Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 03/17/2013 in all areas

  1. Evo taaaataaaaaa ... http://s16.postimage.org/sz0wv6oz9/IMAG0051.jpg "Do cepa" bi trebalo da bude za par dana.
    8 points
  2. a jel mogu ja da pitam tebe i ostale koji podrzavaju bojkot da li cete vi ove godine, da ne idete na pecanje,posto nemate dozvolu? ili cete da idete na pecanje bez dozvole? ili cete da idete na komercijale gde se placa dnevna dozvola?
    6 points
  3. Videla zaba da se konji potkivaju, pa i ona digla noge... Cudna smo mi fela?! Mnogo cudna... Bojkot?! Cuj... A cega? Koga? Na koji nacin? Po kom osnovu? U cijoj organizaciji? Sa kojim ciljem? Sa kakvim planom? Sa koliko izvesnim uspesnim krajem? I sad ce se verovatno naci puno njih iskusnih (da ne kazem pametnih) u ovim radnjama (bojkotima, demonstracijama, svrgavanju vlasti is.) da objasne, stave do znanja, i naravno iskritikuju, a sve opisujuci sta je i kakvo je stanje na nasim vodama, ko se na racun toga bogatio, ko je profitirao, a ko izvukao deblji kraj... Pa Gospodo, vi sto ste aktivni ucesnici bojkota, porazmislite malo, sta i koliko doprinosite vasim bojkotom istim onim opustosenim vodama? Porazmislite malo, i vratite se nazad u proslost, pa recite iskreno: koliko ste bas vi doprineli da te vode ne budu u stanju u kakvom jesu, koliko ste puta visak ulova, ili sav ulov vratili, koliko ste ucestvovali u edukaciji mladih ribolovaca, koliko ste puta ocistili svoje mesto posle pecanja, koliko ste puta volonterski uradili nesto u korist istih onih opustosenih voda, koliko ste... Ali iskreno? Ili je bilo bitno sto vise upecati, i na tome se sve zavrsavalo?! Sta se to sad, odjednom promenilo? Svest, savest? Nisam siguran... Bojkot? Izgleda da se neke uvrezene navike naseg drustva prenose na sve svere zivota neverovatnom brzinom i progresijom, pa tako i na nas pecarose (ribolovce-kako god...)! A problem u firmi-strajk, a problem u zdravstvu-strajk, a problem sa egzistencijom-pravo na TV i neku jako gledanu emisiju da trazim(o) pomoc bilo koga, a problem sa sindikatom-strajk... I to uglavnom u centru grada... Dok MUP nije zabranio bilo kakve "manifestacije" slicnog tipa u centru grada! Naravno, i zbog toga je organizovan strajk! Ljudi, 'oce li neko da radi? Da malo porazmisli ko je kriv za ta i takva stanja? Dal' tu ima (bar) malo i licne krivice?Ili je, po starom srpskom obicaju, uvek neko drugi kriv?! Ili jos uvek vazi ona prastara: "Ne mogu oni toliko malo da me plate, koliko ja mogu malo da radim!" A, na kraju krajeva, ostaje nam i poslednja solucija! Strajk... U ovom slucaju bojkot! Naravno da je uvek neko drugi kriv, jer, gle cuda, sad su problem i radnje koje prodaju dozvole, a uz put se odricu svoje dobiti? Ma 'leba ti?! Pa daj da sve zatvorimo, da niko nista ne prodaje, jer sta ce nam radnje? Pa bojkot je, necemo kupovati dozvole, sto naravno podrazumeva da necemo ni pecati... Ili cemo pecati, ali bez dozvola, jer na taj nacin bojkotujemo... Ne znam, ja nisam upucen u "bojkotovanje", pa mozda i nebi bilo lose da neko od "strucnog kadra" to malo pojasni! Ili, daj da sve zatvorimo, da niko nista ne radi, imacemo mnogo vise vremena za bojkote! Rece jedan covek, jos odavno: Ovoj zemlji spasa nema!!! Izgleda da je, na zalost, apsolutno bio u pravu...
