Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 01/21/2014 in all areas

  1. Ako Vas muka natera na pecanju, da ne bude iznenadjenja: http://img.izismile.com/img/img7/20140114/1000/daily_gifdump_533_17.gif
    6 points
  2. Sta ima veze baitruner stime dal pecas komerciale ili divlje vode ili dali razvlacis ili ne.Kad razvlacis otvoris preklopnik i kolega ti kontrolira odmotavanje najlona.Baitruner je samo jedno resenje kod masinice koje omogucava da riba bez opterecenja povuce najlon.To kako znamo kod drugih masinica je reseno na drugi nacin(bajt shpulna,QD i sl). Ja licno uvek bi odabrao klasicni baitruner sistem jedan okret rucice i igra pocinje.Ali losa stvar je sto ovakve masinice odavno gube igru i sve vise na pazar ima klasicne masinice sa QD spilnu ili sl.Ovo se vise primecuje posebno kod malo jeftinije klase.Kad ovako pogledas na pazar imas BBLC stari i novi model i Daiwa infiniti.Mozda za manje masinice ima vise izbora ali kad su u pitanje Big Pit masinice izbor se svodi na ta dva modela.
    5 points
  3. meni samo nije jasno da 100g red heringa pravi neku revoluciju u mixu...
    4 points
  4. Mozda kada bi nesto napisali oni koji su pecali na zig rig , a ne prepricavanje nekog ko nije video sistem za zig rig i da prica kako kida ribu . Mada mi vise lichi na klasicnu pricu proizvodjaca boila . Jer sa 5 kg hrane za zig rig od 150-200 din po kg menjas 5 kg boila od 15-20 eura i vise ribe i pre napecas na zig . Ja nisam nesto vest pecanjem sistemom zig rig ali oko 50-tak riba koje sam ulovio tom metodom riba je bilo regulano uhvacena za usta . Ne kazem da se ne desava da se riba uhvati sa strane , Boze moj , da li se nikad nije desilo da se i na klasican dubinski sistem zakaci za ledja , rep itd ???
    2 points
  5. http://imagizer.imageshack.us/v2/800x600q90/833/beb3.jpg Koristite bajtrunner, ruke su vam slobodnije
    2 points
  6. Baca,to sto si pisao nema nikakve veze,Debeljaca i Krnjaca nema Ziga a riba razvaljena.....izgleda mi kao da si zagovornik teorije zavere :-D
    2 points
  7. a 3ml kavijara i 1ml kremeberija u ovom tvom receptu nece ni da se nazire a ne oseca... triga jaka,belek peper 20 kapi... 20 kapi n batrik...
    2 points
  8. Nisam ja nikog za nista uhvatio i ne uzdizem nikog nego samo dajem komentar,a to sto ti jedno mislis drugo pises nije moj problem vec tvoj.Ja sam samo dao moje licno misljenje na tvoj post i nastavio na temu.
    1 point
  9. Eno ti Kasapska na primer.. 5 zig rig takmicenja riba sva iskidana...
    1 point
  10. Iskusio sam to sa N Batricom zato sam mu i napisao da razmuti sa vodom. Kad sipas direktno u jaja gde padne kap Batrica jaja pobele i naprave se grudvice.
    1 point
  11. i ja bih reko ne da je mnogo nego preterano. ja bi zavisno od vode ako je komercijala onda moze 5-7 kapi peper i 3-5 kapi bytric a aromu po propisanom odnosu na ambalazi a li maximalnoj dozi a i mislim da ti red 100gr nista ne znaci na 900gr ica.
    1 point
  12. Objasni kako kida ribu ....
    1 point
  13. I meni isto, to je onaj debeli sto je sisao sa kopaonika pa sad kao hvata neke ribe....
    1 point
  14. svoj miks zabacis zavalis se u stolicu pa pustis DEEP PURPLE i uzivancija http://www.youtube.com/watch?v=OorZcOzNcgE
    1 point
  15. Ovaj baksuz iz Koteza mi nesto poznat
    1 point
  16. rodjeni da te ne znam pa ajd... al trudicemo se da kupimo dovoljno ``liquida`` radi bezbednosnih razloga ...)))
    1 point
  17. Oni pricaju o saranima sa planete Kripton,oni na nasoj planeti dobijaju super moci.Ako ga zamolis on pogleda i omirise boilu i na bulju mu izadje tacan sastav te boile onako na trakici ko fiskalni racun. :rofl:
    1 point
×
×
  • Create New...