Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 09/29/2012 in all areas

  1. Za pocetak evo fotografije http://imageshack.us/a/img15/7650/licnirekord.jpg Uploaded with ImageShack.us Riba koja je vec vidjena,lepa da lepsa ne moze biti,jedino sto se malo ugoila pa sad prelazi 30kg.
    2 points
  2. Riba neverovatno slabo radi,na svaku upecanu po jos jedna izgubljena,tesko pecanje,ali bitno je da je jos uvek sve vise nego neizvesno...Takmicari u nadi da ce ujutro poceti pravo pecanje,ali bice gusto za plasman
    1 point
  3. U 17:00 , pa u 21:00 i dalje na svaka 4 sata.
    1 point
  4. Pun izvestaj bi bio sledeci:Riba jako slabo radi! Danima u nazad riba se dosta slabo javlja na Miki,kad kazem riba mislim na sarana,zato cverglan ne zaostaje ni malo. Meso ni u ludilu ne nosite,bar jos neko vreme.Glavni mamac je kukuruz iz spoda,ili aromatizovan,po Vasem nahodjenju. Hoce i na boilu,juce su se dva javila na vocnu boilu,Melegovu jagodu i domacu na VDE mixu,sve ostalo na qqruz. Hvala brate! O detaljima cemo uz pivce!
    1 point
  5. Priznajem poraz!!! Hocu da mi u kontrolu dolazi onaj cika-najstariji clan ekipe Uprava policije!! Neznam kako se zove, ali je pecao odlicno!! Salim se, moze sve osim Lakija, Mircete i Brace!!
    1 point
  6. Ajmo Srbijo, jos samo malo!!!! Barem trece mjesto, nije nedostizno!!!!
    1 point
  7. Da ,nas drugar Vladan se ne hvali svojim rekordom a i novim rekordom jezera ako se ne varam. Vlado svaka cast,ocekujemo fotografije i pun izvestaj!
    1 point
×
×
  • Create New...