Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 06/23/2013 in all areas

  1. U ime ekipe CT Usce hvala svim drugarima koji su nas obisli i dali podrsku. Pozdrav
    3 points
  2. akademac, nesto mi ne hvalis i ne dizes u nebesa svog prijatelja,cekaces opet njegov plasman pa da onda bude malo uvlacenja. pa lepo sam ja pisao u mom predhodnom postu, danas cete hvaliti jednog sutra drugog, prekosutra treceg. Cestitke svi ekipama na fer i korektnoj borbi, bio sam na jezeru i pratio iz baste restorana, veoma tesko pecanje po onoj vrucini. Bistro i zategnute strune!!!
    2 points
  3. Evo jednog proverenog recepta za pripremu tigrovog oraha: Plod je potrebno naliti vodom a onda dodati secera u kolicini od 20% tigrovih orascica + zasladjivac kolicina je kao za pripremu boila (ako spremate 5kg tigra dodati zasladjivaca koliko stavljate za obradu 5kg miksa).Ovo ovako treba da stoji 1000 stepen sati , tj ako je temperatura prostorije 20 stepeni neka stoji i neka se kiseli 50 sati. Kuva se u istoj vodi oko sat vremena,zavisi od velicine i starosti ploda,uz cesto mesanje da ne bi secer zagoreo. Sa vremena na vreme probajte sta ste uradili tigar mora da bude hrskav,ne treba da se razmazuje po ustima onda ste preterali sa kuvanjem. Tako kuvan tigar preliti u kantu sa poklopcem i ostaviti da stoji negde na suncu oko 1500-1800 stepen sati.Voda u kojoj je tigrov orah treba da postane balava odnosno da kada vedite tigar iz kante da za sakom ostaje slina koja se lepi za ruke. Tada je spreman za ribolov. Da ne bude zabune recept nije moj,ako se ne varam objavio ga je Blagoje Nemcev,ja sam ga probao i odlicno mi se pokazao.
    2 points
  4. APEL ZA SVE RIBOLOVCE: JEBEŠ RIBU, JEBEŠ SVE, KADA JE NEVREME, BEŽITE U KAFANU ILI BILI KAKAV ZAKLON!!! (izvinjavam se modernatorima na rečniku)
    1 point
  5. Strasno, 25 godina ima mladic, ode da peca, bavi se ispravnim i lepim hobijem i onda užas. Dugo sam na vodi i pokušavam da se maksimalno zaštitim kada nailazi nevreme. Vadim štapove, spuštam tronožac, sedam u auto i udaqavam se od drveća. Za takmičenja mora postojati neko normalan ko odlučuje. Saučešće porodici.
    1 point
  6. Saučešće porodici! Niko od nas se nikada nije spakovao kada je krenulo nevreme i oluja...
    1 point
  7. KONAČNA LISTA 46 H 1.CT COYA-----------------------------6---------------------------285,38 2.CT MAJSTOR I MI-------------------1---------------------------178,86 3.CT CARP LIDER---------------------2---------------------------164,14 4.CT BATARELA-----------------------7---------------------------162,60 5.CT SEVARNA ARMIJA--------------10--------------------------120,52 6.CT PADINA----------------------------5----------------------------93,78 7.CT DUBOKO--------------------------3----------------------------81,10 8.CT KONTRAŠI------------------------9----------------------------73,42 9.CT DAD--------------------------------4----------------------------47,98 10.CT BD ELITTE-----------------------8---------------------------31,70 UKUPNO UPECANO 1239,48 NAJ RIBA CT SEVERNA ARMIJA 14,24
    1 point
  8. ja po prici mogu da zakljucim da je to PRAVI ali PRAVO takmicenje kakva bi inace trebala da budu i sto se tice jakih takmicenja i lige. da se ne lazemo ima drazi i u tonama kada se mere ali ovo je pravi izazov i bilo bi extra kada bi savez za ligu birao ovakva takmicenja mislim da bi bilo vise ljudi prijavljeno. nasi susedi makedonci organizuju sve na divljim vodama eto jane zna i moze vise o tome a ne jbg kome je voda blizu i poznaje vodu on dobija ovako totalno divlja voda pa ko sta ume , to je moje misljenje i zao mi je sto nisam bio na ovom takmicenju.
    1 point
  9. 1 point
×
×
  • Create New...