Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 01/18/2014 in all areas

  1. http://youtu.be/OYICkRgHOn8
    2 points
  2. Битан догађај Dragan Tomic Пре 2 мин. близу Ruma Sutra na jezero Basiana dolazi majstor modernog saranskog ribolova ,ziva legenda DRAGAN BUTIC -ISUS.Autograme ce davati u terminu od 11-12h jer je posle zauzet ruckom. Svi koji dolaze da upoznaju legendu moraju najaviti svoj dolazak.Zbog sigurnosnih mera sutra su zatvorene kapije za sarandzije.Novinari samo koji su ranije najavili svoje prisustvo mozu da proprate ovaj znacajan dogadjaj i upoznaju LEGENDU
    2 points
  3. Ima li kakvih novosti u vezi sa jezerom ... Planira li se ubacivanje krupnijih sarana tj uopste poribljavanje ove godine??. Mozda neki novi planovi itd?
    1 point
  4. ako ovako vreme nastavi sneg ce pasti u maju ...)) idemo na skijanje ..
    1 point
  5. Po okolnim prodavnicama ima hladnog u konzervama i zidarskim dozama, a na terasi hotela na krigle ledenog točenog.
    1 point
  6. rodjeni da te ne znam pa ajd... al trudicemo se da kupimo dovoljno ``liquida`` radi bezbednosnih razloga ...)))
    1 point
  7. Srbija nema jezero sa balonom za zimski carp fishing.to bi bilo revolucija u saranskom ribolovu.sajla je zamazivanje očiju hoćemo balon.
    1 point
  8. 1 point
  9. Em tajger i opet ta priča o mlevenju hrane na krupno i sitno. Pa ko je ovde .... Dokle više te priče i žalosno je terati ljude sa po meni jedne od najboljih voda. Ko će meni da objasni šta je krupno a šta sitno mleveno kada ja odem u drugi boks i vidim praškastu u pva(pa jel to krupno). Ako je cilj da ovo jezero bude samo za pojedince onda u redu,onda tako i recite. Nisam od onih što ćute i pričaju okolo zato to kažem ovako pred svima pa recite ako nisam u pravu. Ja bi prvi pecao ova takmičenja ali kada se zabrani praškasta hrana onda ok. ovako ne hvala.
    1 point
  10. Mislim da riblje brasno ne moze da mirise...nego samo da smrdi...
    1 point
  11. Pecam na sistem "udica bez udice i čvor bez čvora" boJILE! "organik" od čiste guščije masti... Ljudi, šta Vam je? Od svake udice riba krvari. Da li ste primetil? Nema tu humano - nehumano.
    1 point
  12. ">http://http://i43.tinypic.com/b9hb1l.jpg Evo jedna lepa fotka iz Madjarske sa prelepog jezera Carp Dream Lake
    1 point
  13. Neshto vishe od godinu dana u upotrebi, dve momacke oluje i neprekidna kisha od minimum 12 sati i dalje nemam zamerku. Materijal vrhunski. Iako je jednoslojan kondeza ima zanemarljivo. Ostalo se vidi na snimku http://youtu.be/1ZIiqJ9PRdU
    1 point
  14. kupio sam signalizatore
    1 point
×
×
  • Create New...