Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 12/09/2013 in all areas

  1. Vama je mozda smesno ali druzenja idu po kotizaciji a ne po coveku.Ovde se ne radi o pecanju samo vec 7 dana provedenih na vodi.Ja licno i ne moram da pecam a mnogi bi bili akteri tu da se vidi jezero i upoznaju ljudi.Lepo je postavljeno pitanje a broj stapova nije bitan a naveli ste da je to tri za saranski ribolov plus jedan za belu.Mislim da niko ne ide tamo da bi se brukao ili pecao na garnituru stapova vise. Pitao sam dali ste odgovor,vi organizujete i takva su pravila,pa ko voli nek izvoli.
    1 point
  2. Molim vas, javljajte mi se na mejl jovanovdr@gmail.com za sve što vas interesuje! Teško mi je da otkrijem ko je ko i odakle je, ko s kim peca - vi se znate i po nikovima s foruma, ali meni trebaju imena i prezimenima. Hvala.
    1 point
  3. Najviše sam koristio Quick Silver, perfektan kao i sve ostalo od Kryston-a, ali za te pare kupim 4 ova gore pomenuta, koji mi kao i Kryston nikada nisu napravili problem a i šaran se nije bunio što nije Kryston...
    1 point
  4. http://www.carpologija.com/index.php/shop.html?page=shop.product_details&product_id=612&category_id=19&flypage=flypage.tpl Ako ne patite od kompleksa da vam su i buz barovi FOX evo predlog kako da to resite. Oni srafovi na koje navijate cevcice koje drze buz bar mozete pomeriti prema unutar !
    1 point
  5. Pa kakvi su to onda Rumuni :-D
    1 point
  6. Dal bese Kraljevo,nasao adresu na poledjini novina Ribolov ....nije bas vrh,recino ona guma sto je kanap presvucen hoce da pukne ili ga cverglan rasturi a sto se tice kanapa dobar,ni jedan skandal nismo imali,imamo predveze od 15-45lb,cene 350-650 za onak cupavi maskirni :-D
    1 point
  7. Cestitam Kizo, nek je ziv i zdrav I jedan savet; NE kupovati mu igracke nikao, ima on cime da se igra http://img203.imageshack.us/img203/7892/i07a.jpg
    1 point
  8. Prvo i osnovno,po meni,te dve kobre nisu pravljene za istu ciljnu grupu ribolovaca i za isto trziste.Centuriju je osnovno trziste GB i EU,a Coyinoj kobri EXYU trziste,pa su cena i kvalitet tome i prilagodjeni.Centuri ima kupce i pored visoke cene,u to ne sumnjam,a coyinu vecina ljudi sa naseg podneblja jedva kupi,na zalost svih nas sa ovih prostora.U odnosu na to,smatram da je odnos cena-kvalitet na strani naseg proizvodjaca,ne pocenjujuci ni jednog sekunda proizvod drugog.Ja,hvala Bogu,mogu da sebi priustim obe,a kupio sam Coya kobru,bas zbog odnosa sta dobijam za cenu kostanja.Pozdrav
    1 point
  9. Gledao sam ih na sajmu u Becu krajem novembra....masina je bruka! Ima sve sto ima daiwa basia....qd, zadrsku za perfektno slaganje najlona i po nemi prednost u odnosu na basiju je veca tezina! Malo je falilo da ih kupim, ali onda bi trebao i stapove za njih da uzmem, pa sam odustao. Inace za 95 evra koliko kosta komada ne postoji bolja nova masinica!!!
    1 point
  10. reka je zakon,sve ostalo su sitnice.
    1 point
  11. Pozdrav svima, ja sam Dejan iz Zemuna bavim se pecanjem citav zivot uglavnom na Dunavu.Saranskim ribolovom od skoro,tako da sam u ovoj prici pocetnik. Sebe smatram expertom jedino za pecanje kedera (belica).
    1 point
  12. U tome i jeste caka Neso, kad imas fluorescentni marker uopste ne moras da svetlis direktno u njega, dovoljno je samo u njegovom pravcu, moze i par metara iznad, u horizont, i opet ce se jasno videti!!! Ali kao sto kaze Febus, ni svetljenje ne smeta bas toliko! Mnogo puta mi se besilo da sam imao ruuunn dok jos veslam od spota prema obali, eto koliko im smeta!!! NAJBOLJI marker koji moze da bude je da se uzme plasticna cev, ili moze takodje i obican teleskopski stap(petljas) cija duzina se odredi prema dubini spota na kom pecamo, okrene se naopacke i na vrh stapa(znaci koji ce se ovom prilikom nalaziti na dnu jezera) se priveze mali tegic,ciglica ili tako nesto, a drugi kraj se oblepi sa par krugova fluo selotejpa!!! Ovakav marker nece dozvoliti da se riba zamrsi oko njega ili bilo sta drugo, vec, ako najlon i predje preko njega u toku borbe, samo ce se saviti i najlon ce jednostavno da sklizne a on ce se potom vratiti na povrsinu i jasno se videti kao i pre!!! Ja uvek nosim sa sobom jedan petljas od 3m jedan od 4m i jedan od 5 m i montiram ih na licu mesta u zavisnosti od dubine na kojoj pecam!!!
    1 point
×
×
  • Create New...