Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 01/18/2013 in all areas

  1. http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=FJiZylvmHUU Dva druga se izgleda nisu dugo videla i čula...
    3 points
  2. Međutim, malo kome će na pamet pasti 998,8 KS, a to je upravo snaga kojom može da se pohvali Mark II Golf 4Motion, poznat i po nadimku 16Vampir. Video snimak u nastavku će vam pokazati za šta je sve ovaj fantastični četvortočkaš sposoban, a poseban utisak ostavlja osećaj da može biti znatno brži. Ukoliko vam njegove performanse ne deluju impresivno, imajte na umu da 16Vampir do "stotke" ubrzava za 2,3 sekunde, što je brže od Bugatti Veyron Super Sport modela, dok mu je za ubrzanje do 200 km/h potrebno svega 5,4 sekundi.
    2 points
  3. 12.04.do 14.04.2013 u trajanju od 50.h Kotizacija 8000din po ekipi Skup takmicara 12.04.u 10h,pocetak takmicanja u 12h Hrana ogranicena 3.jupolke spoda+1.peleta+bojile Pecaju 4 clana na 4 stapa Sve dodatne informacije Filip 0606967666
    1 point
  4. Ne bih hteo nikog da napadam ili da branim, da me neko krivo ne shvati. Zeljko stvarno zivi u Zapresicu nekih 10-15km. od Zagreba,. Kada se krene iz Zagreba prema Mariboru prvo mesto na koje nailazimo je Zapresic. Bio sam u Zapresicu 4 puta da pecam na jezeru Zajarki i upoznao Zeljka Nikica Zaca, moje licno misljenje da je lik sasvim o.key i da hoce svakom da pomogne dez obzira o cemu se to radilo a ne samo Zac nego cela njegova ekipa je tamo izvanredna koju sam upoznao i imam samo reci hvala. Tako da ne verujem da je bila neka provokacija ili toga nesto slicno, ozbiljan je covek i veliki ribolovac, razume nase probleme oko mixeva i trudi se svakom do maximuma da pomogne a da je majstor u tome to govore brojke 110ribe preko 20kg. sa 2 reke i 5-6 jezera (ako se nevaram) sa tim retko ko mozda moze i u svetu da se pohvali a ja nevidim da se on nesto hvali!!. I po tome se isto vidi da je super lik i da mu te brojke mozda nisu toliko vazne. Tako ako je bilo nekog nesporazuma ne verujem da je bilo nesto zlonamerno!! A o kurvi necu nista da komentarisem . Samo ne zaboravite tu je i linija YOUNG LADY ja sam licno ove godine rasturao sa njom
    1 point
  5. ma ne kasnis ti puno, uopste
    1 point
  6. momci svaka cast,veliki je dozivlaj putovati tako daleko i pecati na takvim vodama koje smo gledali samo na televiziji , zelim vam da idete i ove godine ,i da imate jos vise ribe.valda cemo ja i moja ekipa da skupimo jednog dana koji evric viska pa da i mi dozivimo hvatanje evropskih sarana i amura.
    1 point
  7. DELIM DZABE JAJA ZA PRAVLJENJE BOILI,KOLICINE OGRANICENE : )
    1 point
  8. http://i46.tinypic.com/2qvgh15.jpg E vako nesto si trebao da podelis sa drugarima sa sajta pa da smo imali celu zimu da bacamo pod jaja
    1 point
  9. Ma da, super su, napravili čitavu nauku još malo uz njih će ići i uputstvo za upotrebu. Sada kao ta će da leti sama. Bacanje para ali ko voli nek izvoli. Pozz.
    1 point
  10. Imam te masine vise od godinu dana i odlicne su,a to cuo sam da suste i da spustaju ili kako je vec kolega rekao mozete da bacite u vodu,ako niste pecali sa njima.Svako ce za nesto da nadje manu makar to bilo i najbolje na svetu ali sta da se radi,a cena nove masine za 2013 godinu je i dalje 199e.Video sam komentare jos pre godinu dana cekao sam malo da ih istestiram pa da dam svoj sud ,jel suludo je komentarisati rad masinice na osnovu kojekakvih prica.Nije vrhunska,ima boljih ali je sasvim ok.
