Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 07/22/2013 in all areas

  1. Poucno!!! Čovek se vratio s posla kasno, umoran i nervozan i nađe svog 5-godišnjeg sina kako ga čeka na vratima. SIN: 'Tata, smijem li te nešto pitati?' OTAC: 'Da, naravno, reci, šta je? SIN: 'Tata, koliko zarađuješ na sat?' OTAC: 'To se tebe ne tiče. Zašto me to pitaš?' kaže gnevno. SIN: 'Samo sam želio znati. Molim te, reci mi, koliko zarađuješ na sat?' OTAC: 'Ako već moraš i to znati, zarađujem 50 dolara na sat.' SIN: 'Oh,' dečak odgovori, spuštene glave. SIN: 'Tata, molim te, možeš li mi posuditi 25 dolara?' Otac je bio besan 'Ako je jedini razlog što me pitaš da ti posudim 25 dolara taj da možeš kupiti nekakvu igračku ili sličnu besmislicu, tada se okreni i idi pravo u sobu i razmisli zašto si tako sebičan. Ja ne radim svaki dan za takve dečije ludorije!' Dečak je tiho otišao u sobu i zatvorio vrata. Čovek je seo i postao još ljući zbog dečakovog pitanja...kako se samo usuđuje pitati takva pitanja, samo da bi dobio novac?' Nakon nekih sat vremena, malo se smirio pa razmislio: Možda mu je nešto stvarno trebalo za tih 25 dolara...stvarno ne pita često i ne traži novac... Čovek je otišao u njegovu sobu i otvorio vrata. Jesi zaspao, sine?', upitao je. 'Ne, tata, budan sam" odgovori dečak. 'Razmišljao sam...možda sam bio prestrog prema tebi malopre. Imao sam težak dan i iskalio sam se na tebi. Evo ti 25 dolara koje si tražio.' Dečak se uspravio, smešeći se. 'Oh, hvala ti, tata!', povikao je. Tada, posegnuvši ispod jastuka, izvukao je snop zgužvanih novčanica. Kad je vidio da dečak već ima novac, opet se počeo ponovo ljutiti. Dečak je polako izbrojao svoj novac i pogledao oca. 'Zašto si tražio još novca, ako ga već imaš?', planu otac. 'Zato što nisam imao dovoljno, tata, a sada imam.', odgovori dečak. 'Tata, sada imam 50 dolara. Mogu li kupiti sat tvoga vremena? Molim te, dođi sutra kući ranije. Želim večerati s tobom." Otac je bio slomljen. Zagrlio je sina i molio ga za oproštaj. Ovo je samo kratki podsetnik za sve vas koji naporno radite. Ne smemo dozvoliti da vreme prolazi mimo nas bez da provedemo bar neko vreme s ljudima koji nam puno znače, koji su bliski našem srcu. Seti se i "podeli tih 50 dolara" s nekime koga voliš. Da umremo sutra, kompanije za koje radimo će nas lako zameniti. Ali porodici i prijateljima koji ostanu za nama nedostajaćemo do kraja života.
    6 points
  2. Nsiam vrevaloa da zpavrao mgou rzmaueti šat čtaim. Zaavljhuujći nobniečoj mćoi ljdksuog mgzoa, pemra irtažsiavnjima nučainka, njie vžano kjoim su roedsldoem npiasnaa slvoa u rčei, jdieno je važno da se pvro i psldeonje sovlo nlaaze na sovm msteu. Otasla solva mgou btii u ptponuom nerdeu i bez ozibra na ovu oloknost, tkest mžeote čtiati bez pobrelma. Ovo je zobg tgoa što ljduksi mzoak ne čtia savko slvoo poebsno, već rčei poramsta kao cleniu. Oavj preomećaj je šljiavo nzavan tipoglikemija. Kome su još vaanži grmaaitka i prapvois?
    1 point
  3. 1 point
  4. Jedan je bračni par odlučio provesti praznike na Karibima, u istom hotelu gde su proveli medeni mesec 20 godina ranije.. Međutim, zbog poslovnih obaveza žena nije mogla otputovati zajedno sa suprugom, već su se dogovorili da će on krenuti, a ona doći par dana kasnije.. Kad je on stigao i smestio se, video je da ima pristup na Internet.. Odlučio je ženi poslati e-mail, ali pogrešio je adresu, i ne primetivši, poslao je e-mail na tuđu adresu... Taj e-mail primila je jedna udovica koja se upravo vratila sa muževe sahrane.. Nedugo zatim njen je sin ušao u sobu i zatekao majku u nesvesti ispred kompjutera!! Iznenađen, pogledao je u ekran i pročitao mail koji je majka bila upravo čitala: - "Draga ženo: dobro sam stigao!.. Put je bio udoban, verovatno se čudiš što ti se javljam preko maila, ali sad i ovde imaju kompjutere i moguće je javiti se svojim najdražima.. Čim sam stigao uverio sam se da je sve spremno i za tebe kada stigneš sledeći petak.. Jedva čekam da mi se pridružis i da će i tvoje putovanje biti udobno kao i moje.. P.S.: nemoj nositi puno odeče jer je ovde pakleno toplo..'' XAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAX
    1 point
  5. http://img600.imageshack.us/img600/7088/slika004.jpg Kad kažem vode u kojima ima vegetacije onda mislim na nešto ovakvo!!! Pokušavati uloviti amura u julu ili avgustu na ovakvoj vodi je isto kao i loviti Amerikanca u Mc Donaldsu u sred "happy hour"-a na zelenu salatu!!! Možda se koji i zaleti ali to je više slučajnost nego pravilo! Moj ceo život je posvećen pecanju amura i oni su moja strast mnogo veća od pecanja šarana i zato mislim da znam o čemu pričam!!!
    1 point
×
×
  • Create New...