Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 07/08/2013 in all areas

  1. ako nebude do sutra dovoljno ekipa za odrzavanje takmicenja ekipa ct sremci nece pecati jer je kasno za spremanje da se ceka sreda.
    1 point
  2. evo u sredu brka i ja bili na miki na 13.lepo vreme bez vetra,ali je sarko slabo jeo.preko su ga dobijali na 2 na gumenjak,a i cvorak ga je dobro pecao na 10. brka je dobio preko p***e,jer je mnogo brz bio na pumpanju,a ovaj moj je bio miran i raspolozen za slikanje. http://imageshack.us/a/img16/6410/05gm.th.jpg http://imageshack.us/a/img819/9457/pg73.th.jpg
    1 point
  3. Do sada postojala su 3 SBS-a (Tri vlasnika) Ubedljivo najkvalitetniji SBS je bio pre 2005. kada je Toni Mils bio glavni tehnolog, taj SBS je bio najlovniji i najkvalitetniji. (Period kada su Melegovi mamci imali znakic SBS na svakom proizvodu) Potom je Mils otisao iz SBS-a i onda se bukvalno pakovao soder, arome nisu imale veze s vezom, lovnost nikakva. Sadasnji SBS koji se radi u Madjarskoj, je dobrog kvaliteta i lovnost je sasvim korektna, ali daleko je od onog starog od pre 10 godina. To su neka moja iskustva i zapazanja. p.s. Sto se tice najpopularnijih SBS aroma, a to su Plum Shellfish i M1, nigde nisam osetio takav miris kao nekada dok je Mils bio u SBS-u. Dobar Plum Shellfish je bio Vision (kada je Toni radio za njih) p.s.2 Pratite u kojoj kompaniji je Mils i to kupujte. U tom slucaju, kvalitet se ne dovodi u pitanje.
    1 point
×
×
  • Create New...