Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 11/17/2012 in all areas

  1. Neko je pominjao način pecanja na jezeru dok je pokojni Sale bio ziv, broj takmičenja na jezeru i to poredio sa sadašnjim vremenom. Znam sigurno da vlasnica jezera sada ima duplo veće finansijke prohteve nego dok je moj veliki prijatelj SALE bio ziv i ona trazi cifre koje Kule mora da ispuni inače će jezero biti pretvoreno u mladičnjak. Takmičenja su neophodna jer se na taj način lakše stiže do zacrtane cifre, jednostavno se jezero zakupi na 48 i više sati i to je finansijski mnogo isplativije nego čekati da li će na tih 48 i više sati biti kolega koji će popuniti sva mesta i danju i noću!! Kule mora da kalkuliše u smislu povećanja cena dozvola, broja takmičenja na jezeru-KAKO BI ISPUNIO zacrtane finansijske ciljeve i očuvanja ribljeg fonda na jezeru. Što se tiče poboljšanja uslova na jezeru (veći suncobrani, bolji podmetači i sve ono u šta treba uložiti sredstva) Kule može samo da predloži vlasniku šta bi trebalo, a od njega zavisi za šta hoće ili neće da odobri pare!! KULETU TREBA DATI PUNU PODRŠKU ZA SVE ŠTO PROBA DA UVEDE, KAKO BI USPEO DA OČUVA RIBU U USLOVIMA U KOJIMA RADI JEZERO. ON MORA DA VODI RAČUNA O ZAHTEVIMA VLASNIKA U SMISLU FINANSIJKOG PLANA( mora više takmičenja, više cene dozvola), A DA PROBA DA OČUVA RIBU ZDRAVOM I JAKOM KAKVA JE BILA DO SAD!!! ZAR IKO MISLI DA KULE UVODI NEKE STVARI SAMO ZBOG TOGA ŠTO MU JE DOSADNO I NEMA ŠTA DA RADI!!! COVEK U SEZONI PROVODI NA JEZERU SVAKI DAN- PO 12 I VIŠE SATI I SIGURNO DA SLUŠAJUĆI SVE PECAROSE POKUŠAVA DA SE IZBORI SA SVIM PROBLEMIMA KOJI SE POJAVLJUJU NA JEZERU I PROBA DA NAPRAVI NEKI BALANS IZMEĐU SVEGA ŠTO SAM NAVEO!! BATA KULE SAMO NAPRED!!!
    5 points
  2. Vlado politika je zabranjena na forumu sto je receno vise puta. Ovo nije forum gde se raspravlja o takvim stvarima. Postoje drustvene mreze, politicki forumi gde ima na stotina strana ispisano. Exyucarp nece objavljivati bilo kakve tekstove koji se bave politikom ili nacionalizmom jer je ovo ribolovacki sajt.
    3 points
  3. Evo nekoliko riba koje su upecane na Trigga Ice boilu. http://www3.picturepush.com/photo/a/11421251/640/11421251.jpg Dve ribe 20+ i jedna 15+kg Triga Salmno +Caviar i Triga NB+BP+Pineaple. Bez Ice-a ne idem na duze kampanje!
    2 points
  4. alo ljudi nije ukinut shock predvez...
    1 point
  5. Da te neznam rekao bih da si radikal
    1 point
  6. Sad se mesaju babe i zabe... Ako sam dobro procitao nije ukinut shock predvez... Ukinut je shock predvez od upredene strune a ostavljena je mogucnost koriscenja najlonskog shock predveza, pa me interesuje koja je razlika? ...ako se ukida onda ga treba ukinuti skroz, ja drugacije ne vidim poentu... neka me neko ispravi ako gresim... Dukas, ja koristim najlon 0.28mm i nikada mi nije pukao na ribi.
    1 point
  7. Cestitke svim ekipama, ali ovaj Caki ima srecu sve vuce one najblize pozicije gde je sajla na 80 met. Verujem da mu Kus vuce pozicije. . Pusti ga Kus da vuce on pa da peca malo sedmicu i osmicu I na sajlu
    1 point
  8. takodje pridruzujem se cestitkama nasem rodji ,na slobodnom pecanju kao i na treningu banana je bila adut medjutim na takmicenju ona ga je prodala ,drz se rodjo ima vremena za tebe BIO SI BLIZU A TAKO DALEKO
    1 point
  9. Svaka cast za ekipu MLAVSKI VUKOVI i za vodju ekipe RODJU koji se na pocetku lavovski borio i falilo mu je samo malo srace i snage pa da dogura do plasmana , svaka cast RODJO i vidimo se neki drugi put , pozdrav od ekipe CT- SKELA !!!!
    1 point
×
×
  • Create New...