Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 10/04/2013 in all areas

  1. Božo jezero je na nekim mestima šire od 10km. Tako da je 150m od obale smešna daljina za toliku vodurinu. Daće bog da sledeće godine idem na Bolsenu, prvo što ću od opreme ad spakujem će biti oprema za ronjenje. moram da vidim tu lepotu iznutra
    2 points
  2. Veruj mi da nisi pogresio sa izborom, imam predhodne modele horizonta fx3, pecam sa njima 3god. i nemam nikakvih zamerke, Odradjuju odlicno svoj deo posla sto se tice daljine i to bas na zahtevnim vodama gde to stvarno treba( zajarki, finzula). A verujem da je xt jos usavrseniji stap. i samo jos nesto horizont xt nemas u 3,5lb nego od 3-5 oz (unzen) To je nesto izmedju 85 i 140g. Zelim ti puno ribe i lepih drilova sa njima i da te sluze 100godina!!
    1 point
  3. Ja sam vam preneo samo info koji sam dobio da ste informisani. Ako je spot na toj dubini,sta tu ima lose a ne verujem da je neko upecao sarana na dubini od 80m a jezero jeste toliko duboko i dublje.Daljinu odredjuje nesto sto je neko video ili snimio interesantno pa ocekuje da tu uhvati ribu i ako je jezero siroko i preko 10km.Kristijan je u pravu kad kaze da je to stvarno lepota od jezera,spolja i iznutra.
    1 point
  4. Sve je ok sto se tice melega ali ne razumem kako moze da peca na 2,5m ako pise da je prosecna dubina 80m a najdublja 150m
    1 point
  5. Isto ti se vata osim ako ces pecati boilama pa onda nemozes bez dlake,zar ne? 98% njih po rekama pecaju bez dlake,velika vecina vezuje udicu direkt na osnovni najlon,onaj ko i pravi predveze,vezuje sa nekim 0.40 najlonom,po mogucstvu sto jeftiniji i za cudo prezentacije,pecaju sarane u abnormalnim kolicinama!
    1 point
  6. Jutarnji info,Meleg upisao jednog 18 kg,dva krupna otpala.Jaka riba i borbena. Preko dana je 20 stepeni a noci su vrlo hladne.Vetar duva non stop koji zadaje dosta problema a toliko je jak da hoce da prevrne gumeni camac.Pecaju na oko 150 m od obale na dubini od 2,5m i puno je trave.Tesko pecanje.Sa ovom ribom su prvi u sectoru. Bistro im bilo!
    1 point
  7. Planira se cup za mesec dana ,ali novina ce biti pecanje sa obe strane jezera,6 mesta sa jedne i 6 sa druge strane.Ako ima zainteresovanih neka se jave na tel.060-0-477-321
    1 point
  8. 1 point
  9. Ako ne zaledi za mesec dana
    1 point
  10. Normalno da nema kad je trazis na po* dunava izvini Tonac al nisam mogao da ne komentarisem
    1 point
  11. 1 point
  12. a kako saran recimo sad na mestu gde ja pecam uzima samo kukuruz sa mirisom skoljke i nijedan drugi da pipne . ili silikonski kukuruz dipovan . dali oseca nesto posebno hranljivo u onom od skoljke a u drugimasa aromom meda ili jagode ,anisa ne oseca. nije li kukuruz iste hranljive vrednosti sa bilo kojom aromom?
    1 point
  13. Mislis "saglasan si"? Slazu se drva, cigle, cepanice... Ljudi se usaglasavaju!
    1 point
×
×
  • Create New...