Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 12/23/2012 in all areas

  1. Kao i svake godine tako i ove održao se Humanitarni cup u Zaprešiću. Iako je svake godine poseban po datumu svoga održavanja ove godine je bio poseban i po posebnim vremenskim okolnostima koje su ga pratile. Priča ide ovako: Okupljanje kod ribičkog doma u 8 sati stigle sve ekipe. Ove godine skupljali smo novac za ženu sa dvoje teško bolesne djece a koja ih ne želi dati u razne ustanove za takve teške slučajeve nego ih želi u svome domu sa svojom žrtvom i ljubavlju dalje gurati kroz život. Petak, dan početka takmičenja pravi kasnojesenski dan. Sve je u najboljem redu i nitko nebi mogao naslutiti što nas čeka sljedeću noć. Doslovce sniježna mećava zamela je 17 ekipa na Zajarkima. No nitko ne želi odustati i kup ide dalje. Riba kao da je netko naredio radi zaista dobro. Čak se i ulovio svjetski rekord međunarodnih natjecanja no o tome kod rezultata. Fotografije sa natjecanja u ovim uvjetima su preko raznih portala obišle ribolovni svijet. Posebna upornost ljudi,ribolovaca, humanista, za svaku je pohvalu. Skupili smo sveukupno 26,700 kn(3,600 eura) koje smo iznenađenoj majci uručili na završnom ručku. Gdje su uz prisustvo raznih medija podijeljene i nagrade najuspješnijim, a najupornijeg nije bilo jer to smo bili svi. Pa evo rezultata: 1. Boilieacademy -Renato i Danijela Palčić+ Željko Nikić žac i Zdravko Radanović- 63,500 2. Vinarija Šipek- 58,875 3 . Vrapci - 55,300 Najveća riba natjecanja i svjetski rekord Međunarodnih kupova 31,750 ekipa Boilieacademy. Ako se zna da je pravilo kupa kod vaganja ribe da se važu tri najveće ribe iznad 10 kg onda nije teško izračunati o kojim se prosjecima ulova radi. Puno pozdrava sa Zajarka!!!! Evo jedan mali filmić sa događanja na vodi, uživajte!
    5 points
  2. Drugari danas u 15:30 na RTV1 repriza emisije Čari ribolova snimane u Ritu. Pa ko nema pametnija posla neka zaviri malo u moj svet.
    5 points
  3. Slike posle nekog vremena same pobegnu ako im ne posvecujes dovoljno paznje. Prvo se uznemire, a nakon toga odu od vlasnika
    4 points
  4. Pa nisam ja Zvezdas brate Billy,vi ste po tome cuveni.Sistem Kalimero-to je nepravda pa to ti je je vas izum. :rofl: A ti vatreni sto si zastranio bas me briga al sto trujes mog druga Mitu za to cu ti uvaliti ...... :rofl:
    1 point
  5. ima reprize u utorak 11:25 na RTV2 i u petak u 14 na RTV1. a bice i na youtube
    1 point
  6. Prdo vrlo rado bih voleo da otpecamo zajedno i malo da razmenimo iskustva i taktike prvenstveno. Sto je jako bitno moja taktika je da ga namamim da mi dolazi na hraniliste gde pecam i tu ga nema tokom celog dana i noci nego dolazi kad mu je vreme za hranjenje i moj spot ne izbegava :-D Veruj mi da sam probao sve kombinacije i pravio boile od silvane do nirvane i blaga umerena boila mi je dala ubedljivo najbolje rezultate na mestu koje je proglaseno za jalovo i da nema sarana tu prve god hranjenja sam bio u ocima budala sto nisam isao na poznata saranska mesta,a nije da nisam bio pozvan i imao mesto nisam hteo. E sad ne mogu da tvrdim sto posto predpostavljam da ti ne hranis sa tom boilom bar ne obilato posto kazes pecas u panjevima na 1 stap spustas mu u dnevnu sobu i igras na kartu radoznalosti sto je kad se uvezba odlicna taktika i dosta uspesna,ali po meni neuporediva sa hranjenim mestom. I ja tebe pozivam dogodine boze zdravlja da otpecamo kod mene na Dunavu da se druzimo i malo pokrademo jedan drugog za fore i fazone :-D
    1 point
×
×
  • Create New...