Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 06/12/2013 in all areas

  1. petak 14 jun u 14h izvlacenje i krecemo spremajte se ekipe
    2 points
  2. Sinoc dva komada od po 1.5 kg,jedan golac drugi divljak.NAravnoo nisam ja nego nasi prijatelji pored sto su pecali:-)
    2 points
  3. Džaba vam novci, moji sinovci ))))))))) kralj
    1 point
  4. RAZVALJOTKA :rofl:
    1 point
  5. Momci polako se spremajte za petak III kolo je,početak (žreb) je u 14 h ko kasni šta mu ostane početak takmičenja je u 15 h i pecamo do nedelje do 13 h pozz i bistro
    1 point
  6. Vidim da si veliki strucnjak za Pelagicevo,25 nije pobednicko mesto,do skoro,zavisi ko peca na njemu.Ako ekipa zna dobro da peca uvek dobro prodje na tom mestu,kao sto si video sada na ovom kupu.Meni nemoj da solis pamet statistikama,pogotovo rezultatima sa otvaranja sezone koji nikako ne mogu biti reper,na tom mestu sam otpecao ''pecanje iz snova''i vrlo dobro znam kakvo je mesto,nadam se da cu bar jos jednom u zivotu doziveti tako nesto,Veljo Brko.
    1 point
  7. Nisam ni mislio da ste rezultat napravili zahvaljujuci''dobrom mestu'',Naprotiv mislim da ste mogli i bolje da otpecate jer pored vas 26-ica nije trebalo da se napeca toliko.25 je mesto koje ce sve vise dolaziti u prvi plan,kao i 6 i 7,bas zbog vodostaja i velikih riba koje tamo obitavaju.
    1 point
×
×
  • Create New...