Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 02/28/2014 in all areas

  1. Nista toliko strasno. pecacemo i uzivacemo na miki sto vise nadam se
    2 points
  2. http://www.youtube.com/watch?v=TzKfiYGIPkY
    2 points
  3. Fenomenalan ugao! Kao da je reflektor na stadionu!!!
    1 point
  4. ...aaaaahahahahahahahaaaa Postareee kralju!Drugo O,peto E......
    1 point
  5. Cisto da se zna formax strore je go k...c,trebali su da mi nabave deo za daiwu rekli su da nije nikakav problem,vozali me 7 meseci i nista! Deo sam nabavio direktno iz DAIWE uz pomoc clana EXYUCARP-a,stigao je za par dana! UAAAA FORMAX!!!
    1 point
  6. Ja sam ih imao i ispunile su moje zahteve. Dobar i gladak rad,dobar dril. Mada mislim da je špulna a i cela mašinica prevelika. Ja sam ih imao i ispunile su moje zahteve. Dobar i gladak rad,dobar dril. Mada mislim da je špulna a i cela mašinica prevelika.
    1 point
  7. http://prikachi.com/images/277/7109277W.jpg http://prikachi.com/images/279/7109279Y.jpg
    1 point
  8. Pa pazi u vecini slucajeva je tako ali Srbija je zemlja cuda pa se i takvo nesto ponekad desi a da bi se razlikovali od tih sto redovnom izmiruju svoje obaveze kako bi nesmetano mogli da masakriraju ribu ne vezano dali je to maticni primerak koji ulazi u mrest ili pak nesto daleko ispod mere jnima je bitna zarada!( I TU CU ODMAH DA SE OGRADIM DA OVO NEMA VEZE SA POSTENIM RIBOLOVCIMA KOJI REDOVNO PLACAJU GODISNJU DOZVOLU ZA REKREATIVNI RIBOLOV) Ja sa zadovoljstvom izvadim pare i platim dnevnu dozvolu bez obzira na to dali cu nesto uloviti ili ne jer za mene je ribolov odmor i relaksacija za dusu a ulovljena riba samo pojacava dejstvo tog relaksa! Pa da se vratimo na temu to sto je Kule digo cenu mislim da je skroz opravdano !!!
    1 point
  9. Druze njemu reklama ne treba,rezultati sve govore. Ja mislim da nema ozbiljnijeg sarandzije u Srbiji koji ne zna za Bobana i njegove cuvene boile.
    1 point
  10. Boban godinama usavrsavao svoju boilu i mislis da neko zna recepturu ??? I da zna sumnjam da ce iko reci jer bi to bilo krajnje neposteno prema Bobanu , ukoliko je nekome i rekao recept bilo bi mnogo glupo da ga ovde podeli sa nama...
    1 point
×
×
  • Create New...