Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 07/17/2013 in all areas

  1. Veoma neizvesno i uzbudljivo takmicenje koje je okupilo veoma kvalitetne ekipe iz unutrasnjosti i okruzenja. Prelepa voda, odlicna organizacija,kvalitetni izvestaji,veoma profesionalno i ozbiljno.Nadam se da ce dogodine biti prostora za ucestvovanje na ovakvom skupu. Sve cestitke ekipama koje su zabelezile uspeh i jos jednom svaka cast ljudi.
    1 point
  2. Prijava upisana! Još jedno slobodno mesto. Za ovaj vikend nema takmičenja, pa za sledeću nedelju očekujemo dobar ulov.
    1 point
  3. Poštovani, pošto ste vi korisnici vode na celom toku Tamiša, zamolio bih vas ako je išta u vašoj nadležnosti da se malo pozabavite donjim tokom Tamiša od Opovačke brane pa do ušća u Dunav. Tamiš već nedeljama ima crnu boju vode (prozirnu), a juče je skoro ostao bez protoka, voda jedva da je tekla. Počela je da se gomila trava na određenim lokacijama i to se tako usmrdi da Tamiš više liči na kanalizacioni kanal nego na reku. Ako išta možete učinite nešto da ova reka ponovo poteče i dobije svoju boju vode koja nije svakako ova koja je trenutno. Pozdrav Ovu molbu sam danas uputio na adresu RSV kao korisnika vode Evo i njihovog odgovora. Na zalost ne mozemo uciniti nista po Vasim pitanjima. Tamisem, u smislu vodnog resursa upravljaju JVP "Vode Vojvodine". Oni ce sve uciniti da zagorcaju zivot ribolovcima, znate verovatno kakvo je stanje na kanalima. Do pojave eventualnog pomora ribe D.O.O. RSV kao korisnik reke Tamis ne moze nista da ucini. U svakom slucaju hvala na obavestenju. Informaciju cemo proslediti nadleznom Pokrajinskom inspektoru za Tamis, Jeleni Popovic. Direktor D.O.O. RSV Disan JovanovicBar sam pokušao, idemo dalje pa ćemo videti šta će biti do kraja.
    1 point
  4. tema je liquid aditivs,a to znaci i za sve vrste partikli kao i kukuruz,lepo je zac sve napisao samo neko treba da procita i da razume.Shto se tice divlje vode shto se cudish vlado potrefilo se vreme.Ima dana kad sedish i po 14 dana i nishta pa onda u roku od 24 sata imash 10 udaraca.Divlja voda nema pravila i to je samo za uporne.
    1 point
×
×
  • Create New...