Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 04/02/2013 in all areas

  1. Bliži se Uskrs, pa bismo trebali da naučimo kako se Uskrs čestita na pravi način!
    4 points
  2. Ekipe koje pecaju ligu ''Kudos '' Pavlovci 201 1.C.T '' IN - RU '' INDJIJA-RUMA 2.C.T '' RADICEVI TESKASI '' RUMA 3.C.T '' KUDRA '' STARA PAZOVA 4.C.T '' PRIJATELJI '' RUMA 5.C.T '' MOMCI SA BRNJAKA '' RUMA 6.C.T '' OMLADINCI '' RUMA 7.C.T '' SHARK '' BEOGRAD - BECMEN 8.C.T '' AUTO OTPAD MARKO '' RUMA -SABAC 9.C.T '' VOGANJ '' VOGANJ 10 C.T '' BAKA -BAKA I SAJMON '' NOVA PAZOVA 11.C.T '' REVIRI SRBIJE '' NOVI SAD Zahvalio bi se svim ekipama koje su prijavljene za ligu i pozelio bi im mnogo srece u daljem takmicenju.
    2 points
  3. Za vikend,kada ujedno i pocinje liga na Pavlovcima,obici cemo jezero i takmicare i ako vremenski uslovi to dozvole,izvrsiti premer svih obala i isplanirati zamisljene sektore i boksove u njima.Tada cemo definitivno znati kakve su mogucnosti i koliki ce biti minimalan i maksimalan broj za ucesce zainteresovanih ekipa.Tada cemo i objaviti ceo koncept zamisli,eventualnu dopunu pravilnika,mogucnost i nacin potvrde ucesca zainteresovanih ekipa. Do tada srecno svima koji ucestvuju na predstojecim takmicenjima za vikend,koliko primetim ima ih prilicno u najavi i da vam sine sunce svima
    2 points
  4. Verane to sto je kod tebe u ekipi kapiten,i onaj kome si se povinovao, onaj ko finansira takmicenje,ne znaci da je i kod drugih tako,konkretno kod nas nije.
    1 point
  5. Prvo jezero na kome sam pecao - prva ljubav...super voda, teska jeste ali sarana ima! Od skora se mogu uspesno hvatati kapitalni grgeci na ribicu dubinkom a deverike i babuske za plovak milina...sto se tice sarana pricam iz iskustva od 2011 - krenuo sam na kampovanje medjutim zbog jako loseg vremena (koje je tamo cesta pojava) vratio sam se posle jedne noci - rezultat je jedan run pravog lisca i ciao...oprema je popustila, cvor me izdao (tad sam bio u fazi proba)...ne mogu prezaliti, takvi primerci, sa takvih voda su neponovljivi..jedva cekam septembar da vidimo koliko sam naucio. Camac nije obavezan ali treba se dobro raspitati gde ici...kukuruz br 1 za ovu vodu i min 2 dana prihrane.
    1 point
  6. KRAJSNOS VOJSKRES! 100 puta sam pregledao klip i svaki put crknem od smeha!
    1 point
  7. Najavili smo i ranije da ce spiderultracarp sponzorisati odredjene manifestacije i donacije koliko je to u mogucnosti.Tako smo i ovog puta stupili u kontakt sa gospodinom Dukasom koji je poklon primio sa zadovoljstvom.Zelimo srecnom dobitniku jos mnogo godina koriscenja pistolja u zdravlju.
    1 point
  8. Ok, koliki je prosek? koliki je maksimum?
    1 point
  9. Nedavno je bio kod mene spanas koji je doneo ove shtapove.Iznenadio sam se koliko su dobri za cenu za koju se prodaju.Ultra tanak karbon sa fuji rolerhulterom a ujedno sa brzom akcijom.Vrh malo poigrava al to je zanemarljivo ucelosti.Veoma dobro uradjen shtap a ujedno i dosta dobar za daljine do 100 metara(bar sam ja toliko bacao njim) model je bio 12 3,25 a ima ga u verziji 13 3,5 http://img207.imageshack.us/img207/1758/pltcarp.jpg
    1 point
×
×
  • Create New...