    3 points
  4. Znam prijatelju da mene cekas , ali mi glupo vise da te pobedjujem na tvojoj vodi , mislim dosta je bilo pecaj i ti malo !!
    3 points
  5. Nisu uopste problem radnje. Problem je korisnik koji na takav nacin vrsi distribuciju dozvola. Cena dozvole je 6.000 din. od toga 10% ide u budzet a ostatak je namenjen korisniku za ribocuvarsku sluzbu, poribljavanje itd. U trci za stovecom zaradom pojedini korisnici daju distributerima 20-30% rabata a ostatak sredstava nenamenski trose na nabavku skupih automobila "sluzbena" putovnja itd. ovo je samo jos jedan pokazatelj bezsmislenosti objedinjene dozvole. Vracanje korisnicke dozvole podrazumeva da je korisniku cilj da sto vise ribolovaca privuce bas na svoju vodu. Kako? Vrlo jednostavno, cuvanjem vode, poribljavanjem, uredjenjem obale, itd.
    2 points
  6. Morao sam da Vam pokažem ovu prelepu ribu. Otvorio sam temu i kopirao post od kolege sa kojim s vremena na vreme otpecam šarka. Zipa ovo: Bagrdansko jezero kod Jagodine. 35.7 kg http://i614.photobucket.com/albums/tt229/VooDoo_CHEtnik/Bagrganska%20zver/285061_105149242978364_2113614083_n.jpg http://i614.photobucket.com/albums/tt229/VooDoo_CHEtnik/Bagrganska%20zver/76560_105162456310376_90798685_n.jpg http://i614.photobucket.com/albums/tt229/VooDoo_CHEtnik/Bagrganska%20zver/285061_105149236311698_332444396_n.jpg http://i614.photobucket.com/albums/tt229/VooDoo_CHEtnik/Bagrganska%20zver/285061_105149249645030_646068207_n.jpg http://i614.photobucket.com/albums/tt229/VooDoo_CHEtnik/Bagrganska%20zver/76560_105162459643709_29444483_n.jpg
    1 point
  7. broj ucesnika ogranicen http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=_Tc6ywqoL6o
    1 point
  8. Super s'obzirom da sam bio pre 4 dana na vodi nivo je mnogooooooooo napredovao... svaka cast .... a kise ce biti i ove nedelje tako da verujem da ce preci taj cep
    1 point
  9. Dodaš 20% u mix bilo kog tipa. Time dobijaš miks sa više mlečnih proteina, rastvorljiviji i svarljiviji i bolje se rola. Neću komentarisati koliko je to baš neophodno, ali kad si već pitao, u svakom slučaju je dobro.
    1 point
  10. Zasto se nude dozvole sa popustom a pri tome nema zarade-to nema veza sa prodajom pribora-kome se cini usluga????????
    1 point
  11. http://www7.pic-upload.de/17.03.13/62ob54xizxe4.jpg http://www7.pic-upload.de/17.03.13/t2oam65xapu.jpg http://www10.pic-upload.de/17.03.13/gvqb2u9kmj6y.jpg
    1 point
  12. Godinama u nazad je tako u vecini radnji gde se prodaju dozvole,ne vidim nista neregularno u tome.Ponasate se sektaski poprilicno,smarate vise sa insistiranjem da vam se prikljuce oni koji to ne zele.