    1 point
  11. vracas se sa novom taktikom ili??? I usput kad cemo da raspalimo taj rostilj???
    1 point
  12. Samo mi reci koliko raketa bacis sa tim FANTOMOM u toku jednog pecanja i na koju daljinu
    1 point
  13. Srecna nova god brate Sonehttp://sport.blic.rs/Ostali-sportovi/Sportovi-na-vodi/226468/Novi-vaterpolo-poredak-Partizan-posle-drame-prepustio-Zvezdi-trofej-Kupa :yahoo:
    1 point
  14. Jedan deo spiska voda u Srbiji koje imamo Ђеравичко језероЂердапско језеро Јаревац (језеро)Језера на Шар планиниЈезеро БубањЈезеро ГазиводеЈовачко језеро Ћелије (језеро) Батлавско језероБело језероБелоцркванска језераБованско језероБорковац (језеро)Борско језеро Велико Јажиначко језероВласинско језеро Гарашко језеро Горње Блатештичко језероГрачаничко језероГрлишко језероГрошничко језероГружанско језеро Dajićko jezeroДоње Блатештичко језероДуленско језеро Завојско језероЗаовинско језероЗлатарско језеро Крајковачко језеро Лединачко језероЛисина (Босилеград)Лудошко језеро Марковачко језеро Обедска бараОблачинско језеро ОкањЈезеро Очага Палићко језероПаригузПерућачко језероПотпећко језеро Радоњићко језероРадоињско језероРибничко језероРусанда Сјеничко језероСавско језероСкакаличко језероСребрно језеро Штрбачко језероШутманско језеро ...........Dule bar neshto radi... a mi?Da smo mi bolji !!! bila bi Srbija eldorado za pecanje
    1 point
  15. OBAVEŠTENJE ZA TAKMIČARE: U dogovoru sa novom firmom kod nas-BAJT SERVIS- sponzorom ovih takmičenja spremljeni su poklon paketi za svaku ekipu koja učestvuje.Ekipe će preuzeti pre izvlačenja svakog kola na Debeljači i na Miki Alasu HVALA SPONZORU I PUNO USPEHA U RADU
    1 point
  16. OBAVEŠTENJE: Odlučeno je da se formira liga na jezeru ,, Mika Alas,, od 4 kola i 13 ekipa(peca se i sa 12) po sistemu bodovanja.Kotizacija za takmičenje po kolu je 70 e i peca najviše 4 takmičara sa 4 štapa u vodi.Posle četiri kola prvih 7 ekipa sa Mike i 6 ekipa sa Debeljača stiču pravo da pecaju polufinale na Miki a prvih 9 u polufinalu pecaju finale na Debeljači.Peca se jednom mesečno tako da pecamo i da se družimo tokom cele godine.Uskoro više detalja oko prijava i pravila POZ
    1 point
  17. Simpaticno i rekao bih nefunkcionalno. Prvo, razmak izmedju stapova je previse mali, a visina govori da stapovi, masinice i indikatori sa sve ETNOM posle iole ozbiljnije kise mogu pravo u jezero na pranje.
