Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 08/11/2013 in all areas

  1. [attachment=0]GRUZANSKO JEZERO.jpg[/attachment] http://img192.imageshack.us/img192/4199/gruzanskojezero.jpg
    1 point
  2. Odlicno pecanje , sudio sam i mogu vam reci najb sam ko zuti , salim se naravno , stvarno je bilo pecanje za svaki respekt , sve vrhunske ekipe skupljene na jednom mestu , svaka cast organizatoru kao ORGANIZATORU i cestitke kao POBEDNIKU ovog boili cupa i narano cestitke zidarima tj Lazi i njegovoj ekipi na odlicno otecanoj sedmici koja je veoma teska pozicija za pecanje na osvojenom drugom mestu mada mislim da im je bio moj prijatelj VERAN da bi napravili jos bolji rezultat AUU JA ZABORAVI DA ON PECA SAMO NA FAZANERIJI pa neznam koliko be se snasao ne nekoj drugoj vodi ali dobro , i cestitam svim ostalim ekioama na fer i korektnoj borbi , pozdrav i vidimo se nekom drugom prilikom .
    1 point
  3. Postovani Tonac Da ne bi degutantno hvalili stapove koje prodajemo(a i privatno pecamo na njih), imamo predlog za Vas Pre sledeceg pecanja dodjete do radnje i uzmete na probu nase privatne stapove i odpecate sa njima, sigurni smo da ce to biti najrealniji review za Vas.
    1 point
  4. http://www.dodaj.rs/t/2I/LZ/4NzeYixx/sam5823.jpg Nije saran ali je riba za objavu, som 55 kg mamac babuska 700gr pre toga nekoliko dana ranije je istom ribolovcu som slomio stap. http://www.dodaj.rs/t/1j/56/2XK47ie1/dscf5043.jpg A evo ga i saran malo preko 20kg ali je slika ocajna jer je aparat otisao u majcinu. http://www.dodaj.rs/t/3x/WT/2tgQufMP/dscf3948.jpg I jedan amur oko 22 kg. Saran i amur su vraceni ,naravno .
    1 point
  5. Gamakatsu metod hook 1 , ne prasta!
    1 point
×
×
  • Create New...