    1 point
  13. Malo se napravila fama oko tog bojkota,ja ne znam nikog iz mog okruzenja ko se prikljucio bojkotu,Bes i ogorcenje je trebalo usmeriti na vlast koja je zadnjih deset godina upropastila svojom nemarnoscu vecinu voda u Srbiji.Ova sadasnja ce se tek pokazati tako da ne vidim razlog za toliki bes usmeren na njih.Dozvole se prodaju na sve strane pa sto ne bi i u Carpologiji.Sto se mene tice,niti znam ko je organizator bojkota,ko i koga zastupa u pregovorima sa ministarstvom,mene i moje stavove sigurno ne jer ih ne poznajem,uzgred ne znam ni njihov stav,ideju.Svako ima pravo da misli svojom glavom,bojkotujte,nemam nista protiv kao sto i vi koji bojkotujete ne treba da vrsite pritisak na ljude da vam se prikljuce,ako se ne varam bojkot je na dobrovoljnoj bazi.Ne razumem smisao ovih postova,ko ne bojkotuje je domaci izdajnik ili sta vec.Da ne valja-ne valja ali mislim da ovo nije nacin a vreme ce pokazati ko je bio u pravu.
    1 point
  14. Ja bi se prijavio ali se plasim moj prijatelj Veran se mnogo naostrio ove godine, nema niko sanse ove godine protiv njega .
    1 point
  15. Jaksa, negativni komentari na tvoj raniji post nemaju veze sa pecanjem u donjem toku drine, nego sa tvojim ophodjenjem prema ribi.Niko neosporava tvoj ulov ali bi verovatno vecina ribolovaca sa ovog sajta vise volela da si je ipak kupio a ne upecao.Mnogi od nas koji su dugo u ovom sportu, ili kako ja kazem to vise i nije sport nego nacin zivota, su ranije nosili ribu kuci.Medjutim vremena se menjaju a i svest ribolovaca pa i sajtovi edukativnog karaktera kao sto je ovaj uticu na svest ribolovaca tako da je sve vise pristalica koji vracaju ribu nazad. Nije greh odneti ribu kuci, pojesti, ali nemora se nositi sve sto se uhvati, i sta ce ti riba od 10 kg i jos je slikas u onakvom stanju kao da si je izvukao iz kontejnera. Nadam se da ce tvoje druzenje sa nama na ovom forumu probuditi sprtski duh u tebi i da ces se ubuduce savestnije ophoditi prema ribaama koje uhvatis, jer ih je i ovako sve manje u nasim vodama.
    1 point
  16. Pa ovi bi Backi jarak pocistili za 15min,jedino ne bi ribu mogli drzati u zubima!
    1 point
  17. Sto se tice robnih nagrada zaista ne mogu dati konkretno pouzdan odgovor o sastavu istih. Pretpostavljam a i verujem da ce se raditi o poklon paketima iz lepeza proizvoda i asortimana sponzora koji su se odazvali... Nesumnjivo da ce biti najuze vezani uz domen nasih sarandzijskih interesovanja i potreba. Koristim i ovu priliku da izrazim zahvalnost na dobroj volji da uvelicaju nas cup firmama: MASTERBIH, BIG CARP, BIROTEH, CARP LIDER, BAIT SERVICE, a na nama je da im najtoplije odgovorimo domacinskim gostoprimstvom ... Da,postoji jos nekoliko sponzora u najavi i ocekuje se potvrda istih... Jos jednom zelim da naglasim da ce sva prikupljena sredstva biti uvrstena u organizaciju takmicenja i sav propratni sadrzaj.Postoji i teznja da sve ekipe ponesu uspomenu na ucesce, sa posebnim osvrtom ukazivanja paznje na ljude koji su potpomogli organizaciju...
    1 point
  18. Ma ti si ovo kupio u nekoj ribarnici pa nas sad lozis kako si ih upecao na bari,mobilni telefon moze da slika i pored vode(ako je vodo otporan).
    1 point
  19. DOSTA TRUDA I RAD DA SE IPROBA BOILA NA ADI SAFARI I IPAK SE TRUD ISPLATIO PO LOSEM DANU NA PECANJU
    1 point
  20. Bas mu prometna radnja!
    1 point
  21. I meni su drveni odlicni!
    1 point
  22. Slazem se u potpunosti sa vama.Poz
    1 point
×
×
  • Create New...