Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 10/29/2013 in all areas

  1. У петак киша и јак северни ветар, током ноћи разведравање са јаким јутарњим мразом у суботу. Субота током дана облачно и хладно али са истим ветром у појачању, све до суботе увече када се очекује слабљење ветра и почетак јаке кише током ноћи која наставља да пада истим интезитетом и у недељу. Толико за сада из хидрометеролошког завода са новим информацијама ће мо вам се ускоро јавити!!!
    2 points
  2. Harrison Ballista 13 fita 3.5 libri u akciji http://imageshack.us/a/img809/9561/xeh4.jpg Prologic Fast Water12 fita 3.5 libri http://imageshack.us/a/img826/7738/xsck.jpg
    2 points
  3. Zamolio bîh sve zainteresovane da se jave i iznesu svoja misljena povodom ovog kupa i daju podrsku da se ovaj cup realizuje!!! pare od uplate bi isle porodici preminulog Srecka kao í jezeru na kom bi se takmicenje održalo,unapred hvala!
    1 point
  4. Bio sam na 28. pre desetak dana od petka uvece do nedelje ujutru i imao tri sarana. Petak noc jednog od 20+, subota dan nista i subota noc 2 kom od 15 i 17 kg. Pravo pecanje i pravi odmor. Sada se sa setom secam vremena kada sam bar 1, a najcesce 2 puta mesecno isao na Pelagicevo na 3-4 dana. Ove godine sam od 7 dana nagradnog pecanja uspeo da iskoristim samo ova dva dana. Sto se tice ribe, istina malo slabije radi, ali bar je meni to neuporedivo bolje nago da kuca na sva tri stapa odjednom.
    1 point
  5. http://www.zaslike.com/files/jjp03m4r08gakpst96.gif
    1 point
  6. http://www.youtube.com/watch?v=UrIiLvg58SY
    1 point
  7. Druze jel si ti to citao prognozu za mont everest? gledao sam na 100 sajtova i ni na jednom nema takva prognoza...
    1 point
  8. gde ste nashli nas dva manekena da zezate bre
    1 point
  9. Smiley posalji nam Entity da vidimo da li sa njim moze da se prebaci Conoplja ahahah
    1 point
  10. Sve najbolje !
    1 point
  11. da,da naravno na Miki,mnogo je voleo tu vodu i moje misljenje je da to ostane tradicionalni memorijal na kome cemo se skupljati i druziti u njegovo ime!
    1 point
  12. Srecan rodjendan
    1 point
  13. Lepo izgleda ovako sa ovim buzirom, medjutim mislim da nema potrebe za tim kada koristimo drugaciju udicu ciji vrh nije u osi sa vratom...tada moze da predvez slobodno ide pravo do vrata udice i kacenja ce biti skoro 100%......ovakve "prave" udice ne volim i ne koristim plus sto plitak luk ogranicava ubadanje tako da bi udica izasla sa druge strane usne ribe.....drennan continental i boili hook imaju sve pomenuto... Kada je olovo u pitanju 65gr je malo tezine, posebno za amura cija usta su dosta tvrdja od saranskih....ako pricamo o kliznoj montazi jedino izbegavam je maksimalno osim kada lovim bas blizu prepreka, jer mi daje vise vremena da ja ubodem kontrom ribu a ne da se ubode sama...prednost ubadanja kontrom je sok pri kome iskoristimo par sec da ribu odvojimo od prepreke i eventualno je povedemo u stranu, a ako bi montaza bila fiksna svaki run bi bio u panjevima ili nekoj drugoj prepreki (da ne bude zabune blizu sistem znaci ne vise od 2-3m od prepreke) mana je sto se mora biti bas blizu stapova jer imamo vremena onoliko koliko nam daje swinger ili hanger....na cistini 100gr sa fiksnom montazom i udicom kako sam opisao i kacenja su 100% ako sistem padne na dno nezamrsen....sto se takodje moze resiti ali o tome cemo pricati u nekoj drugoj temi....
    1 point
  14. sve najbolje otto!!!!!!
    1 point
  15. Srecan rodjendan
    1 point
  16. http://www.youtube.com/watch?v=5Hzmv2ct4Bo
    1 point
  17. I jeste i nije,jeste zato sto melasa moze biti od secerne repe i od secerne trske.Te dve vrste se razlikuju po sastavu ali je to nebitno za nas,bitno je da nas neko u secerani ne prevari dajuci nam otpad koji ostane posle prerade melase.Dobra melasa iz secerane moze da se iskoristi za razne stvari,kome nije smorno da se bakce oko nabavke ustedi podosta. Nije u pravu zato sto firme uzimaju najkvaliteniju melasu koju verovatno obogate nekim dodatnim sastojcima da bi dala bolje rezultate od one iz secerane,sto moze svaki ribolovac i sam da uradi.Medjutim ljudi kojima finasijski nije bitno koliko kosta proizvod kupuju brendiranu melasu,ne zele da se smaraju nabavkom iz secerane,njima je to i namenjeno.Postoji i jedan procenat ''pacenika''kojima nista nije dobro ako nije brendirano nekom ''renomiranom'' firmom i ako ne kosta papreno.Dobra firma mora da pokrije sve tri opcije,to je pun pogodak-postovati svaku opciju,ko hoce brend njegovo pravo,ko hoce u seceranu opet njegov izbor.
    1 point
  18. u nutrinoj fabrici pored one shupe gde prave boile sto smo imali prilike da vidimo,tamo iza ima jedna haj tek gradjevina montazna hala od 2000kvadrata koju su napravili za preradu secene repe i za izradu melase za pecanje. A to je i specijalna secerna repa koja se specijalno pravi za specijalnu izradu melase za pecanje. a ti bily ako si modernator,a nisi video tu farbiku i nisi cuo da to postoji nemoj da pricas da nema specijalna melasa...
    1 point
×
×
  • Create New...