    1 point
  18. Polovne Shimano BBLC ili dodati još 30-35e po komadu i kupiti iste ali nove. Najbolja kupovina ikad!
    1 point
  19. Jane, moram ti postaviti par pitanja: -Postoji li stap koji je po tebi dobar, bas dobar, i za koji nemas ni jednu jedinu zamerku? -Ako postoji, da li pecas na taj stap? -Ako ne pecas, zasto ne? -Isto pitanje i za masinice, satore, krevete, i ostalu opremu... Sta hocu da kazem? Tamo nekih `90-ih godina, Mercedes 190D je bio jedan od neprikosnovenijih auta za srednji dzep, Mercedes 124-ka za malo dublji, a Mercedes 126-ica za duboki... I bili su, svaki za svoju klasu, i za to vreme, vrhunski! Auto industrija je naravno evoluirala, pa se sad prodaje Mecedes C220, Mercedes E klase, i Mercedes S klase, koji nisu ni blizu onih iz `90-ih... I proizvode se od novih materijala, laganijih, savremenijih, ali i kratkotrajnijih! Fakat! Ali, niko ne tvrdi (uporno) da je 124-ka bolja od nove E klase... I retko, retko ko uporedi novi i stari model... Nije mi jasno zasto si uvek oportunisticki nastrojen prema skoro svemu sto je novo, i sto neko pohvali? Ne valjaju novi Century stapovi, ne valjaju novi Delkimi, ne valjaju novi satori, kreveti, vrece... Pa jbte, jel` moguce da svi ti strucnjaci koji to smisljaju, projektuju, prave... i koji su se valjda skolovali za svoj posao, ne znaju da naprave nista novo sto je kvalitetnije od tamo necega bivseg? Meni je to prosto neverovatno! Ne zameri na mojoj pisaniji, ali prosto, meni je to neprihvatljivo!
    1 point
  20. pineapple juice u kombinacii sa ester pineapple solar meni najbolje
    1 point
  21. Malo ste zalutali sa tom hemijom,liver ,glm su extrakti prirodnih stvari kao i gomila drugih praskastih dodataka(belansan,kril,krustaci.....)pa ne razumem zasto ih svrastavate u hemiju.Sa ovim prirodnim sastojcima peca se na svim vodama sa velikim uspehom.Po meni je vazno da ,bez obzira gde pecamo,obezbedimo ukusan zalogaj saranu a da mu pri tom ne stvara probleme sa varenjem.To da li ima svih potrebnih stvari za njegov razvoj i napredak je posao uzgajivaca a ne ribolovaca,nas cilj je da upecamo ribu.
    1 point
  22. Soma skoro svi i pecaju na strunu, obicno se koristi jacine 20-40lb... Kod strune je mnogo bolji kontakt stapa i ribe,sto je kod pecanja soma velika prednost. Ali zato kod pecanja sarana ces imati veliki problem sa gubljenjem ribe tj cepanjem usta jer struna nema nikakvu istegljivost-amortizaciju kao saranski rastegljivi najloni, a sharku su usta mnogo mekana. Sa strunom ces dalje moci da izbacis. Brze ce ti stradati masinica kao i provodnici. Nije bas humana za sarana,mnogo ga ostecuje.Zbog toga je i zabranjena u svim saranskim pravilnicima da bude komplet na spulni (dozvoljena samo kao shok 8m).
    1 point
  23. u jednom od zacovih tekstova je napisao kako je dobila naziv.. jedan kolega je pomiriso i reko " uff al smrdi kao pi..a stare kurve"
    1 point
  24. kod prologica nema da omanesh to ti sigurno
    1 point
  25. Prologic je mama za sve sto se tice garderobe,Traker i onaj Jackal je shit najobicniji,sminkeraj
    1 point
  26. pa smrki ovo se upotrebljava godinama i guma a ne plastika
    1 point
  27. http://www.youtube.com/watch?v=_0us2NpvCO8
    1 point
  28. Opet shiroka tema rasprave ivane.Prvo trebash pitati u pocetnike ako te neshto interesuje.Spod po meni osnovni je conoplje,kukuruz,secerac i tigrov orah.Pelete csl i neke mesne do koje dodjesh.Vishe vrsta peleta je bolje jer imaju razlicito vreme rastapanja shto mnogo znaci na spot.Lomljene boile obavezno.Interval zavisi od puno faktora.Zavisi gde pecahs koliko riba jede,dal ima puno il malo ribe,koje je godishnje doba.
    1 point
×
×
  • Create New...