Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 01/10/2014 in all areas

  1. Postavljanje sajle je nuzno resenje, sam vlasnik je bio protivnik ali drugacije nemoze.Jezero je previse usko za pecanje sa obe strane bez razgranicenja.Nije to ishitreno resenje, vec posle dosta razgovora sa prijateljima jezera, takmicarima i kao sto je gore naveo ljudima koji imaju svoja jezera i koji su imali slicne probleme.Mnogi nevole sajle ali vecina koja to komentarise nije ni posecivala jezero do ove godine iako je bilo bez sajle.I da se razumemo to je komercijalno jezero, vlasnik izmedju ostalog od zarade ulaze u jezero i normalno zivi od toga, tako da mora na sve nacine napraviti da vecina bude zadovoljna, i plovkarosi i fiderasi i takmicari i oni koji imaju slabiji pribor a bogami i oni koji iz bilo kojeg razloga nemogu ili nezele da bacaju 80-90+ metara.Vecina takmicara koji su se prijavili ove godine za ligu je bilo ZA da se postavi sajla (ako ne i svi) i uz jos neke pratece dorade koje vlasnik ima u planu bice to pun pogodak.
    4 points
  2. Jbs pecanje ako nema sajle i ako ne bacas (ili-ti strucno "izlazis") na/pod sajlu...
    2 points
  3. sajla je iz raja izasla sajla rules....
    2 points
  4. Trebalo bi na jezero postaviti i sajlu zato sto prosečan srpski šarandžija voli da peca ispod sajle i da baca do sajle.U ovom vašem slučaju mogli bi staviti sajlu u to granje.Može i jedna sajla malo bliže za one malobrojne koji pecaju na neke light komplete.Po mom misljenju nije važan mamac i prezentacija vazno je da je sajla u dometu i pecati i neposredno oko sajle.
    2 points
  5. Samo delji!!! Jel' bar taj dosao pod sajlom?
    1 point
  6. i evo jos jednog sarancica u sitne sate 23.20h sada cemo ubaciti i slike
    1 point
  7. Pa ne bih se bas moglo reci da se ubih,ali udari po koji i upravu si zapadnu stranu pecam tj na kecu i na jedno 40 metara (ne radi pod sajlom) .Juce je istocna strana lepo radila posle 12h 5-6 udaraca
    1 point
  8. Ja koknuo vec na prvom pitanju..
    1 point
  9. ili sto bi sekspir rekao: "to sajla or not to sajla" :-D
    1 point
  10. Brate nespominji sajlu muka mije od sajle izbegavam vodu gde ih ima jer imam osećaj kao da pecam u kavezu . Tako je sve nekako veštačko i fuj i nikada mi neće biti jasno sam čin postavljanja tih nakradnosti u vodu, a još manje ću razumeti likove koji favorizuju to pecanje pod tim ruglom što se zove sajla Šta je tu onda prirodno ??? Pa to je pecanje u akvarijumu još i na tu sajlu da montiraju pokretne mete i da ih gadjamo olovicama strašno .Ako nema na basijani to ruglo molim vas nemojte ga ni staviti jer onda revir gubi prirodan smisao i dobija se utisak pecanja u kavezu
    1 point
  11. Da bi se stvorilo riblje carstvo treba par godina, a da bi se unistilo samo sat vremena! I gde decu da ucimo da pecaju? Na Miki, Safariju, Joci? Pored toliko voda....Katastrofa!
    1 point
  12. Mnogi se zamaraju samnom, al navikao sam i ujedno porucujem da ce se duuugo, duuugo zamarati. Neke stvari se ljudima i ne isplati objasnjavati jer to ne zele ili nemogu da shvate. Za dobrim konjem, prasina se dize, a pojedinci u toj prasini, izgubljeni u prostoru i sa tuznim okicama pokusavaju da prikazu kako je 2+2=6. Umjesto da budete ponosni sto imate ovakvu informaciju, vi se uhvatite palamudjenja (ne o stapovima navedenim u temi) vec o tome dali sam ja ovlasten da prodajem to. Znam, tesko se pomiriti s tim da ja imam ovakvu informaciju koju nemaju neki vasi pajdasi, ali eto zivi bili pa vidjeli. Exyucarp forum ima ekskluzivu koju nemaju svjetski forumi, a ti naso da trazis dlaku u jajetu. Ne zamjeram ti uopste, ali sagledaj sve smireno, a ne frustrirano i u afektu. Stariji si, postujem te i budi mi pozdravljen.
    1 point
×
×
  • Create New...