Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 12/01/2012 in all areas

  1. Druze da li ti mislis da svi na ovom forumu pecaju na komercijali i da ne znaju sta je divlja voda? Mislim da zvucis malo podcenjivački,kao ti si ribolovac sa divlje vode i pecas sarane 20+ a svi mi ostali smo boranija sa kada koja masta o velikim saranima. Ima na ovom furumu ljudi koji pecaju iskljucivo divlje vode ito vrlo uspesno i imali su sarane 20+ tako da ne treba nama niko da KAZE KAKO SE PECAJU VELIKI SARANI i kakvi su borci! Verujem ja tebi da si ti vrsan ribolovac na divljim vodama ali isto tako znam da su vrsni ribolovci iz tvog kraja opustosili Amura u Vlasinskom jezeru,toliko da od vode prepune Amurom do vode gde je misaona imenica upecati Amura! Ziv ti meni bio i Sarani i Amuri 20+.
    4 points
  2. http://sphotos-d.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-prn1/526852_250651651730191_157069060_n.jpghttp://sphotos-g.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-prn1/603945_250651711730185_822402450_n.jpg http://sphotos-c.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/47357_250651591730197_1930816201_n.jpg Engleska skola, Feeding time!! Some of our future 20's!!
    2 points
  3. Necemo o tim istorijskim cinjenicama da se ne vratim ja 20god u nazad! U period koji vas Grobare najvise boli!
    2 points
  4. hahahhahahahhahahhaha Ovo je samo pocetak! :yahoo: :yahoo: http://www.youtube.com/watch?v=Kpd0_NsJPOs&feature=fvst
    2 points
  5. http://www.youtube.com/watch?v=4y2DUHhJxUo Ovo je jesen sa cestim Cunamijima!
    2 points
  6. Gumica je čudo! hahahha Bio je Cunami i 17.11.2012 i stigo cak do Brazila! :rofl: http://www.youtube.com/watch?v=DM8ZACnLtRY&feature=player_embedded#!
    2 points
  7. Sta reci....... http://img18.imageshack.us/img18/6756/39929949767742693383615.jpg
    2 points
  8. Danas popodne cunami sa panonskog mora pogodio je u Subotici neke manekene u crno belim majcama,kasnije je stigao i do Beograda a najaci udar je zabelezen u ulici Ljutice Bogdana. ps-Billy nemoj da te zmija ujede da brises
    1 point
  9. http://s9.postimage.org/sdikaa7jv/AAA.jpg http://s9.postimage.org/sdikaa7jv/AAA.jpg http://s17.postimage.org/mqa0xb4ff/image.jpg PRAVILNIK http://s13.postimage.org/cpm88jy03/image.jpg http://s12.postimage.org/x3np7vuvd/viewer.jpg PRIJAVLJENE EKIPE ZA SVA CETRI BOILI KUPA 1.CT PELAGONIJA 2.CT TB 64
    1 point
  10. 11dugih godina,pa Bane bumbar i Miki rubiroza bili klinci kad ste zadnji put uzeli titulu u kosarci,ne grlom u jagode Billy :rofl: :rofl:
    1 point
  11. Bio i na Kraburmi i na Marakani posle u kupu.Sramota svi se izivljavaju na Zvezdi samo oni manekeni ,klosari mogu da izgube od Zvezde.
    1 point
  12. Evo da ti dokazem da sam procitao sve postove. Citiram ti delove tvojih postova koji jako bodu oci pa ti sam proceni da li zvuce podcenjivački! Idemo dalje,ja sa tobom nemam nikakav problem jer se ne poznajemo i ne znacis mi apsolutno nista da bih se potresao oko tebe,samo mi smeta taj tvoj ton kako MI pecamo kade,kako MI kad BUDEMO imali na divljoj vodi 20+ znacemo o cemu TI pričaš,i kako bi Ico (za koga ja mislim da je izvrastan čovek i ribolovac )treba da NAMA uporedi sarane sa komercijale i divlje vode! Malo to glupo zvuči. Kazes STA MENE BOLI K...C za vase jezero,prvo nije lepo psovati nekog koga ne poznajes,ja tebi napisem Ziv ti meni bio a ti meni.... Drugo koja su to tvoje i moje vode? mislim da ni ti ni ja ne posedujemo neko jezero pa da mozemo da ga svojatamo, a da je jezero na Vlasini opustoseno si i sam rekao koliko me secanje služi. Ja uvek imam svoje misljenje i iznosim ga onda kada smatram da treba,pomenute stapove nisam koristio pa ne mogu da ih komentarisem a tvoje ponasanje mogu jer mi smeta! A sad da se vratimo na temu! i Ziv ti meni bio!
    1 point
  13. Hvala puno dejane! Valjda ce se cup onda odrzati na nekoj vodi na kojoj ce svi moci da upecaju nesto! A vlado sto se tice srecka njemu nije problem ni dva meseca da peca i da uhvati dve ribe! Voli covek da kuva kafu i pece paprike,za to je profesor i to nemoze niko da ospori!
