Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 08/01/2013 in all areas

  1. http://i41.tinypic.com/am9lc1.jpg
    1 point
  2. http://i45.tinypic.com/2qm0ncn.jpg
    1 point
  3. http://i41.tinypic.com/2mzmplc.jpg
    1 point
  4. To je ona situacija, kad ne znas dal' da se radujes sto riba lepo radi, il' da places sto vidis i osecas da goris, a nemocan si da to sprecis...
    1 point
  5. baš za ta divlja pecanja o kojima toliko pričaš ti ništa drugo ne treba osim suncokretovog i maslinovog ulja. Mnogo je bitniji mix kojim hraniš i to da bacaš obilno. A to da li je ulje Nutra ili CC Moore to je divljim šaranima manje bitno.
    1 point
  6. Milance ne pecam ja na forumu a na komercijali sam pecao pet puta.Dvadeset godina pecam na divljoj vodi,pojavile se boile i tako poceo da kupujem i krene to da radi.Zimus zevao po internetu i citao sve ovo pa reko da napravim neku boilu domacu da probam i ja.Sastavio sam nekoliko mixeva pa reko da zamenim suncokretovo ullje ili maslinovo ovim uljima sto se nude po riboradnjama-mislim nije toliko skupo ako je mozda bolje??? Ovo je pravi razlog postavljanja mojih pitanja.Inace nisam pristalica ribolova na komercijalama sem ako to nisu opustena druzenja.I naravno ne pada mi na pamet da procitam recept od neke firme pa da kupim sve to i odem na ribnjak(komercijalu),upecam deset riba,najvecu metnem na forum i onda se dignem u visine kao ja sam vrh i pecam velike ribe ,svi me znaju,lajkuju mi i bas sam srecan i odjednom sve znam a kad odem na divlju vodu ja neznam ni gde ni sta da zabacim!
    1 point
  7. Ok znaci po vama je najbolji dijamant,hvala na savetima! Kako vam se pokazao Vital?
    1 point
  8. Nisam ni ocekivao nikog drugog do vas dvojice minera! dabogda vam zene rodile po pauka pa ceo zivot radili za patike!
    1 point
  9. Nemoj bas tako ne pecamo mi SVINJE !!! Trebali bi sa malo vise postovanja da se odnosimo na ta ziva bica sto nam pricinjavaju zadovoljstvo !!! :ribica2: :ribica2:
    1 point
×
×
  • Create New...