Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 11/11/2013 in all areas

  1. Zdravo! Ime mi je Sasho Ristevski zovu me Riste , 75 godiste , bavim se ribolovom celog zivota a zadnjih 3 iskljucivo saranskog ribolova, rezervni reprezentativac Makedonije na zadnje svetsko prvenstvo u Portugalu. Pozdrav svima!!!!
    1 point
  2. Ispred ekipe Borča da se zahvalim domaćinu na odličnom organizovanom takmičenju.Jezero je prelepo,cverglana skoro i da nema tako da smo uživali 3 dana koje smo proveli na jezeru. Čestitke svim ekipama koje su učestvovale i preporuka svim ekipama koje nisu dolazile da to slobodno učine,jezero je prelepo i jako zanimljivo za pecanje uz do sada najbolje domaćine (veliki pozdrav za njiih). Vidimo se uskoro ako ništa drugo bar na slobodnom pecanju. Grile svaka čast.
    1 point
  3. Cestitke ekipama ct. Drljan i ct. Red devil na plasmanu, a naravno i svim ostalim ekipama koje su ucestvovale. Sve pohvale za organizatora Grileta koji je na ovom reviru u kratkom periodu uradio dosta toga. Najpre sto se uhvatio posla da izlovi cverglana, a dosad ga je izvadio oko dve tone, a zatim i ova zamisao da se jezero podeli sajlom oko koje ce, kako sam shvatio da stavi granje i gde ce hraniti ribu a sve sa namerom da na neki nacin natera ribu da se vise krece i da sadasnja sestica ne bude uvek favorit mesto. Nadam se da ce uspeti u svemu sto je zamislio i zelim mu sve najbolje. Pozdrav od Zilijenna!
    1 point
  4. Treće mesto osvojio je Miloš . Čestitam ! Dobro raspoloženje i vedar duh , tokom celog takmičenja , nije napuštao Miću i članove njegove ekipe . Svaka čast ! Čestitke ostalim učesnicima .
    1 point
  5. bez obzira na sve sto tvrdi pojedinac ja sam i dalje ubedjen da pola mike alasa i debeljece nezna sta je marker,ma neka se ljuti ko god hoce ali tako je
    1 point
  6. A joj,pa da se na cepelu uvedu novcane niko od vas nebi pecao
    1 point
  7. On ti je doživotno banovan na ovom forumu, ima već dve godine
    1 point
  8. Milance, i ja mislim da je to poenta... ali vidim mnoge kontra- teorije, kao sto je ova koja se sada ovde prica, da je mamac najvazniji. Pa sad dumam, sta je od ta dva. Mada mislim da sam ja presudan faktor koji je los u celoj prici :)
    1 point
×
×
  • Create New...