    1 point
  14. Gmboki to su fotografije proizvodjaca...
    1 point
  15. ja imam FG 13F i 3,5lb uparene sa BBLC i mogu da kazem da ga necu menjati nikad! Moze da se kaze da je malo tezi stap, narocito sa ovim masinicama, ali sam visok 185cm i oko 100 kg pa mi to ne smeta! Moze da se kaze i da je malo deblji stap, nekima mozda i ruzan zbog pletenja, ali za komercijale sa veoma krupnom ribom, gde je potrebno baciti daleko sa vecim PVA (npr Mika Alas) mislim da malo stapova moze da mu parira! Cena mu je prihvatljivija od slicnih stapova! Na krupnoj ribi je sjajan, meni bolji od mnogih laksih stapova i daleko je od tzv. motke!! Mogu da kazem da sam na Miki probao (bacao) NG, FBS, Fokale i meni FG vise odgovara!! U varijanti 12F, 3,5 LB mi je takodje extra, a gledao sam 12F 3lb i on mi je prelep!! U varijanti 13F, 3,5lb, mislim da nije za pecanja gde ne treba bacati daleko i gde su ribe znatno manje, moze i to, ali nije to taj osecaj! Za tako nesto druga garnitura (light verzija)!! Mislim da je za divlje vode takodje extra stap!! Mislim da nije za ljude koji zele ili mogu sebi da priuste jednu garnituru i sa njom pecaju svuda i sve!! Sve ovo je moje misljenje!! MENI JE JEDNOSTAVNO PRIRASTAO ZA SRCE OVAJ STAP I NE BI GA MENJAO NIKAD!!
    1 point
  16. to sta ko peca nije lepo da komentarises, jer ne znas... kada ti budes vadio sarane od 10kg jasenovim stapom zabodenim u zemlju a kao indikatore udarca budes koristio najlonsku kesu iz obliznjeg marketa onda te ribe nazivaj sarancicima, ako zelis... znam odlicno sta je divlji saran... to je riba, nije ni voz ni lokomotiva... a kad si vec kod amura da ti kazem da je decko ovog leta izvadio mrcinu od preko 27kg priborom kojim bi se vecina nas naforumu stidela... koliko znam pecalo se i pre pojavljivanja carbonskih stapova, a to sto mi trosimo pare na skupe stapove je nase licno zadovoljstvo i potreba za "sajlom" a saranu bas curi ispod analnog peraja sta pise na blanku. i da ne kvarim temu vise, ako zaista ne zelis da omalovazavas druge kao sto kazes, onda nemoj da koristis termine kada, sarancic i peckanje.
    1 point
  17. Velike divlje ribe se zamaraju mašinicom a ne štapom. To bi trebalo da znaš ako pecaš tako kako kažeš i ako hvataš tolike ribe. Ako je slaba mašinica možeš imati štap i od 8lb i nema ti pomoći. Štap u borbi sa divljom ribom nema baš puno značenja. Većina lovaca na velike ribe peca na šatpove od 2,75lb ili 3lb maksimalno ali zato na ogromne i jake mašine. Čak ako imaš pretvrd štap a zamaraš ribu iz čamca velika je verovatnoća da ćeš da ga izgubiš jer štap nema elastičnost. Ali to ti kao gospodar divljih šarana od 15+ sigurno dobro znaš.
    1 point
  18. Pecam na divljoj vodi ponekad i komercijali , ne vadi ribu pribor vec ribolovac,pribor ti samo malo olaksava kontrolu nad ribom ako imas dobar najlon ne verujem da ces imati prevelikih problema sa vecom ribom ukoliko su uslovi pecanja relativno dobri...u krsu i lomu samo bog moze da ti pomogne a pribor ostavis sa strane Posto pominjete zicu i PVA mislite verovatno na Miku pa na toj Miki je riba jednako borbena kao i na nekom divljem jezeru ...reke su druga prica
    1 point
  19. Hvala vam puno drugari. Kada smo krenuli kuci naisli smo na jedno jezerce koje nam je jednostavno izmamilo uzadh i morali smo da stanemo i da obidjemo jedan krug. Radi se o komercijalnom jezeru, koje se sastoji od par manjih jezera koje su povezana uskim prolazima izmedju trske i ispod jednog malog dvorca. Nesto apsolutno fenomenalno i najlespe komercijalno jezero koje sam video zivotu. Cena za 24h pecanja na ovom jezeru je svega 10e. Vidi se da je prepuno sarana i tako bi voleo da zabacim u njega sledece godine. Ne toliko zbog izazova, posto kontaam da bas i nije umetnost tu uhvatiti ribu, koliko zbog okoline jezera i slike koja bi se mogla napraviti sa ribom na tom jezeru, pogotovo sa tim dvorcem u pozadini. http://img441.imageshack.us/img441/9249/dscf6260x.jpg http://img231.imageshack.us/img231/5866/dscf6264w.jpg http://img850.imageshack.us/img850/2512/dscf6270r.jpg http://img534.imageshack.us/img534/944/dscf6287s.jpg http://img832.imageshack.us/img832/9048/dscf6280o.jpg
    1 point
