Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 10/08/2013 in all areas

  1. to jeste...kao da je za soma stap ...
    1 point
  2. Fina diskusija o temi sa nepoznatim detaljima i validnim informacijama. Mozda bi se srecni mladi kolega i licno javio i ponesto pojasnio da nije giljotiran bez presude. Jedini problem koji proistice iz prenete price je nedostatak edukacije. Udruzenja se vise bave uzimanjem procenta od prodatih dozvola negoli poukom, osobito pocetnika i mladje populacije. Kada bi se uz svaku prodatu dozvolu podelio makar nekakav flajer o postupanjima sa ulovljenom ribom bilo bi i manje neznanja i nedoumica. Riba od glave smrdi.
    1 point
  3. decko nije ubio ribu zato sto je gladan, decko je ribolovac, voli da peca i ne sedi za kompom za izucava duseke za ribu... nije edukovan na taj nacin, i nije se snasao u takvoj nesvakidasnjoj situaciji... ok, nikom nije drago sto je uginuo taj saran ali boze moj, to je samo riba, debela matora vodena svinja.... ostavite decka na mru vise, nije coveka ubio bre!
    1 point
  4. Bravo za izvestaj a ne kao "neki",kad god pitas riba odlicno radi,ili "radila je juce ne znam zasto danas nece".
    1 point
  5. Svaki komentar za Xtreme je suvisan
    1 point
  6. Vodi se neka polemika oko ovog sarana i ja neznam zasto.Ajde prvo zasto da je vrati u vodi,jel zbog mresta i velike kolicine ikre koi ovaj saran izbaci??Citao sam neka istrazivanja koi tvrde da toliko star saran i nemoze da se mresti aktivno tacnije baca ikru koju nemoze da oplodi.Pricao mi jedan moj zemljak koj radi u JAR da tamo je zabranjeno da uzimas ribu ispo 7-ili 8 kg sve preko je dozvoljeno,znaci mi stitimo jalove matorce a oni stite ribe koje su bitni za reprodukciju. Da je ovaj momak prodao ribu na tamo neki ribnik Mika alas,debeljaca.............svi bi bili sretni,svaka ti cast,lep potez,bravo majstore i slicne stvari.Verovatno bi to bili dobro i za njega zaradio bi mozda 1000evra vise nego mesar(kako ga zovete) za godinu dana.Ali mi bi bili srecni zato sto bi jurili tog sarana na neko jezerce 100x100m i bili bi u mogucnosti da se hvalimo kako nije samo on upecao tu ribu nego sam i JA VELIKI MAJSTOR MODERNOG SARANSKOG RIBOLOVA.
    1 point
  7. Vi mladi ne znate nista i bolje je sto ocete u Kanadu!
    1 point
  8. Eee kad bi svi nosili kuci ,,samo" sta upecaju na stap gde bi nam kraj bio
    1 point
×
×
  • Create New...