Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 07/25/2013 in all areas

  1. ko da te novce za kobru taj je zreo za lazu bez pogovora!
    1 point
  2. Treba da obratis paznju na dno koje se sigruno zasulo i promenilo.To je uvek moguce na Dunavu i pogotovo ako ga pecas na kamenu.MOj savet ti je da se pomeris sa tog mesta i potrazis novo kamenje ili nesto slicno.Obrati paznju da li se saran kupa na nekom drugom mestu i eto ti repera gde ces i kako ces.U urbanim sredinama blizu kanalizacija ima sarana ali potrazi stari tok reke ako ga ima tu gde imas zelju da pecas,favorit mesto!
    1 point
  3. Ako malo zagrebes po internetu i ukucas Kaspaska Ada imas sve o njoj pa cak i mapu dna celog jezera.Kad pogledas mapu sve ce ti se lepo pokazati i mislim da je tvoje pitanje o favorit mestima dobilo odgovor.Pozicije su promenjive kao sto znas od samog godisnjeg doba pa do tvog mamca koji ce privuci ribu ili ne.Voda je zahtevna i nije laka za pecanje ali malo istrazivanja koje je potrebno za svaku vodu na koju ides prvi put,moze da ti da dosta ribe kao i da te malo usavrsi u nekim stvarima. Draz pecanja sarana je bas u tome da ga nadjes i upecas nekad vrlo lako a nekada ni tvrdoglavost ne da rezultat. Pecanje se uci i nije samo kupis pribor! Da odgovorim na Kasapskoj Adi od 14 mesta 98% mesta su pobedjivala!
    1 point
  4. Blizi nam se V kolo polako....za koji dan se opet srecemo na druzenju!!
    1 point
  5. Kad ga budes kupio arome ti nece biti potrebne od tog smrada. Tako da ne eksperimentisi nego stimulin amino je zakon
    1 point
  6. objasnite ljudima da su u pitanju nojeva jaja! ovako ce se neko zbuniti...
    1 point
  7. Posto nikad nisam imao priliku da vidim ovaj proizvod da li on kada se koristi za PECANJE sarana a ne za njegovo lecenje i razvijanje ima takav miris da saran ludi za njim ? A ako peca zbog broja vitaminima i aminokiselina da li treba probati staviti antibiotik direktno na udicu
    1 point
×
×
  • Create New...