Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 11/01/2012 in all areas

  1. Pozicija -1 http://img266.imageshack.us/img266/8315/dscf7080.jpg Uploaded with ImageShack.us http://img152.imageshack.us/img152/135/dscf7011.jpg Uploaded with ImageShack.us http://img839.imageshack.us/img839/5958/dscf7012x.jpg Uploaded with ImageShack.us http://img267.imageshack.us/img267/8290/dscf7081t.jpg Uploaded with ImageShack.us http://img845.imageshack.us/img845/4433/dscf7082n.jpg Uploaded with ImageShack.us Nadam se da sam nekom pomogao ovim fotografijama, i samo da dodam to su lično moje slike da ne bude da je kopirano ili skinuto sa drugih sajtova.
    5 points
  2. 3 solje kukuruznog brasna,1 solja psenicnog brasna,1 kesica vanilin secera.....umesis to toplom vodom,napravis testo i stisnes ga da dobije oblik pogace i tako kuvas,kad vidis da isplivava vadis napolje i to je to,na pecanju cuvas u vlaznoj krpi8-)
    3 points
  3. hranite mesto sa boilama cele sezone u kolicini kojom hranite kukuruzom pa sledece godine izvedite zakljucak
    2 points
  4. Rade stvarno nisam video kod nas ove stapove...niti da neko drzi Nash opremu... Evo nekih mojih fotki... Pa vi vidite kakvi su stapovi
    1 point
  5. "Kupi mi majko špric..." Vidite ovu prelepu gvožđuriju! http://www.taskacarp.com/_media/product_images/380.jpg Pravda za "Taska Eiger Pod
    1 point
  6. pre neki dan sam ih treci put promenio od pocetka sezone... poslednja dva meseca pecam jednom nedeljno, a pre toga dva do tri puta nedeljno... uz to su otpecale nekoliko takmicenja... i da se malo pohvalim, jako cesto su pistale
    1 point
  7. Ono ti je izvorna nokla koja peca,neko je napravi s vegetom ili alevom paprikom...jako mnogo Pazovackih sarandzija peca s ovim na Dunavu,sto kazu,ta stara garda i ne pada im na pamet da menjaju mamac
    1 point
  8. Posto je 99% mog pecanja na reci,da iznesem i svoje misljenje. Do ove sezone,na dlaci mi nije bilo nista drugo osim boile.Ove sezone sam na jedan stap,poceo da stavljam kukuruz i mogu reci,da se nista nije promenilo.I dalje,osim 3 sitnija sarana,svi ostali su uzeli boilu. Kvalitetan mix,sa vrlo opreznim doziranjem aroma i ostalog,meni daje odlicne rezultate.U neke mixeve,aromu i ne stavljam.Sasvim su dovoljne komponente koje su u mixu. Naravno,bacam i kukuruz u spodu,ali ne moze 10 kg kukuruza i 200 gr.boila.
    1 point
  9. to naravno, ali treba ga naviknuti i još nešto, bar iz mog iskustva(a ja pecam jako puno i jako često), na divljim vodama nisam primetio neku značajnu razliku u količini ulovljene ribe u korist boila, ali je definitivno da na boile dolaze veće.
    1 point
  10. Taj griz i belo brasno sto stavljate samo napravi kliker tvrd ko kamen kad kuglica dodje u dodir sa hladnom vodom. Koliko god ga smeksali van vode on je posle minute u vodi,pogotovo hladnijoj tvrd ko kamen. Pravi valjak se pravi iskljucivo od cistog kukuruznog brasna i nekuva se vec umesen da ispliva nego se kuva u postojecem obliku kao kacamak. Kukuruz ima dosta skroba kojeg ispusti iz sebe prilikom kuvanja i kao takav dobro veze sva ona sitna zrnca i bude mekan i zitak a nespada sa udice. Brasno i griz ga samo pokvare.
    1 point
  11. Naravno da postoje vode gde bolje jede kukuruz ili samo kukuruz, a razlog tome je taj sto bojlu nije nikad ni video. Kukuruza se baca u tonama pa nije ni cudo sto samo njega uzima ali sa drugacijim pristupom i rezultati bi bili drugaciji. Razumljivo je da i finansije igraju bitnu ulogu ali se nikako nemoze reci da je kukuruz bolji mamac od boile.
    1 point
  12. diablo, iskreno nikada se u životu nisam napecao na spod! uvek idem sa boilom, spod u minimalnim količinama! a najbolji primer koliko je boila kvalitetnija od bilo kog spoda je kada sam na zrenjaninskoj peskari pobedio sa 6-7 kg spoda i 20kg boili. U početku su mnogo bolje pecale "SPOD" ekipe, ali kada je riba osetila boilu, serije su bile nenormalne! I iskreno mislim da imaš problem, koji svako ima, a to je ne dovoljno verovanje u mamac. Najbolje bi bilo da napraviš samo boilu i da ode na pecanje. Da pokušaš da se skineš sa spoda i kukuruza. Srdačan pozdrav!
    1 point
  13. Pozicija -5 http://img3.imageshack.us/img3/6729/dscf7060jm.jpg Uploaded with ImageShack.us http://img338.imageshack.us/img338/3969/dscf7062d.jpg Uploaded with ImageShack.us http://img526.imageshack.us/img526/7393/dscf7063x.jpg Uploaded with ImageShack.us
    1 point
  14. Mislim da ga isto boli,al mu ta sa slobodom kombinacija nenako sladja:-))
    1 point
  15. Kod ribočuvarske kućice je dubina 7-8m,a baca se nizvodno na potopljenu baržu gde je dubina 16m i tu je šaran. Onda imaš kod oraha (propusta)lep prelaz sa 11 na 17m gde sam ja dobio svog trofejnog od 14kg,a bio sam meredov majstor za nakoliko desetine komada preko ovih mojih 14 kg.Po predanju tu je išao stari Rimski put(kanal) Sledeće po meni lepo mesto je pesak (plaža),ali tu nemogu nikako da pohvatam konce jer se dno svaki mesec izgleda menja. Tu dunav ide na vas.Lovni štapovi su na kraju plaže i mahom se javlja sitniji Šaran do 5kg. Hraniti iz ruke na početku plaže. U ovo doba nam je riba jela samo noću. E sad tu kao imaju neke potopljene sajle koje idu skroz do Žute Zemlje i Tronošca.Ko zna ovde u Livadicama na pesku da peca i u Zrenjaninu na Peskari da peca,taj može svugde da peca.
    1 point
  16. http://img542.imageshack.us/img542/4500/teflonaligeradaweb.jpg
    1 point
  17. Dodje Seka Sablic kod zemunca i pita kako je tvoje belo uvek tako belo zemunac:pa prva ruka seko
    1 point
  18. Rešava zemunac ukrštene reči... -Luka u Španiji sedam slova BOJOVIĆ
    1 point
  19. Jos da je mesec planeta mozda bi ga i postavili
    1 point
×
×
  • Create New...