Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 03/29/2013 in all areas

  1. u pravu si, ako na forumu ne pise onda to nije to... nastavi da pecas na forumu
    4 points
  2. baš za ta divlja pecanja o kojima toliko pričaš ti ništa drugo ne treba osim suncokretovog i maslinovog ulja. Mnogo je bitniji mix kojim hraniš i to da bacaš obilno. A to da li je ulje Nutra ili CC Moore to je divljim šaranima manje bitno.
    3 points
  3. Ne bih se slozio bas sa napisanim da je nebitno koje ulje koristimo. Sad ispade da je suncokretovo ulje bogotac za mamac, a znamo da i nije bas tako...Mislim da je bitnije kada ga korisimo, u koje doba godine, u kom miksu i na kojim vodama. Probajte Cod Liver Oil (ulje dzigerice bakalara Nutra), probajte jeguljino ulje (DD Bait pravio), probajte Nutrin Complete Food Oil, a ako je sve to skupo pravac apoteka pa riblje ulje za decu sa aromom banane npr...Razlika je nebo i zemlja bilo da pecamo na divljoj vodi, bilo na komercijali.
    2 points
  4. Stvarno nezaboravno pecanje u ekstremnim uslovima na jednoj od najlepsih komercijalnih voda kod nas. Sve su ekibe bile odlicne a to se vidi i na listi, vrlo su male razlike bile, tako da je jedna riba drasticno menjala poredak. Mi smo imali malo vise srece i uspeli smo da osvojimo pehar. Po meni je svaka ekipa zasluzila pehar, time sto je pecala po ovakvom vremenu. Cestitke svim ucesnicima i domacinima za sjajnu organizaciju i odlicno druzenje. Pozdrav od ekipe "Cosak".
    2 points
  5. Milance ne pecam ja na forumu a na komercijali sam pecao pet puta.Dvadeset godina pecam na divljoj vodi,pojavile se boile i tako poceo da kupujem i krene to da radi.Zimus zevao po internetu i citao sve ovo pa reko da napravim neku boilu domacu da probam i ja.Sastavio sam nekoliko mixeva pa reko da zamenim suncokretovo ullje ili maslinovo ovim uljima sto se nude po riboradnjama-mislim nije toliko skupo ako je mozda bolje??? Ovo je pravi razlog postavljanja mojih pitanja.Inace nisam pristalica ribolova na komercijalama sem ako to nisu opustena druzenja.I naravno ne pada mi na pamet da procitam recept od neke firme pa da kupim sve to i odem na ribnjak(komercijalu),upecam deset riba,najvecu metnem na forum i onda se dignem u visine kao ja sam vrh i pecam velike ribe ,svi me znaju,lajkuju mi i bas sam srecan i odjednom sve znam a kad odem na divlju vodu ja neznam ni gde ni sta da zabacim!
    2 points
  6. Не знам што си уопште стављао најаву такмичења јуче ако су екипе уплатиле котизацију и језеро попуњено!?
    2 points
  7. I pisanje ponekad zna da bude sranje :rofl:
    1 point
  8. Nas drug bobanNBG je danas prepodne dobio sina 4.2kg.... matori svaka cast i sve najbolje malom matorom
    1 point
  9. nije komercija divlja voda , u kojoj mozes i bizamskog pacova da uvatis i da te povija lovac ako diras patke ali i kad upecas na svoju savest da vratis ribu
    1 point
  10. au Vlado sta nam Flip radi da nije mozda zaspao
    1 point
  11. ako ne dobiju dozvolu od korisnika vode za kraj aprila, sledeca opcija je tek u junu....
    1 point
  12. Suncokretovo ulje iz frizidera stavljam godinama u boile. Ako bas zelis da imas ulje sa mirisom na 500ml sipaj 5ml arome na bazi ulja i promuckaj i bice ti lakse. Sto je Kristijan rekao druze moj ako ti mix ne valja ma mozes staviti ulje od neprcane foke dzaba.
    1 point
  13. RASPORED EKIPA PO BOKSOVIMA 1.CT PALEŽ 2.CT VIKTORY 3.CT BARABE SA SELA 4.CT VIGI-VI 5.CT IN-PRO 6.CT BATTERY SHOP 7.CT MILENKOVIĆ 8.CT BAU-BAU 9.CT NOVI SAD 10.CT CARP LIDER BISTO SVIM EKIPAMA
    1 point
  14. Sve prihvatam,ako nema potrebe nema, al ako ga vec imam bolje da pitam u sta da ga mesam?
    1 point
  15. Shellfish Sense Apeal je amino pripravak dobijen od extrata rakova i skoljki tako da je odlican aditiv za nase boile na bazi fishmeals i birdfish mixeva.Dozira se od 5 do 10ml na 1kg mixa i odlicno se slaze sa mesnim aromama a narucito octopus squidom i monster crab
    1 point
  16. e jesi ti Prdo nacitan sve znas,a mozda se i sago da dovati sapun pa mu neki prisao do pozadi
    1 point
×
×
  • Create New...