Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 09/02/2013 in all areas

  1. evo jos jedne poucne stvari.... kakav fin i kulturan evropski narod... http://www.youtube.com/watch?v=WXRNOgosjDY
    1 point
  2. A jak nam je i forum... "Da sam ga ja upecao to bi bio ulov godine i svi bi bili ljubomorni na mene. Ovako ne vredi nista, a i ja sam ljubomoran do srzi."
    1 point
  3. Saran je velik i velik u pi...u ma.....u i mislim da je uginuo zbog ne odekvatne paznje nakon vadjenja ribe. Podmetaca ocigledno ovaj ribolovac nema kao ni saga i sta se desava kad se takva riba stavi u meredov .Predpostavljam da je izvucena van na suvo i naravno stavljena na zemlju i onda slavlje, cudjenje kolikia je i tako mozda sat vremena , niko i ne razmislja o saranu.Saran se koprca skace po zemlji tako lepo zadaje sebi smrtonosne udarce tj.unutrasnje krvarenje zato je i podlivena sa krvlju , da je bila ova riba u mrezi bila bih iskidana od mreze bar po negde.a najcesce zadnje peraje bude u fronclama.Ulov za cestitati ali paznja prema istom za sramotu ali ovo je samo zakljucak izvucen sa fotografije i ne mora biti tacan.
    1 point
  4. Slazem se sa vama gospodine Billy,prica je dosta romanticna a saran je umro dosta pre slikanja.Mnogo riba upecanih i borbenih nijedna nije ovako krvava bila,mislim da je nastradao u mrezi ili na neki nesportski nacin,steta,prelepa riba.
    1 point
  5. I onda je Mrmot zamotao cokoladu!!
    1 point
×
×
  • Create New...