  20. Mozda nije moje da se mesam, al` mi djavo ne da mira! Svako takmicenje, koje je pod okriljem neke organizacije, koja organizuje zvanicno takmicenje pod svojim oklriljem, a i iz kojeg se selektuju clanovi Reprezentacije, bilo da je fudbal, kosarka, odbojka, bocanje... pa normalno i saransko pecanje, zahteva proceduru koja je navedena, jer prosto, tako to funkcionise u svakom sportu, a verujem i svugde u svetu! Od registracije kluba, ovlascenog lica, lica za zastupanje, preko registracije igraca/takmicara/clanova kluba, preko uplate za registraciju, uplate clanarine, uplate programske aktivnosti, uplate kotizacije, razni pausali, obavezni lekarski pregledi, licenciranje igraca/takmicara/clanova kluba, ... Pa onda pocetak takmicenja iz najnizeg ranga, pa na osnovu plasmana prelazak u visi/nizi rang! Logicno je da svaki visi rang prati i veci finansijski izdatak, ali i vece obaveze saveza prema takmicarskim ekipama, ali i veca ozbiljnost ekipa u vodjenju dokumentacije i svega prateceg. I definitivno je potrebno angazovati advokata, jer nije bas lako i jednostavno osnovati sportki klub, iz bilo koje oblasti, i takmiciti se u bilo kom zvanicnom takmicenju krovne organizacije! Problem je sto smo svi mi (ili velika vecina) navikli da sve radimo "ad hoc", i da nam sve sto je normalno predstavlja problem. Kad se uradi cela procedura kako je propisana, onda ce retko koja ekipa da sebi da za pravo da odustane, da nesto izmislja, ili da se ponasa po svom nahodjenju, vec ce morati da postuje propisanu proceduru i pravila! E sad, da li se krovna organizacija ponasa i postupa kako je i propisano (uglavnom Statutom iste), da li od svih navedenih uplata novce trosi namenski ili u neke druge (privatne) svrhe, da li obezbedjuje sve sto je potrebno za nesmetano odrzavanje lige/liga, to je vec druga stvar! Ako je tako, onda isti ti klubovi imaju puno pravo da zahtevaju izvestaje, da donose odluke o smeni rukovodecih struktura, i bla, bla, bla...
    1 point
  21. razlika je sledeca sem u ceni *** tx-i plus *** standard plus *** ev plus osetljivost *** 2 opsega *** 2 opsega *** 1 opseg osvetljenje *** vise nivoa *** vise nivoa *** fiksno dzek za el.osvetljenje za nite lite pro *** ima *** ima *** ima dzek za tx plus predajnik ili Mini 4 dodatak *** nema *** ima *** ima integrisan radio predajnik,sa zastitom od kradje i proverom dometa *** ima *** nema *** nema upozorenje za slabu bateriju *** ima *** ima *** nema navojni sraf *** celican stainless *** celican stainless *** bakarni zastitna navlaka *** ima *** ima *** nema garancija 2 godine *** da *** da *** da Pokusao sam lepse da spakujem ali nije islo, nadam se da ces se snaci. Pogledaj sajt www.delkim.co.uk/index.php - lepo je prikazan kompletan program i sa nite lite pro i ostalim dodacima. Inace imam Tx-i plus, sa bazom RX pro i Nite lite pro (illuminating hanger)i stvaro su ekstra. Mislim da kada jednom uzmes takvu opremu vise te ne interesuju ni signalizatori, ni svingeri a, ni hengeri, jednostavno kazes to je to. Pozdrav leo
    1 point
  22. Sa malim zakašnjenjem da napišem par rečenica o jezeru i utiscima nakon ove kampanje. Ono što mogu da kažem je da je jezero prelepo, priroda je neverovatna. U ovoj kampanji nismo imali značajniji ulov, bilo je 10-ak riba od 1,5 - 6 kg. Inače jezero je jako teško za pecanje. Ribe ima jako malo a pogotovu one kapitalne. Kada kažem značajniji ulov mislim na ribu od 10+, jednu za ovakvu vodu. Verujte da je to uspeh! Riba je jako borbena bez obzira što su manji komadi i sva je iz prirodnog mresta. Velike ribe ima ali mnogo faktora treba da se poklopi da bi se došlo do značajnijeg rezultata. Sva pisanja na početku teme su se potvrdila i u ribolovu. Mnoštvo bele ribe, pogotovo klena. Nismo mogli da živimo od njega. Sve ostalo je bilo odlično, dobri ljudi, lepo druženje, ulov i sigurno je da će nas ova voda vratiti. Mišljenja sam da su za ovakvu vodu potrebne duže kampanje. Ovaj put smo pecali 9 dana i verujte da je to malo. Jezero, kao što sam već rekao, je jako teško za pecanje. Ima mnogo zanimljivih mesta ali mali broj je pristupačan za ribolov. Bez čamca na ovakvim vodama nemojte ni razmišljati da pecate. Preporučio bih svim ljubiteljima divljih voda i prirode da posete jezero Vrutci i uživaju u prirodi, izazovnom ribolovu i naravno dobroj jagnjetini. Bistro!
    1 point
×
×
  • Create New...