Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 10/09/2013 in all areas

  1. Ljudi ja mislim da ovaj decko nije ni svestan bio (nadam se da je postao) sta je uradjeno, tj da je trenutak njegove najvece srece za mnoge iskusnije i oformljene ribolovce izazvao revolt zbog uginuca ove prekrasne ribe, na kraju krajeva zar mislite da bi neko ko je bio svestan vrednosti te ribe je pretvorio u filete a nebi uzeo i unovcio je kod nekog vlasnika revira...?Da je to isto uradio neko ko zastupa politiku ili se tako prestavlja uhvati i pusti onda bi zasluzio svaku vrstu linca i bilo bi za svaku vrstu osude . Na kraju svega decko je imao neverovatnu srecu da izvuce ovu ribu napolje sto mene najvise fascinira od svega i zato sam ja zagovornik teorije da kad se god upeca velika riba na divljoj vodi prenese negde na sigurno gde ce ostati u zivotu i biti bezbedna od ovakvih slucajnosti, alasa, strujarosa,mrezarosa dok nam se stanje na vodama ne dovede u red tj dok se ne ukine privredni ribolov koji i najvise sakati nase vode..On kao pojedinac je samo mrvica u poredjenju koliko ALASI ostecuju riblji fond i na njih treba da se ljutite jer oni sa punim pravom cesto u dogovoru sa ribocuvarima pod pokricem neke osnovne dozvole za odredjenu vrstu ribolova koriste sva raspoloziva srestva i bogate se na izlovu, (cak i alate, mreze strukove kosare sacme)dobijaju od ribocuvara koji su vec zaplenjeni i tako ulaze u tal sa njima...Meni je drago sto se potvrdilo da na nasim vodama ima kolosa i nadam se da ce sledeci imati vise srece ili u borbi ili sa samim ribolovcem....
    3 points
  2. Decko je mlad i pocetnik u ovom sportu i ne treba ga osudjivati, imao je srecu da mu se zakaci takva riba na stap i jos vecu srecu da izvadi tog sarana. Da je ukrao ribu ili tako nesto to bi bila druga prica ali ovako mogu samo da osudjujem DRZAVU I RIBOLOVACKI SAVEZ koja nemoze da napise u dozvolu da saran preko 60cm ili 5kg. OBAVEZNO MORA BITI VRACEN U VODU!! Problem lezi i u drzavnim institucijama i u nama, kada se to bude uskladilo bili bi jaci od Italije iSpanije zajedno u rekama i jezerima. Bog nam je podario prelepe reke i jezera a na nama je samo da malo pazimo i da edukujemo nasu decu.
    1 point
  3. Ja se izvinjavam ali sam sam komentarisao sto je napisano! A i moj komentar nije uvredljive prirode
    1 point
  4. http://extraslike.com/upload/1381266283.jpg
    1 point
  5. http://www.mondo.rs/a622017/Zabava/Ludi-svet/Ovako-izgleda-prijemni-ispit-za-starlete.html ovako nesto ja mislim da samo kod nas postoji.... ne znam sta je sledece skola za kurve,pa za pedofile,nekrofile.... a najveca ptica oro jebote gde mi zivimo
    1 point
  6. decko nije ubio ribu zato sto je gladan, decko je ribolovac, voli da peca i ne sedi za kompom za izucava duseke za ribu... nije edukovan na taj nacin, i nije se snasao u takvoj nesvakidasnjoj situaciji... ok, nikom nije drago sto je uginuo taj saran ali boze moj, to je samo riba, debela matora vodena svinja.... ostavite decka na mru vise, nije coveka ubio bre!
    1 point
  7. za divlju vodu jos manje 40% puka 60% neki 50/50, barem bi ja tako radio ako ne i jos manje puke.pozz
    1 point
  8. Svi vi novokonponovani "takmicari" ulozite u nekoliko burica za kiseli kupus pa ih napunite uglavnom kukuruzom i onda 48h neispustate spod iz ruku!!smesno!
    1 point
  9. Oz - materijal vrhunski. Iako je jednoslojni - minimalno kondeza. Izdrzao dve momacke oluje bez mrdanja. Top kvalitet.
    1 point
×
×
  • Create New...