Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 09/10/2013 in all areas

  1. moze najlon da se premaze i lebovom pomadom samo kad je dublja voda od 4.5m mora dva puta da se premaze
    2 points
  2. dal ima neko iskustva sa ovim najlonom ako moze da kaze , hitno mi treba da kupim al se dvoumim sta uzeti , zasad mi se ovaj konkretno cini dobar , ili savet koji i gde . http://www.carpologija.com/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=1034&category_id=29&option=com_virtuemart&Itemid=2
    1 point
  3. Jutros je bila repriza,juce epizoda cari ribolova rtv 1 ,bilo je neko takmicenje na zig rig sistem,petostruki prvak Srbije je objasnjavao skoro sve u vezi toga i hranjena i svega. Probaj na youtube da nadjes sve je lepo covek objasnio.
    1 point
  4. E moj Nešo, "igranke" na svim frontovima, pa i po udruženjima. Samo da se pazi riba i da je bude kao što je ima, a posebno ovih grdosija u zadnje vreme. Ostalo će se sređivati samo po sebi. Da se ja pitam (ne daj bože), tamo bi pecao samo onaj ko pre svega želi da čuva ribu, a onda ko to i ume. Gledam pecaroše kako se ponašaju sa velikom ribom.... kao da nikada više neće doći, kao da su ljuti što je on velik i što mrda i skače. Pa onda ih čujem: Ma jeb... mu mater pocepa mi meredo, ili ono "vidi šta mi uradi, kako me isprlja" i sl. Strašno. Takmičenja.... i sam znaš i vidiš mnogo više od mene, šta se sve događa, proradi adrenalin, borba, a krenuo "cug", još po običaju budu ljudi i malo pod "gasom", nemože se očekivati da u takvim okolnostima pazi na ribu. A onda vidiš jednog pa drugog za desetak dana "okrenuti" na površini. Ta voda mora imati poseban tretman, mora se uvest mnogo stroža pravila, kao i na svakoj vodi gde je normalno da se očekuje riba od 25+. A po Jovi, koliko mi je poznato, bila kritika zbog "tvrđeg" odnosa sa pecarošima. Možda ja jesam malo "profesionalno operisan", ali bih volio da je on još "tvrđi". Ne treba on da se smeška i druži sa pecarošima, kao što je to slučaj sa nekim ovde poznatim jezerima i njihovim čuvarima, pa ko ima više rakije, taj ima više "slobode". Ne treba čuvar da sačekuje goste i da "prosipa kulturu". On treba da je "terijer" i da svojim stavom i odnosom "odbija" ljude koji tamo odu da se "provedu". Svaki takav provod za posledicu ima "prevrtanje ribe". A onda se isti ti žale na njega i govore kako je neprijatan i sl. Da baš je onaj čuvar u banci "prijatan" i baš se sa njim može sesti i pit rakija. Ma druže, toliko bih toga napisao, al sam već sam sebi dosadan. Kad je neka "frka", Jovo uleće među sve njih, on rešava probleme na jezeru. On noćima (u neradno vreme) sačekuje lopove sa "tandžarom", dok lije kiša kao iz kabla. Jedan čovek kaže neće da dolazi zbog njega. Pa taj čovek je naočigled punog jezera pecaroša uzeo čamac i išao veslat i kupit svoje markere i rakete, bez ikakvog pitanja - onako, ladno. E, onda kada mu je Jovo skrenuo pažnju da to nemože, ovaj ga napade.... E onda UO umesto da da podršku svom čuvaru, oni ga kritikuju što taj više ne dolazi. To je druže kao ona basna sa vukom i ovcama. Vojnik sam i znam najbolje kako se mora štititi svoj čuvar ili policija na kapiji, pa makar došo predsednik opštine. Kažu, namćorast je. Jeste, ja bih vole da bude još više, da bude još "grđi". Ne treba on meni ni dobar dan da kaže, nego treba tamo da odvraća lopove i probisvete, pijanice i bitange, koji dođu na jezero da "se provedu". Koliko je jezera "puklo" u Srbiji, baš zbog toga. Najviše su čuvari "talili" za krađe.
    1 point
  5. Zahvaljujem od sveg srca svima na cestitkama
    1 point
  6. Ja bi ti dao predlog da kupis prologic t-carp 13 3.5lb i to 6 kom (3 za mene 3 za tebe) i jos ti i kusur ostane
    1 point
×
×
  • Create New...