Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 08/18/2013 in all areas

  1. Bio sam juce na jezeru ali na kafi.Slika je po meni losa,vodostaj je dosta nizak.Malo sam gledao rekreativce kako pecaju.Mislim da uprava treba da malo vise obrati paznju na ljude koji pecaju.Ono sto oni rade sa ulovljenom ribom je ravno uzasu....ulovljenu ribu ostavljaju na zemlji po par minuta.Kada je vracaju u vodu bacaju je uvis.Svaka cast pojedincima ali nekima netreba dozvoliti da uzmu stap a kamoli ribu u ruke.Shvatite ovo moje izlaganje kao dobronamerno.Pozzzzzzzzzzzzzzzzz.
    1 point
  2. Neznam da li je izvodljivo zbog vodostaja...ali mislim da treba pokusati sa organizacijom bar jos nekog takmicenja u ovoj godini.Moj predlog je da kotezacija nebude veca od 100e.Ovo kazem iz razloga sto postoje ekipe sa manjim i vecim budzetom.Treba pruziti sansu i ekipama koje su finansijski tanje.Postoji mnogo ekipa koje nemogu doci do izrazaja od onih "jacih"koji bacaju ogroman novac na takmicenja.To nikako neznaci da finansijski slabije ekipe neznaju da pecaju.Na ovakav nacin bi se spojilo, zadovoljstvo i ljubav prema ovom sportu sa takmicarskim duhom.........MOZDA GRESIM,ALI VREDI POKUSATI.
    1 point
  3. najskuplja verzija modela c3 3,9m 3.5lb kosta nesto vise od 160e u prodavnici...
    1 point
  4. Imao sam priliku da ih sve isprobam. Fast water su za klasu bolji od svih. 12,6 ft, 4lb su vrhunski. Naravno ovo je samo moje misljenje.
    1 point
×
×
  • Create New...