  9. Ne znam sto se brecas ja sam samo izneo svoje misljenje! Nisam provalio da je sator za dve osobe,svejedno pre bih uzeo Prologic ili JRC nego Carp Pro! Zasto? Zato sto se npr sator kupujem jednom u 5do 10 god i poucen iskustvom pre bih uzeo marku koja se dokazala svojim kvalitetom nego marku koja je poznata po niskoj ceni i isto tako niskom kvalitetu! Ja razumem tebe ti si prodavac i normalno je da hvalis robu koju prodajes,ali sve sto sam ja kupio u Formaxu a proizvodjac je Carp Pro je vrlo loseg kvaliteta. To su moja iskustva sa tim proizvodjacem mozda su tu nesto promenilo ali kao sto nas narod kaze KOLIKO PARA TOLIKO MUZIKE!
    1 point
  10. Znaci Mr. Honey je sve ovo oranizovao zato sto je ribolovac i dobar covek, a ne da bi zaradio pare. Prosto ne mogu da verujem da postoji iko ko bi vise pao na tu pricu. Ako ima onih koji nisu bili negde preko - U EVROPI I SVETU SE SVE RADI ZA PARE I PROFIT. Pa ovaj covek bi bio i odgajivac gusaka samo kada bi tu nasao dobru zaradu i to nije nimalo cudno, ali jeste nasa spremnost da poverujemo u svaku sarenu lazu koja nam se servira.
    1 point
  11. Ja neznam po cemu ti to zakljucujes da je ovaj spod stap od Anaconde djubre Ali dasi ikada bacao duze vreme rakete i metod mix ovim stapom bio bi drugacijeg misljenja
    1 point
×
×
  • Create New...