Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 07/14/2013 in all areas

  1. Hahahah Bog me pogledao. Care! Za te pare bblc po mom misljenju.
    2 points
  2. Cestitam svim ekipama na lepom pecanju a narocito mom prijatelju Duci (ORMANI I I I I I I ) !!!!!!!!! NJA NJA NJA NJA NJA NJAN NNNNN MMMM !!!!!!!!!!!!!! : - )
    2 points
  3. http://www.dodaj.rs/t/2I/LZ/4NzeYixx/sam5823.jpg Nije saran ali je riba za objavu, som 55 kg mamac babuska 700gr pre toga nekoliko dana ranije je istom ribolovcu som slomio stap. http://www.dodaj.rs/t/1j/56/2XK47ie1/dscf5043.jpg A evo ga i saran malo preko 20kg ali je slika ocajna jer je aparat otisao u majcinu. http://www.dodaj.rs/t/3x/WT/2tgQufMP/dscf3948.jpg I jedan amur oko 22 kg. Saran i amur su vraceni ,naravno .
    2 points
  4. Da nije Lider zamenio box sa Jakovcima!? 25 sati je bio na 8-ci sada je u boxu br.3!
    2 points
  5. Ljubo, otrove za zenska medjunozja, u potpunosti se slazem sa tobom. BBLC (stari) vecna masina, nepogresiv dril, sto bi se reklo...MASINA JE ZAJEBALA VEK!!!
    1 point
  6. Bio sam u sredu na mestu br 9.Nisam imao ni jedan potez.Jako puno krupne ribe se kupalo u mom sektoru,češu se o najlone,plivaju po površini,ali ni pec.Probao sam na razne boile,sa pva punjenim peletom ali ništa.
    1 point
  7. samo nemoj srljati da te neko ne zavrne nece sarani nigde pobeci a pare kad potrosis onda tesko ima nazad
    1 point
  8. Bravo Beli prijatelju TAKO SE PECA !!!! Naravno pozdrav i za ostale momke iz ekipe svaka cast momci !!!!!!
    1 point
  9. Evo kome treba i ko ima dovoljno veliku koncentraciju da gleda kako se vezuju čvorovi http://youtu.be/_v_NIiz1wR4 Ima još dosta "dobro" objašnjenih čvorova od ove iste tetke...
    1 point
  10. 1 point
  11. Moj prijatelj Beli pegla svaka mu cast , samo tako Belco pokazi im kako se peca !!!!!!!!!!!
    1 point
  12. Fenix do pobede samo gas BISTRO ......
    1 point
  13. Zato sto je u potpunosti nas, pa nas pa nas i nas i opet je nas i zato treba da pobedi.
    1 point
  14. Bobetko , , zna se kraj,, BOBETKO uraaaaaaaaa. Mogu samo da mu zavide. Udri
    1 point
  15. Zli patuljak ce da ih iscepa sve,svidjalo se to nekom ili ne!
    1 point
  16. BT Carp Fishing Team je iz Srbije. Uglavnom, neka pobedi bolji pa bio on iz Kine, Bugarske ili Italije svejedno je..
    1 point
  17. Neko odluke donosi brzo, impulsivno, bez vaganja i uglavnom bez racionalnih razloga. Sasvim je normalno da Kule vidi da mu riba crkava, smori se i brzo smisli ovo pravilo, koje nema previše logike. Lakše je da se totalno odjavi tajger kao mamac nego da neko ide od mesta do mesta i proverava da li je dobro pripremljen, a o smanjenju broja takmičenja tek ne treba trošiti reči. Pa ovakva jezera žive od takmičenja.. Priča o prenošenju bolesti donekle ima smisla ali ne znam zašto je samo tajger na optuženičkoj klupi. Da li ste nekad u saku videli šećerac (u ne malim količinama) koji izgleda identično onom koji izgnjavimo rukama? Da li takav šećerac, izbačen iz creva, može ponovo predstavljati hranu nekom novom šaranu? A stari kukuruz? Ma jok, tigrov orah je poznati prenosilac boleština.. Pre ove odluke trebalo je razmisliti o nekim blažim varijantama - ograničenju prihrane npr. Možda iza ove odluke čuče i neki drugi razlozi...
    1 point
×
×
  • Create New...